. CLICK AICI PENTRU DETALII

Hella Driving Technology Day - 22 Aprilie 2017

Viitorul industriei auto, mașinile electrice!

Hella și Auto Schunn, douã dintre cele mai valoroase companii auto românești, au fost partenere în organizarea evenimentului ”Hella Driving Technology Day”, ce a strâns la un loc oameni pasionați de inovație, de tehnologie și viitor.
”Acest eveniment a fost o ocazie unicã de a explora cele douã mega trenduri actuale din industria auto internaționalã și anume electrificarea (electrification) și mașinile autonome (autonomous driving), direct de la invitații speciali ai evenimentului: Mate Rimac, dezvoltatorul uneia dintre cele mai rapide și extravagante mașini electrice din lume și Burton Lee, expert în mașini autonome și profesor la prestigioasa universitate Stanford din SUA.

Mai mult, împreunã cu partenerul nostru pentru acest eveniment, Auto-Schunn România centru de excelențã Mercedes-Benz, am pregãtit o surprizã participanților și anume posibilitatea de a efectua un drive test cu noile modele Mercedes-Benz din parcul Auto-Schunn România, care include atât mașini cu ardere internã GLA Face Lift, SL400, E-Coupe cât și modele hybrid Clasa C, GLC, GLE și full electric Clasa B”, a arãtat Gelu Murariu, General Manager HELLA România.
Hella driving, Mercedes electric
”Acum 130 de ani, în Germania, țara care își pãstreazã și astãzi poziția de avangardã în tehnologia viitorului, Gotlieb Daimler și Karl Benz și-au unit propriile destine, pentru totdeauna cu viitorul omenirii. Astãzi, brandul Mercedes-Benz este reprezentarea pasiunii pentru perfecțiune, exprimat în motto-ul lui Daimler: ”The Best or Nothing”. În urmã cu 24 de ani, în urma parteneriatului cu producãtorul germen Mercedes-Benz, am inaugurat în România universul Auto Schunn, astãzi una dintre cele mai importante companii auto din țarã.Schimbãrile tehnologice în domeniul autovehiculului au marcat și au influențat parcursul și viața companiei noastre. Oferim de peste douã decenii produse în premierã în toate zonele țãrii și în mod special în centrele noastre din Arad, Deva, Sibiu, Suceava precum si in Germania -Westendorf. Absolut remarcabilã este dinamica adaptãrii pieței românești la ritmul tehnologiei de nivel mondial. România este integratã tehnologic cu cerințele pieței mondiale, un exemplu în acest sens fiind prezența Hella si Daimler, reprezentanți de vârf ai tehnologiei globale și integrarea fireascã, armonioasã în economia romîneascã. Sunt bucuros cã am avut prilejul sã gîndim împreunã spre viitor și sã fim optimiști având la bazã exemplele uimitoare ale înaintașilor noștri. Mercedes-Benz este printre primii producãtori auto ce se regãsesc în povestea unui vehicul hibrid, Mercedes Mixte din 1906 fiind primul vehicul de acest gen din istoria companiei. Inginerul Wilhelm Maybach a experimentat combinații de benzinã și tehnologii alternative de acționare la începutul secolului al XX-lea.
masini electrice Mercedes-Benz
Astãzi când tematica tehnologiilor verzi și a protejarii mediului este acutã, inginerii și oamenii de științã cautã solutii și le suntem recunoscãtori pentru valorile dãruite omenirii. Mercedes-Benz ca premergãtor al acestor preocupãri a transpus ideile viitorului în douã concepte: Generation EQ Concept, care relevã cum mașinile electrice se pot mișca în curând pe banda de vitezã a autostrãzilor) și Concept EQ, care cu aspectul unui SUV Coupe sportiv, oferã o previzualizare a unei noi generații de vehicule cu baterii”, a arãtat Juergen Schunn, președintele companiei româno-germane Auto Schunn, în cadrul evenimentului ”Hella Tehnology Driving Day”.
HELLA este o companie globalã, de familie, prezentã pe plan internaþional cu peste 32.000 de angajaþi care activeazã în 100 de locații din peste 35 de þãri. În România, HELLA are trei centre de proiectare și dezvoltare, un centru administrativ și trei unitãți de producție în Timisoara, Arad, Lugoj si Craiova unde, în prezent, lucreazã peste 2.400 de angajați.
Grupul cu origini germane dezvoltã ºi produce componente ºi sisteme de iluminat ºi electronice pentru industria automotive.
. CLICK AICI PENTRU DETALII
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii politica privind cookie și politica de confidențialitate. Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute, in urma inregistrãrii, sa fie procesate si folosite de catre ecosistemul Mercedes-Benz Romania si de catre societatea Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv, pentru a-mi oferta produse și/sau servicii ale ecosistemului Mercedes-Benz Romania SRL si S. Auto Schunn SRL.

Comunicare se va face prin posta/curier și/sau telefon și/sau e-mail.

Auto Schunn,Centru autorizat de vanzari si service Mercedes-Benz ,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb Mercedes-Benz,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP