<span class="text14em">Gândește pozitiv!</span>. CLICK AICI PENTRU DETALII

Gândește pozitiv!

Cu dobandă negativă -0,5%

Oferta leasing Mercedes-Benz Clasa A Limuzină

E ușor să gândești pozitiv cu oferta de finanțare cu dobândă negativă de -0,5% pentru Mercedes-Benz Clasa A Sedan.
✓ Avans 30%
✓ Perioadă de finanțare de 36 de luni
Oferta leasing Mercedes-Benz Clasa A Limuzină. CLICK AICI PENTRU DETALII
■ Pentru un A 180 Limuzină Editie Confort 7G-DCT, preț 30.399 Euro + TVA (36.175 Euro, TVA inclus)
■ rată lunară de 162 Euro + TVA (193 Euro, TVA inclus), calculată pentru durata de 36 luni si rulaj maxim de 30.000 km
■ avans 30 % în valoare de 9.120 Euro + TVA (10.853 Euro, TVA inclus)
■ dobândă nominală -0.5% (DAE finanțare 1.21%), comision analiză dosar 2.6% din preț reprezentând 791 Euro + TVA (941 Euro, TVA inclus), comision lunar administrare 0 Euro și o valoare reziduală de 15.200 Euro + TVA (18.088 Euro, TVA inclus). Asigurarea CASCO nu este inclusă.
■ Ofertă de Leasing Financiar în Euro, realizată prin Mercedes-Benz Leasing IFN SA. Poți configura modelul astfel încât să se adapteze perfect nevoilor și dorințelor tale.

Descoperă Mercedes-Benz Clasa A Limuzină

. CLICK AICI PENTRU DETALII
Bucură-te de fiecare drum alături de un autoturism care te ascultă, te înțelege și învață de la tine.
Echipat cu MBUX, cu un interior spațios și un design modern și atrăgător, tu și Clasa A veți deveni de nedespărțit.


Consum de combustibil combinat: min. 4,0 – max. 7,8 l/100 km. Emisii CO2 combinate: min. 105 – max. 177 g/km[1]
[1] Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori. Autoturismul din imagine este cu titlu de prezentare.
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute in urma inregistrãrii sa fie procesate si folosite de catre Mercedes-Benz Romania SRL (operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 4532) si de catre SC Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, pentru a-mi trimite informatii despre produse, servicii si alte activitati ale Mercedes-Benz Romania SRL si SC Auto Schunn SRL astfel: prin posta, telefon, email

Auto Schunn,Dobanda negativa. Oferta leasing financiar Mercedes-Benz Clasa A Sedan,Dobanda negativa Mercedes-Benz Clasa A Sedan. Oferta leasing financiar Mercedes-Benz acum la Auto Schunn. Descopera Clasa A de la Mercedes-Benz,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP