Mercedes-Benz Clasa C a fost desemnat World Car of the Year 2015

2015 New York World Car Awards, editia a 11-a.

Mercedes-Benz C-Class a fost ales dintr-o listã de intrare iniþialã de 24 de vehicule din toate colturile lumii, apoi o listã scurtã de doisprezece, apoi trei finaliºti: Ford Mustang, Volkswagen Passat, iar Mercedes-Benz C-Class. Verdictul final a fost dat de un juriu ales format din 75 membrii.

Mai mult, producãtorul german a reuºit sã îºi adjudece trei din cele cinci premii. Astfel, pe lângã premiul World Car of The Year, Mercedes-Benz a mai câºtigat ºi titlul de World Luxury Car of the Year, pentru Clasa S Coupe, dar ºi trofeul World Performance Car prin intermediul lui Mercedes-AMG GT.
. CLICK AICI PENTRU DETALII
Dr. Dieter Zetsche, Preºedinte al Consiliului de administraþie al Daimler AG, ºef al Mercedes-Benz Cars a spus, "C-Class este un best-seller, care a fost întotdeauna un trend în categoria premium de dimensiuni medii.
. CLICK AICI PENTRU DETALII
Acest lucru este valabil ºi pentru . Noul C-Class, ajunge la linia de start cu calitati de obicei rezervate pentru automobile de clasa superiora: ecologic, tehnic ºi în ceea ce priveºte confortul ºi plãcerea de a conduce întruchipeazã ceea ce fiecare am înþeles ca fiind luxul automobilelor moderne.

Mercedes-Benz are toate premisele pentru a fi un mare succes.
În consecinþã, suntem extrem de incantati ºi onoraþi de premiul World Car of the Year 2015 "
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
Am citit termeni si conditii Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute in urma inregistrãrii sa fie procesate si folosite de catre Mercedes-Benz Romania SRL (operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 4532) si de catre SC Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, pentru a-mi trimite informatii despre produse, servicii si alte activitati ale Mercedes-Benz Romania SRL si SC Auto Schunn SRL astfel: prin posta, telefon, email

Auto Schunn,Centru autorizat de vanzari si service Mercedes-Benz ,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb Mercedes-Benz,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP