Primãvara Mercedes-Benz şi Jubileul Auto Schunn 22 de ani - Deva

Auto Schunn – centru autorizat de vânzãri ºi service Mercedes-Benz este o societate româno-germanã care aniverseazã anul acesta 22 de ani de existenþã pe piaþa româneascã.

Totul a început într-un spaþiu închiriat, cu un numãr de 15 angajaþi pentru ca apoi procesul de dezvoltare sã se extindã treptat cu investiþii în showroomurile ºi service-urile din Arad, Deva, Suceava ºi Sibiu. Astãzi Auto Schunn are 130 de angajaþi ºi are clientelã din peste 20 de judeþe ale þãrii ºi din strãinãtate.

Reprezentând producatorul german Mercedes-Benz, Auto Schunn promoveazã valorile acestui brand premium: perfecþiunea, fascinaþia, ambiþia de a conduce.

Integratã în strategia de comunicare cu publicul larg a producãtorului celor mai frumoase automobile din lume, odatã cu venirea primãverii, Auto Schunn doreºte sã prezinte în centrele sale ultimele modele Mercedes-Benz într-un ambient care sã îmbine
tehnologia germanã cu tradiþia localã.

Tehnologia este reprezentatã astãzi prin lansarea noii Clase-B ºi a noului Mercedes AMG GT.

. CLICK AICI PENTRU DETALII
Noua clasã B este un autoturism compact care este destinat tinerilor familiºti ºi care reuneºte pe lângã forþa pe care o emanã ºi spaþiul interior generos, þinuta de drum impecabilã ºi confortul.

Deasemenea Auto Schunn a prezentat noul Mercedes-Benz AMG GT care încoroneazã începutul de primãvarã cu forþa sa de automobil rege destinat cunoscãtorilor ºi celor care iubesc maºinile de vis.
. CLICK AICI PENTRU DETALII
L-am avut la Deva! Cu cockpitul amplasat mult în spate, cu hayon lat ºi puternic furiºându-se foarte aproape de sol. Propulsia
caracterizeazã starea sa de agregare.

Echipat cu un motor de 4 litri aceastã maºina dezvoltã 510 cai putere ºi accelereazã la 100 km/ ora în 3,8 secunde.
Invitaþii au fost rãsfãþaþi cu muzicã de epocã prezentatã de grupul Huniadi Cantores din Hunedoara ºi de ansamblul Pãdureanca din Deva. Pe plan culinar tehnologiile care s-au confruntat au fost vinul ºi vinarsul Cramelor Jidvei ºi preparatele culinare alese prezentate de Stil Art Decoration din Deva.

Gata cu discuþia. Este timpul sã conduceþi! Mercedes-Benz – the best or nothing !
. CLICK AICI PENTRU DETALII
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
Am citit termeni si conditii Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute in urma inregistrãrii sa fie procesate si folosite de catre Mercedes-Benz Romania SRL (operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 4532) si de catre SC Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, pentru a-mi trimite informatii despre produse, servicii si alte activitati ale Mercedes-Benz Romania SRL si SC Auto Schunn SRL astfel: prin posta, telefon, email

Auto Schunn,Centru autorizat de vanzari si service Mercedes-Benz ,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb Mercedes-Benz,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP