Facebook Auto-Schunn - Evenimente | Oferte | Noutati. CLICK AICI PENTRU DETALII

Facebook Auto-Schunn - Evenimente | Oferte | Noutati

Te invitam pe pagina noastra de Facebook pentru a descoperi cele mai noi evenimente Auto-Schunn.
Auto Schunn ți-a pregătit o serie de oferte avantajoase la un click distanță. Selectează, testează și pleacă la drum cu autoturismul tău Mercedes-Benz!

Poti comunica cu noi direct trimitandu-ne un mesaj prin Facebook messenger.
produs nou
Inaugurare Auto Schunn Timisoara. CLICK AICI PENTRU DETALII

Inaugurare Auto Schunn Timisoara

Savurăm o sâmbătă superbă de primăvară, 30 martie 2019 și o reușită excelentă a echipei Auto Schunn: inaugurarea Centrului Autorizat de Service Mercedes-Benz din Timișoara.
Suntem onorați să le oferim și șoferilor de aici posibilitatea de a beneficia de servicii de cea mai bună calitate, marca Mercedes-Benz.
produs nou
Auto Schunn Sibiu - Video. Space to connect!. CLICK AICI PENTRU DETALII

Auto Schunn Sibiu - Video. Space to connect!

Faceți cunoștință cu sistemele Mercedes-Benz, prin care sunteți permanent în contact cu autovehiculul dvs. Familiarizați-vă cu noul showroom Auto Schunn și serviciile oferite de echipa noastră.

Mercedes-Benz Sibiu vă așteaptă la Auto Schunn
produs nou
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute in urma inregistrãrii sa fie procesate si folosite de catre Mercedes-Benz Romania SRL (operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 4532) si de catre SC Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, pentru a-mi trimite informatii despre produse, servicii si alte activitati ale Mercedes-Benz Romania SRL si SC Auto Schunn SRL astfel: prin posta, telefon, email

Auto Schunn,Evenimente | Auto Schunn Romania,Tehnologia germana, masinile Auto Schunn sunt prezentate intr-un tur de forta pentru toti iubitorii de cai putere. Ultimele modele de la Mercedes Benz!,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP