Facebook Auto-Schunn - Evenimente | Oferte | Noutati. CLICK AICI PENTRU DETALII

Facebook Auto-Schunn - Evenimente | Oferte | Noutati

Te invitam pe pagina noastra de Facebook pentru a descoperi cele mai noi evenimente Auto-Schunn.
Auto Schunn ți-a pregătit o serie de oferte avantajoase la un click distanță. Selectează, testează și pleacă la drum cu autoturismul tău Mercedes-Benz!

Poti comunica cu noi direct trimitandu-ne un mesaj prin Facebook messenger.
produs nou
Inaugurare Auto Schunn Timisoara. CLICK AICI PENTRU DETALII

Inaugurare Auto Schunn Timisoara

Savurăm o sâmbătă superbă de primăvară, 30 martie 2019 și o reușită excelentă a echipei Auto Schunn: inaugurarea Centrului Autorizat de Service Mercedes-Benz din Timișoara.
Suntem onorați să le oferim și șoferilor de aici posibilitatea de a beneficia de servicii de cea mai bună calitate, marca Mercedes-Benz.
produs nou
Auto Schunn Sibiu - Video. Space to connect!. CLICK AICI PENTRU DETALII

Auto Schunn Sibiu - Video. Space to connect!

Faceți cunoștință cu sistemele Mercedes-Benz, prin care sunteți permanent în contact cu autovehiculul dvs. Familiarizați-vă cu noul showroom Auto Schunn și serviciile oferite de echipa noastră.

Mercedes-Benz Sibiu vă așteaptă la Auto Schunn
produs nou
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii politica privind cookie și politica de confidențialitate. Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute, in urma inregistrãrii, sa fie procesate si folosite de catre ecosistemul Mercedes-Benz Romania si de catre societatea Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv, pentru a-mi oferta produse și/sau servicii ale ecosistemului Mercedes-Benz Romania SRL si S. Auto Schunn SRL.

Comunicare se va face prin posta/curier și/sau telefon și/sau e-mail.

Auto Schunn,Evenimente | Auto Schunn Romania,Tehnologia germana, masinile Auto Schunn sunt prezentate intr-un tur de forta pentru toti iubitorii de cai putere. Ultimele modele de la Mercedes Benz!,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP