. CLICK AICI PENTRU DETALII

Pornește la drum cu un avantaj client de 8.087* euro TVA inclus pentru Sprinter 314 CDI furgon, 11 mc, cu tracțiune față

Alege calitatea și confortul. Bucură-te de o soluție de mobilitate orientată spre viitor, eficientă și sigură.

(*) Avantajul Client de 8.087 euro TVA inclus este calculat față de prețul de listă cu TVA și este valabil doar pentru autovehiculul Sprinter 314 CDI Furgon, 11 mc, cu tracțiune față.

✓ Consum combustibil combinat: 9,4 l/100 km; emisii CO2 combinat: 247 g/km.

✓ Valorile indicate sunt valorile CO2 WLTP măsurate în acord cu Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1151. Consumul de carburant a fost calculat în baza acestor valori.

✓ Ofertă valabilă în perioada 5 octombrie - 31 decembrie 2020.
 
Pentru mai multe detalii despre campanie, vă așteptăm în centrele Auto Schunn din țară.  Call center 0742 036913
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii politica privind cookie și politica de confidențialitate. Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute, in urma inregistrãrii, sa fie procesate si folosite de catre ecosistemul Mercedes-Benz Romania si de catre societatea Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv, pentru a-mi oferta produse și/sau servicii ale ecosistemului Mercedes-Benz Romania SRL si S. Auto Schunn SRL.

Comunicare se va face prin posta/curier și/sau telefon și/sau e-mail.

Auto Schunn,Oferta Sprinter 314 avantaj client 8000 euro,Pornește la drum cu un avantaj client de 8.087* euro TVA inclus pentru Sprinter 314 CDI Furgon, 11 mc, cu tracțiune față.,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP