Feel inteligent drive. CLICK AICI PENTRU DETALII

Feel inteligent drive

Test Drive 19 - 20 octombrie 2017 la Auto Schunn Arad.

Te invităm să testezi și să simți Noua Clasă S, filozofia designului Mercedes-Benz. Joi și vineri, 19-20 octombrie, la sediul Auto Schunn din Arad, participă la un test drive spectaculos și poți câștiga un weekend de 5 stele în Europa sau accesorii originale Mercedes-Benz.

Detalii la 0742 036 913
Înscrie-te acum pe www.auto-schunn.ro/test-drive
Auto Schunn Arad - Calea Radnei nr. 247
produs nou
Caravana Auto Schunn Rulate - Timisoara

Caravana Auto Schunn Rulate Timisoara

Te invităm la Caravana Auto Schunn Rulate în Timișoara, din 28 sep. - 01 oct 2017, în Piața Victoriei.
Descoperă ofertele Auto Schunn la autoturisme rulate premium.
produs nou
Auto Schunn rulate

Testează și câștigă!

22-23 Septembrie 2017, Auto Schunn Suceava, str. Humorului 132

Auto Schunn Rulate te invită la un weekend de test drive cu ultimele modele din oferta de autoturisme rulate. Vino, participă la tombola organizată în cadrul evenimentului și poți câștiga un weekend la un hotel de 5 stele din Europa sau accesorii originale Mercedes-Benz.

Pentru ma multe informatii consilierii nostri de vanzari va stau cu placere la dispozitie. Tel 0745474827.
produs nou
Feeric Fashion Week 2017 - Sibiu. CLICK AICI PENTRU DETALII

Feeric Fashion Week 2017 - Sibiu

Auto Schunn va invita in perioada 17-23 iulie la Feeric Fashion Week 2017 Sibiu.

Cea de-a zecea ediție a Feeric Fashion Week 2017 va reuni într-un singur eveniment cele mai spectaculoase locații de prezentare din Sibiu si imprejurimi si se adresează nu doar celor pasionați de modă ci si celor ce admira bijuteriile pe patru roti.
produs nou
Hella Driving Technology Day - 22 Aprilie 2017. CLICK AICI PENTRU DETALII

Hella Driving Technology Day - 22 Aprilie 2017

HELLA România si Auto Schunn două dintre cele mai valoroase companii auto românești, au fost partenere în organizarea evenimentului ”Hella Driving Technology Day”, ce a strâns la un loc oameni pasionați de inovație, de tehnologie și viitor.
Acest eveniment a fost o ocazie unică de a explora cele două mega trenduri actuale din industria auto internațională.
produs nou
Feeric Fashion Week Sibiu. CLICK AICI PENTRU DETALII

Feeric Fashion Week Sibiu

Moda si finetea masinilor germane s-au intrepatruns si de aceasta data în Feeric Fashion Week. Doritorii de frumos au putut totodata descoperi ultimele noutati Mercedes-Benz prezentate de Auto Schunn cu acest prilej.
produs nou
Caravana Auto Schunn  Rulate de la Ramnicu Valcea River Plaza Mall - 20 - 23 iulie 2016. CLICK AICI PENTRU DETALII

Caravana Auto Schunn Rulate de la Ramnicu Valcea River Plaza Mall - 20 - 23 iulie 2016

O noutate pentru Valceni. Caravana Auto Schunn Rulate a poposit si in orasul lor. Masini de prezentare sau cu rulaje mici au putut fi admirate si descoperite de iubitorii si pasionatii de autovehicule. Prestigiul Mercedes s-a arata si de aceasta data un atu pentru cei doritori de a achizitiona un Mercedes-Benz.
produs nou
Salonul auto Bucovina. CLICK AICI PENTRU DETALII

Salonul auto Bucovina

Noua gama de automobile Mercedes-Benz a fost reprezentata de Auto Schunn Romania. În organizrea Camerei de Comerţ şi a Primărie, Salonul Auto Bucovina 17-19 iunie 2016 a grupat maşini de ultimă generaţie care au fost expuse pe Esplanada Casei de Cultură.
Vizitatorii au avut la dispoziţie trei zile pentru a admira maşinile, a descoperi notatile tehnice si detaliile de vanzare. Acţiunea fiind şi în acest an una de succes fiind una de referinţă pentru industria auto, specializată pe toata gama de autovehicule.
produs nou
Săptămâna Mercedes-Benz la Arad. CLICK AICI PENTRU DETALII

Săptămâna Mercedes-Benz la Arad

Cu ocazia lansării noilor modele ale producătorului Mercedes-Benz compania Auto Schunn -dealer autorizat al producătorului german - organizează în centrele din Arad , Deva şi Suceava evenimente speciale dedicate clienţilor şi tuturor pasionaţilor de perfecţiunea noilor tehnologii auto.

Evenimentele organizate de Auto Schunn continuă în locaţiile Mercedes-Benz din Deva în săptămâna 16 - 21 mai şi Suceava în săptămâna 23 -28 mai 2016
produs nou
TOP-ul Firmelor ARAD. CLICK AICI PENTRU DETALII

TOP-ul Firmelor ARAD

În cadru festiv Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură a acordat premii companiilor cu cele mai bune cifre de afaceri, cu cel mai bun profit sau celor care oferă cele mai multe locuri de muncă.
produs nou
Caravana exclusivă Mercedes-Benz. CLICK AICI PENTRU DETALII

Caravana exclusivă Mercedes-Benz

Buzau, Craiova, Satu Mare si Tulcea.

După ce au fost oferite spre vizionare în nordul ţării, unde caravana Auto Schunn s-a bucurat de un real succes, maşinile Mercedes Benz fost admirate şi conduse în iunie în zona de est a tării.

Domnul Jurgen Schunn a explicat care este scopul acestor acţiuni adresate publicului larg: "Acţionăm pentru a oferi clienţilor noştri posibilitatea de a vedea şi testa cele mai noi modele. Pot face un drive test şi astfel pot cunoaşte fiabilitatea maşinilor de lux, cele mai noi tehnici dar şi confortul acestora. Toate aceste acţiuni au avut efecte pozitive, acest lucru arătând disponibilitatea publicului faţă de diversificarea modelelor existente.
produs nou
Mercedes-Benz Clasa C a fost desemnat World Car of the Year 2015. CLICK AICI PENTRU DETALII

Mercedes-Benz Clasa C a fost desemnat World Car of the Year 2015

New York Auto Show 2015: Mercedes-Benz Clasa C maşina anului, acesta triumfând în faţa lui Ford Mustang şi a lui Volkswagen Passat.

Alegerea juriului nu a făcut decât să sublinieze că Mercedes-Benz are un an foarte bun.
produs nou
Auto Schunn la Salonul de Inventică de la Geneva 15-19 aprilie. CLICK AICI PENTRU DETALII

Auto Schunn la Salonul de Inventică de la Geneva 15-19 aprilie

Inginerul Corneliu Birtok Băneasă face parte din delegaţia României ce va fi prezentă
la ediţia din acest a Salonului internaţional de invenţii de la Geneva (15-19 aprilie), inventatorul din Deva urmând să se prezinte în faţa juriului cu un echipament ce permite alimentarea selectivă cu lichid de parbriz a oricărui tip de autovehicul.

Invenţia a fost denumită Good Fill, se poate aplica în staţiile de carburanţi, service-uri auto, parcări sau refugii de pe autostradă. Instalaţia permite umplerea controlată a rezervorului de lichid de parbriz cu soluţia de lucru pe care o doreşte utilizatorul, în paralel putând fi efectuată şi alimentarea cu carburant a maşinii.
produs nou
Primăvara Mercedes-Benz şi Jubileul Auto Schunn 22 de ani - Suceava. CLICK AICI PENTRU DETALII

Primăvara Mercedes-Benz şi Jubileul Auto Schunn 22 de ani - Suceava

La Auto Schunn, noul Mercedes-Benz AMG GT încoronează începutul de primăvară cu forţa sa de automobil rege destinat cunoscătorilor
şi celor care iubesc maşinile de vis.

L-am avut la Suceava! Cu cockpitul amplasat mult în spate, cu hayon lat şi puternic furişându-se foarte aproape de sol. Propulsia
caracterizează starea sa de agregare.
produs nou
Primăvara Mercedes-Benz şi Jubileul Auto Schunn 22 de ani - Deva. CLICK AICI PENTRU DETALII

Primăvara Mercedes-Benz şi Jubileul Auto Schunn 22 de ani - Deva

Reprezentând producatorul german Mercedes-Benz, Auto Schunn promovează de 22 de ani valorile acestui brand premium: perfecţiunea, fascinaţia, ambiţia de a conduce.

Integrată în strategia de comunicare cu publicul larg a producătorului celor mai frumoase automobile din lume, odată cu venirea primăverii, Auto Schunn doreşte să prezinte în centrele sale ultimele modele Mercedes-Benz într-un ambient care să îmbine tehnologia germană cu tradiţia locală.
produs nou
Primăvara Mercedes-Benz şi Jubileul Auto Schunn 22 de ani. CLICK AICI PENTRU DETALII

Primăvara Mercedes-Benz şi Jubileul Auto Schunn 22 de ani

Auto Schunn – centru autorizat de vânzări şi service Mercedes-Benz este o societate româno-germană care aniversează anul
acesta 22 de ani de existenţă pe piaţa românească.

Totul a început într-un spatiu închiriat, cu un număr de 15 angajaţi pentru ca apoi procesul de dezvoltare să se extindă treptat cu investiţii în showroomurile şi service-urile din Arad, Deva, Suceava şi Sibiu.
produs nou

Testdrive Transfăgărăşan 4x4 27 septembrie 2014

Tehnologia germană, sub aripile maşinilor de la Auto Schunn, a prezentat sâmbătă 27 septembrie 2014 un tur de forţă pentru toţi iubitorii de cai putere.

Ultimele modele de la Mercedes Benz
Testdrive Transfăgărăşan 4x4 27 septembrie 2014. CLICK AICI PENTRU DETALII
produs nou
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
Am citit termeni si conditii Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute in urma inregistrãrii sa fie procesate si folosite de catre Mercedes-Benz Romania SRL (operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 4532) si de catre SC Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, pentru a-mi trimite informatii despre produse, servicii si alte activitati ale Mercedes-Benz Romania SRL si SC Auto Schunn SRL astfel: prin posta, telefon, email

Auto Schunn,Evenimente | Auto Schunn Romania,Tehnologia germana, masinile Auto Schunn sunt prezentate intr-un tur de forta pentru toti iubitorii de cai putere. Ultimele modele de la Mercedes Benz!,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP