. CLICK AICI PENTRU DETALII

Răsfață-ți clienții cu Mercedes-Benz Clasa V

Totul îți este favorabil: natura generoasă, mediul de afaceri prosper și clienții mulțumiți, dar tu dorești mai mult! Dorești sã ai clienți încântați, care să povestească despre experiența oferită de tine. Invitã-ți clienții la bordul propriului tãu van Mercedes-Benz și poartã-i prin locuri de vis.

Dacă ai o afacere în domeniul hotelier și turistic, Auto Schunn Rulate îți oferă oportunitatea să îți extinzi afacerea și să îți crești profiturile - le poți oferi clienților tăi excursii la cele mai importante obiective turistice din zona ta, în confortul și la standarde specifice Mercedes-Benz.

Achiziționează o autoutilitarã din oferta noastră și ai multiple avantaje din partea Auto Schunn!
Manastirea Barsana
Clasa V - Cascada Bigar
Clasa V - Litoral

Finanțare

Achiziționeazã o autoutilitarã ușor rulată, cu vechime de maxim 3 ani și un avans începând de la 15%, perioada maximă de finanțare 60 de luni, dobânzi speciale. Gasiti în oferta noastra toată gama autoutilitarele Mercedes Benz Sprinter (Furgon, Combi, Doka, Șasiu), Vito (Furgon, Combi, Mixto) și Citan (Furgon, Combi, Mixto).

Garanție 12 luni

Auto Schunn Rulate îți garanteazã mașinile rulate timp de 12 luni. La cerere, putem asigura garanþia multor componente pentru o perioadã de pânã la doi ani. Motorul, transmisia, punþile, frânele, direcþia, componentele electrice ºi electronice sunt de asemenea protejate.

Test drive și prezentare

Autoutilitara potrivită te așteaptã să o pui la încercare. Înscrie-te gratuit la test drive sau cere o prezentare la sediul companiei tale și un reprezentant de vânzări îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru modelul ales.

Service

Suntem aici pentru tine cu o rețea profesionistã de service-uri calificate, accesorii și piese de schimb certificate pentru autoutilitara ta rulatã.
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
Am citit termeni si conditii Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute in urma inregistrãrii sa fie procesate si folosite de catre Mercedes-Benz Romania SRL (operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 4532) si de catre SC Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, pentru a-mi trimite informatii despre produse, servicii si alte activitati ale Mercedes-Benz Romania SRL si SC Auto Schunn SRL astfel: prin posta, telefon, email

Auto Schunn,Rasfata-ti clientii cu Mercedes-Benz. Un cadou special din partea Auto Schunn,Oferta speciala Auto Schunn. Frigider auto Mercedes cadou la achizitionarea unui Mercedes Benz Clasa V,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP