Feel inteligent drive. CLICK AICI PENTRU DETALII

Feel inteligent drive

Test Drive 19 - 20 octombrie 2017 la Auto Schunn Arad.

Te invitãm sã testezi și sã simți Noua Clasã S, filozofia designului Mercedes-Benz. Joi și vineri, 19-20 octombrie, la sediul Auto Schunn din Arad, participã la un test drive spectaculos și poți câștiga un weekend de 5 stele în Europa sau accesorii originale Mercedes-Benz.

Detalii la 0742 036 913
Înscrie-te acum pe www.auto-schunn.ro/test-drive
Auto Schunn Arad - Calea Radnei nr. 247
produs nou
Caravana Auto Schunn Rulate - Timisoara

Caravana Auto Schunn Rulate Timisoara

Te invitãm la Caravana Auto Schunn Rulate în Timișoara, din 28 sep. - 01 oct 2017, în Piața Victoriei.
Descoperã ofertele Auto Schunn la autoturisme rulate premium.
produs nou
Auto Schunn rulate

Testeazã și câștigã!

22-23 Septembrie 2017, Auto Schunn Suceava, str. Humorului 132

Auto Schunn Rulate te invitã la un weekend de test drive cu ultimele modele din oferta de autoturisme rulate. Vino, participã la tombola organizatã în cadrul evenimentului și poți câștiga un weekend la un hotel de 5 stele din Europa sau accesorii originale Mercedes-Benz.

Pentru ma multe informatii consilierii nostri de vanzari va stau cu placere la dispozitie. Tel 0745474827.
produs nou
Feeric Fashion Week 2017 - Sibiu. CLICK AICI PENTRU DETALII

Feeric Fashion Week 2017 - Sibiu

Auto Schunn va invita in perioada 17-23 iulie la Feeric Fashion Week 2017 Sibiu.

Cea de-a zecea ediție a Feeric Fashion Week 2017 va reuni într-un singur eveniment cele mai spectaculoase locații de prezentare din Sibiu si imprejurimi si se adreseazã nu doar celor pasionați de modã ci si celor ce admira bijuteriile pe patru roti.
produs nou
Hella Driving Technology Day - 22 Aprilie 2017. CLICK AICI PENTRU DETALII

Hella Driving Technology Day - 22 Aprilie 2017

HELLA România si Auto Schunn douã dintre cele mai valoroase companii auto românești, au fost partenere în organizarea evenimentului ”Hella Driving Technology Day”, ce a strâns la un loc oameni pasionați de inovație, de tehnologie și viitor.
Acest eveniment a fost o ocazie unicã de a explora cele douã mega trenduri actuale din industria auto internaționalã.
produs nou
Feeric Fashion Week Sibiu. CLICK AICI PENTRU DETALII

Feeric Fashion Week Sibiu

Moda si finetea masinilor germane s-au intrepatruns si de aceasta data în Feeric Fashion Week. Doritorii de frumos au putut totodata descoperi ultimele noutati Mercedes-Benz prezentate de Auto Schunn cu acest prilej.
produs nou
Caravana Auto Schunn  Rulate de la Ramnicu Valcea River Plaza Mall - 20 - 23 iulie 2016. CLICK AICI PENTRU DETALII

Caravana Auto Schunn Rulate de la Ramnicu Valcea River Plaza Mall - 20 - 23 iulie 2016

O noutate pentru Valceni. Caravana Auto Schunn Rulate a poposit si in orasul lor. Masini de prezentare sau cu rulaje mici au putut fi admirate si descoperite de iubitorii si pasionatii de autovehicule. Prestigiul Mercedes s-a arata si de aceasta data un atu pentru cei doritori de a achizitiona un Mercedes-Benz.
produs nou
Salonul auto Bucovina. CLICK AICI PENTRU DETALII

Salonul auto Bucovina

Noua gama de automobile Mercedes-Benz a fost reprezentata de Auto Schunn Romania. În organizrea Camerei de Comerþ ºi a Primãrie, Salonul Auto Bucovina 17-19 iunie 2016 a grupat maºini de ultimã generaþie care au fost expuse pe Esplanada Casei de Culturã.
Vizitatorii au avut la dispoziþie trei zile pentru a admira maºinile, a descoperi notatile tehnice si detaliile de vanzare. Acþiunea fiind ºi în acest an una de succes fiind una de referinþã pentru industria auto, specializatã pe toata gama de autovehicule.
produs nou
Sãptãmâna Mercedes-Benz la Arad. CLICK AICI PENTRU DETALII

Sãptãmâna Mercedes-Benz la Arad

Cu ocazia lansãrii noilor modele ale producãtorului Mercedes-Benz compania Auto Schunn -dealer autorizat al producãtorului german - organizeazã în centrele din Arad , Deva ºi Suceava evenimente speciale dedicate clienþilor ºi tuturor pasionaþilor de perfecþiunea noilor tehnologii auto.

Evenimentele organizate de Auto Schunn continuã în locaþiile Mercedes-Benz din Deva în sãptãmâna 16 - 21 mai ºi Suceava în sãptãmâna 23 -28 mai 2016
produs nou
TOP-ul Firmelor ARAD. CLICK AICI PENTRU DETALII

TOP-ul Firmelor ARAD

În cadru festiv Camera de Comerþ Industrie ºi Agriculturã a acordat premii companiilor cu cele mai bune cifre de afaceri, cu cel mai bun profit sau celor care oferã cele mai multe locuri de muncã.
produs nou
Caravana exclusivã Mercedes-Benz. CLICK AICI PENTRU DETALII

Caravana exclusivã Mercedes-Benz

Buzau, Craiova, Satu Mare si Tulcea.

Dupã ce au fost oferite spre vizionare în nordul þãrii, unde caravana Auto Schunn s-a bucurat de un real succes, maºinile Mercedes Benz fost admirate ºi conduse în iunie în zona de est a tãrii.

Domnul Jurgen Schunn a explicat care este scopul acestor acþiuni adresate publicului larg: "Acþionãm pentru a oferi clienþilor noºtri posibilitatea de a vedea ºi testa cele mai noi modele. Pot face un drive test ºi astfel pot cunoaºte fiabilitatea maºinilor de lux, cele mai noi tehnici dar ºi confortul acestora. Toate aceste acþiuni au avut efecte pozitive, acest lucru arãtând disponibilitatea publicului faþã de diversificarea modelelor existente.
produs nou
Mercedes-Benz Clasa C a fost desemnat World Car of the Year 2015. CLICK AICI PENTRU DETALII

Mercedes-Benz Clasa C a fost desemnat World Car of the Year 2015

New York Auto Show 2015: Mercedes-Benz Clasa C maºina anului, acesta triumfând în faþa lui Ford Mustang ºi a lui Volkswagen Passat.

Alegerea juriului nu a fãcut decât sã sublinieze cã Mercedes-Benz are un an foarte bun.
produs nou
Auto Schunn la Salonul de Inventicã de la Geneva 15-19 aprilie. CLICK AICI PENTRU DETALII

Auto Schunn la Salonul de Inventicã de la Geneva 15-19 aprilie

Inginerul Corneliu Birtok Bãneasã face parte din delegaþia României ce va fi prezentã
la ediþia din acest a Salonului internaþional de invenþii de la Geneva (15-19 aprilie), inventatorul din Deva urmând sã se prezinte în faþa juriului cu un echipament ce permite alimentarea selectivã cu lichid de parbriz a oricãrui tip de autovehicul.

Invenþia a fost denumitã Good Fill, se poate aplica în staþiile de carburanþi, service-uri auto, parcãri sau refugii de pe autostradã. Instalaþia permite umplerea controlatã a rezervorului de lichid de parbriz cu soluþia de lucru pe care o doreºte utilizatorul, în paralel putând fi efectuatã ºi alimentarea cu carburant a maºinii.
produs nou
Primãvara Mercedes-Benz ºi Jubileul Auto Schunn 22 de ani - Suceava. CLICK AICI PENTRU DETALII

Primãvara Mercedes-Benz ºi Jubileul Auto Schunn 22 de ani - Suceava

La Auto Schunn, noul Mercedes-Benz AMG GT încoroneazã începutul de primãvarã cu forþa sa de automobil rege destinat cunoscãtorilor
ºi celor care iubesc maºinile de vis.

L-am avut la Suceava! Cu cockpitul amplasat mult în spate, cu hayon lat ºi puternic furiºându-se foarte aproape de sol. Propulsia
caracterizeazã starea sa de agregare.
produs nou

Testdrive Transfăgărășan 4x4 27 septembrie 2014

Tehnologia germanã, sub aripile maºinilor de la Auto Schunn, a prezentat sâmbãtã 27 septembrie 2014 un tur de forþã pentru toți iubitorii de cai putere.

Ultimele modele de la Mercedes Benz
Testdrive Transfăgărășan 4x4 27 septembrie 2014. CLICK AICI PENTRU DETALII
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
Am citit termeni si conditii Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute in urma inregistrãrii sa fie procesate si folosite de catre Mercedes-Benz Romania SRL (operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 4532) si de catre SC Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, pentru a-mi trimite informatii despre produse, servicii si alte activitati ale Mercedes-Benz Romania SRL si SC Auto Schunn SRL astfel: prin posta, telefon, email

Auto Schunn,Evenimente | Auto Schunn Romania,Tehnologia germana, masinile Auto Schunn sunt prezentate intr-un tur de forta pentru toti iubitorii de cai putere. Ultimele modele de la Mercedes Benz!,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP