Autobuze, microbuze si vans

vanzari transportere, autocare, microbuze, vans Mercedes-Benz - Auto Schunn Romania, partener autorizat Mercedes-Benz

In oras, in afara lui sau in calatorii, autobuzele, microbuzele si Van-urile Mercedes-Benz reprezinta etalonul calitatii, fiabilitatii, confortului si sigurantei printre solutiile de mobilitate destinate transportului de persoane. Garantie stau, printre multe altele, cele peste 25.000 de modele de microbuze Mercedes-Benz Sprinter vandute in ultimii 25 de ani de brandul german.

Descopera acum cele mai noi modele de transportere Mercedes-Benz, disponibile cu livrare imediata in reprezentantele Auto Schunn Romania din Arad, Timisoara, Deva, Sibiu si Suceava.

Cauta Transportere

Oferte transportere Mercedes-Benz


Descopera gama de autobuze, microbuze si van-uri Mercedes-Benz din stocul Auto Schunn. Te asteptam in centrele noastre pentru a te bucura de preturi speciale si de servicii conexe de cea mai inalta calitate.

Pasageri incantati. Mai profitabil pentru tine


Autobuzele, microbuzele si Van-urile Mercedes-Benz ating limita ultima a confortului, sigurantei si versatilitatii, iar forma și nivelul ridicat de functionalitate fac o echipa perfecta pentru experienta si confortul pasagerilor, in timpul calatoriilor lungi, dar si profitabila pentru compania ta.

Satisfactie


Calitate arhicunoscuta. Dotari impresionante. Preturi excelente.

Trade-in


Evaluare profesionista si achizitionare rapida, chiar si in aceeasi zi.

Calitate


Vehicule rulate riguros inspectate de tehnicieni autorizati Mercedes-Benz.

Suport


Asistenta si ajutor in cazul incidentelor neprevazute.

Servicii Financiare Mercedes-Benz


Opteaza pentru achizitia de autobuze, microbuze si vans Mercedes-Benz accesand programele noastre financiare. la Auto Schunn te vei bucura de servicii de leasing auto financiar, operational si creditare auto flexibile si avantajoase, construite pentru a-ti sustine eficient planurile tale de business.

Financial Services

Mercedes-Benz Financial Services


Calitatea germana recunoscuta este o valoare fundamentala insusita de brandul Auto Schunn, iar satisfactia clientilor este un prilej de confirmare a profesionalismului nostru.

Service auto specializat 


Venim in intampinarea ta cu servicii complete de service si intretinere pentru orice model din gama omnibuzelor Mercedes-Benz si Setra. Te asteptam in centrele de service pentru omnibuze Mercedes-Benz si Setra pentru a beneficia de servicii premiate de Daimler AG pentru calitate.

OMNIplus

Servicii premium de service si intretinere


Auto Schunn Romania este reprezentant oficial EvoBus, prin cele doua unitati de service autorizate EvoBus – OMNIplus localizate la Arad si Deva.

Piese de schimb

Piese auto de schimb Mercedes-Benz


Calitatea OMNIplus se regaseste in fiecare operatie efectuata, insotita de garantie si piese de shimb originale pentru o gama variata de transportere Mercedes-Benz.

Ramai in legatura cu noi.

[stm_magazine_mailchimp_form mc_shortcode=”`{`mc4wp_form id=“3504“`}`”]

Auto Schunn pe retelele sociale