Feel inteligent drive. CLICK AICI PENTRU DETALII

Feel inteligent drive

Test Drive 19 - 20 octombrie 2017 la Auto Schunn Arad.

Te invitãm sã testezi și sã simți Noua Clasã S, filozofia designului Mercedes-Benz. Joi și vineri, 19-20 octombrie, la sediul Auto Schunn din Arad, participã la un test drive spectaculos și poți câștiga un weekend de 5 stele în Europa sau accesorii originale Mercedes-Benz.

Detalii la 0742 036 913
Înscrie-te acum pe www.auto-schunn.ro/test-drive
Auto Schunn Arad - Calea Radnei nr. 247
produs nou
Feeric Fashion Week 2017 - Sibiu. CLICK AICI PENTRU DETALII

Feeric Fashion Week 2017 - Sibiu

Auto Schunn va invita in perioada 17-23 iulie la Feeric Fashion Week 2017 Sibiu.

Cea de-a zecea ediție a Feeric Fashion Week 2017 va reuni într-un singur eveniment cele mai spectaculoase locații de prezentare din Sibiu si imprejurimi si se adreseazã nu doar celor pasionați de modã ci si celor ce admira bijuteriile pe patru roti.
produs nou
Hella Driving Technology Day - 22 Aprilie 2017. CLICK AICI PENTRU DETALII

Hella Driving Technology Day - 22 Aprilie 2017

HELLA România si Auto Schunn douã dintre cele mai valoroase companii auto românești, au fost partenere în organizarea evenimentului ”Hella Driving Technology Day”, ce a strâns la un loc oameni pasionați de inovație, de tehnologie și viitor.
Acest eveniment a fost o ocazie unicã de a explora cele douã mega trenduri actuale din industria auto internaționalã.
produs nou
Caravana Auto Schunn  Rulate de la Ramnicu Valcea River Plaza Mall - 20 - 23 iulie 2016. CLICK AICI PENTRU DETALII

Caravana Auto Schunn Rulate de la Ramnicu Valcea River Plaza Mall - 20 - 23 iulie 2016

O noutate pentru Valceni. Caravana Auto Schunn Rulate a poposit si in orasul lor. Masini de prezentare sau cu rulaje mici au putut fi admirate si descoperite de iubitorii si pasionatii de autovehicule. Prestigiul Mercedes s-a arata si de aceasta data un atu pentru cei doritori de a achizitiona un Mercedes-Benz.
produs nou
Auto Schunn la Salonul de Inventică de la Geneva 15-19 aprilie. CLICK AICI PENTRU DETALII

Auto Schunn la Salonul de Inventică de la Geneva 15-19 aprilie

Inginerul Corneliu Birtok Bãneasã facând parte din delegatia României a fot prezent
la editia Salonului internațional de invenții de la Geneva (15-19 aprilie), inventatorul din Deva si a prezentat în fața juriului cu un echipament ce permite alimentarea selectivã cu lichid de parbriz a oricãrui tip de autovehicul.

Invenția a fost denumitã Good Fill, se poate aplica în stațiile de carburanți, service-uri auto, parcãri sau refugii de pe autostradã. Instalația permite umplerea controlatã a rezervorului de lichid de parbriz cu soluția de lucru pe care o dorește utilizatorul, în paralel putând fi efectuatã și alimentarea cu carburant a mașinii.
produs nou
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute in urma inregistrãrii sa fie procesate si folosite de catre Mercedes-Benz Romania SRL (operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 4532) si de catre SC Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, pentru a-mi trimite informatii despre produse, servicii si alte activitati ale Mercedes-Benz Romania SRL si SC Auto Schunn SRL astfel: prin posta, telefon, email

Auto Schunn,Evenimente | Auto Schunn Romania,Tehnologia germana, masinile Auto Schunn sunt prezentate intr-un tur de forta pentru toti iubitorii de cai putere. Ultimele modele de la Mercedes Benz!,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP