. CLICK AICI PENTRU DETALII
produs nou
produs nou

Viziunea unei femei poate schimba lumea.

produs nou
„Progresul automobilului a fost influențat de o femeie - Bertha Benz, prin viziune și dedicație absolută. Mișcați de exemplul ei, am creat ediția de primăvară a revistei Auto Schunn Magazin, pentru a omagia toate femeile care prin pasiunea lor fac lumea mai bună. Vă invităm să le descoperiți poveștile și să vă găsiți inspirația.”

În anul 1870, Bertha Benz, soția inventatorului Carl Benz, făcea primele demersuri pentru a sprijini proiectul soțului ei, alocându-i toate resursele de care dispunea.

Bertha provenea dintr-o familie înstărită, iar în ciuda lipsurilor și greutăților din anii de început, și-a urmat soțul și s-a înarmat cu ambiție și speranță, reușind să îi ofere curaj acestuia în momentele de impas.

Deși invenția lui Carl Benz a fost privită cu reticență la început, atitudinea Berthei a făcut diferența. Ea a decis să fie prima femeie care folosește automobilul pentru a călători pe o distanță lungă, lucru pe care l-a și îndeplinit, împreună cu fiii ei. Cu alte cuvinte, eforturile Berthei au atras atenția asupra potențialului uriaș al automobilului și au adus, ani mai târziu, faima și prosperitatea pe care acest proiect le merită.

Așadar, putem spune astăzi că evoluția întregii lumi se datorează în parte viziunii și instinctului unei femei. Iar de cele mai multe ori, acest lucru se întâmplă când femeia decide să își urmeze visele.

Ediția de primăvară Auto Schunn Magazine este despre dumneavoastră, doamnelor, și domeniile în care excelați, fiind totodată o zonă în care vă puteți exprima personalitatea prin intermediul preferințelor. De aceea, vă invităm să răsfoiți cu plăcere acest material creat special pentru voi.
produs nou


produs nou
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
Am citit termeni si conditii Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute in urma inregistrãrii sa fie procesate si folosite de catre Mercedes-Benz Romania SRL (operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 4532) si de catre SC Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, pentru a-mi trimite informatii despre produse, servicii si alte activitati ale Mercedes-Benz Romania SRL si SC Auto Schunn SRL astfel: prin posta, telefon, email

Auto Schunn,Centru autorizat de vanzari si service Mercedes-Benz ,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb Mercedes-Benz,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP