. CLICK AICI PENTRU DETALII

Clienti business

Într-un anumit sens, suntem specializați în autovehicule de serviciu. Ne axãm pe siguranþã și sustenabilitate - valori dragi nouã de peste 125 de ani. Vã puteți baza în permanențã pe noi si nu doar datoritã istoricului nostru de succes. Cunoaștem bine nevoile specifice ale clienþilor noștri. Vã oferim autovehicule care vã duc la destinaþie în siguranțã, confort și cu consum redus de carburant. Putem personaliza o flotã auto astfel încât aceasta sã satisfacã nevoile dumneavoastrã individuale specifice.
În calitate de administrator de flotã, puteți profita de beneficii și condiții speciale, precum și de o varietate de soluții de management și service atunci când achizitionati autovehicule Mercedes-Benz. Astfel, vã veþi bucura de mobilitate oriunde și oricând pe drumul dumneavoastrã cãtre succes.
Soluțiile noastre pentru flote auto. CLICK AICI PENTRU DETALII

Soluțiile noastre pentru flote auto

Flota auto reprezintã motorul afacerii dumneavoastrã. Noi ne asigurãm cã funcționeazã perfect, ca un mecanism bine uns. Datoritã portofoliului nostru de soluții de management și service dedicate flotelor auto de dimensiuni mici și medii, vã putem susþine mobilitatea în fiecare zi. Ne concentrãm întreaga atenție pe nevoile afacerii dumneavoastrã. Puteþi alege dintr-o gamã largã de oferte specifice, iar echipa noastrã are grijã permanent ca totul sã se potriveascã perfect. Serviciile personalizate reprezintã avantajul programului „Business Solutions”. În paginile urmãtoare vã oferim o prezentare generalã a portofoliului nostru cuprinzãtor de servicii.

Costuri și eficiențã

Soluțiile Mercedes-Benz pentru companii sunt sinonime cu eficienþa costurilor. Și, pentru fiecare companie, aceasta stã la baza succesului. Acordãm întotdeauna atenție avantajelor financiare de care poate beneficia compania dumneavoastrã - de la dezvoltarea și echiparea autovehiculelor și opțiunile avantajoase de achiziție, pânã la o gamã largã de produse de service și asigurare, în scopul obținerii unor costuri reduse ușor de controlat, cu structurã transparentã.
Costuri și eficiențã. CLICK AICI PENTRU DETALII
Având o structurã transparentã a tarifelor, pachetele noastre de service reprezintã o modalitate deosebit de economicã de a vã garanta cã autovehiculele dumneavoastrã își pãstreazã valoarea pe termen lung. Și în acest caz puteți alege dintr-o gamã largã de servicii create pentru a satisface nevoile dumneavoastrã individuale. Acestea sunt Garanție Extinsã, Garanție Extinsã Plus(**), Revizii, Revizii Plus (**) și Excellent (**).
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii politica privind cookie și politica de confidențialitate. Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute, in urma inregistrãrii, sa fie procesate si folosite de catre ecosistemul Mercedes-Benz Romania si de catre societatea Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv, pentru a-mi oferta produse și/sau servicii ale ecosistemului Mercedes-Benz Romania SRL si S. Auto Schunn SRL.

Comunicare se va face prin posta/curier și/sau telefon și/sau e-mail.

Auto Schunn,Centru autorizat de vanzari si service Mercedes-Benz ,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb Mercedes-Benz,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP