configurator online de camioane si vehicule comerciale IVECO Daily, Eurocargo, S-Way, Strais X-Way - Auto Schunn Romania, partener autorizat IVECO

Configurator IVECO


La Auto Schunn Sibiu ai la dispozitie toate tipurile de camioane si autoutilitare comercializate de IVECO in Romania, la preturi avantajoase. Mergi acum la configuratorul de mai jos pentru a alege configuratia dorita de camioane sau autoutilitare IVECO, iar daca doresti sa aplici pentru unul dintre pachetele de finantare, te rugam sa bifezi serviciul financiar dorit la finalul formularului.

Bifeaza categoria de vehicule de care esti interesat. Un reprezentant Auto Schunn te va contacta in cel mai scurt timp.


Pentru detalii suplimentare, te rugam sa ne contactezi la numerele de telefon: 0741 102 990, 0374-427066 sau pe e-mail, la adresa: [email protected]

  Iveco Daily

  Iveco Eurocargo

  Iveco S-Way


  Adauga informatii suplimentare:

  Nume si Prenume*

  Varsta*

  Adresa de email*

  Numar de telefon*

  Domeniu de activitate*

  Oras*

  Cum ne-ai gasit?*

  Bifeaza casuta de mai jos daca doresti sa primesti documentatia necesara pentru a aplica la unul dintre serviciile de leasing IVECO oferite de Auto Schunn Romania.

  Leasing financiar

  Leasing operational

  Credit auto

  Am citit Termenii si conditiile, Regulamentul de Politica si confidentialitate si Politica de cookies si

  Sunt de acord

  Nu sunt de acord

  in mod expres si neechivoc ca datele personale obtinute in urma inregistrarii sa fie procesate si folosite de catre societatea Auto Schunn SRL exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv pentru a-mi oferta produse si/sau servicii. Comunicarea se va face prin posta/curier si/sau telefon si/sau e-mail.