. CLICK AICI PENTRU DETALII

Noul IVECO S-WAY. UN NOU NIVEL DE PERFORMANTA AERODINAMICA & STIL

O cabina cu totul noua, care aduce performanta aerodinamica la un nou nivel, crescand eficienta excelenta a consumului de combustibil a vehiculului cu pana la 4%.

Acesta a fost reproiectat de la zero pentru a oferi beneficii multiple pentru clienti-de la economia de combustibil si mai mic cost total de proprietate (TCO), pentru a mai mare de siguranta a conducatorului auto.

Fiecare detaliu al exteriorului cabinei a fost studiat cu grija pentru a minimiza rezistenta aerului.

  Acoperisul nou este perfect integrat in partea frontala a vehiculului
  Grilaj frontal cu colturi cu raza mare si aripioare laterale
  Nou design pentru bara de protectie din mai multe segmente cu deflectoare de integrate
  Kit aerodinamic optimizat si praguri laterale cu extensii de cauciuc
  Faruri cu LED complet
  Usa cu design nou care se extinde pana la al doilea pas
  Climatizare de stationare integrata

IVECO S-WAY a fost dezvoltat cu un accent puternic pe sofer, iar noua cabina a fost reproiectata si consolidata pentru a asigura un nivel ridicat de siguranta pasiva.

Noul design ofera, de asemenea, vizibilitate mult imbunatatita pentru sofer cu ajutorul ferestrelelor laterale si a oglinzilor retrovizoare.
Noul Iveco S-WAY Auto Schun Sibiu
Cabina IVECO S-WAY a fost complet reproiectata in jurul conducatorului auto pentru a oferi conditii de viata, de conducere si de munca de calitate superioara.

Noul sau aspect creeaza un mediu generos pentru sofer cu spatiu amplu, bine organizat de depozitare, ergonomie remarcabila ai o zona de dormit confortabila si functionala.

Scaunul reglabil ii permite conducatorului auto sa il poziyioneze la inaltimea si distanta perfecta de la volanul multifunctional , care are o forma cu baza plata, oferind mai mult spatiul in compartimentul pentru picioare.

Aspectul ergonomic al comenzilor asigura ca toate functiile cheie sunt usor accesibile.
Tabloul de bord si consola centrala au fost reproiectate pentru a imbunatati confortul si eficienta in functionare.

Noul sistem de infotainment cu recunoastere vocala, DAB radio si harti de navigare, permit, de asemena, conducatorului auto sa aduc viata digitala la bord, prin functia de mirroring a telefonului folosind Apple auto Play. Deasemenea noul buton start/stop si slotul pentru cheia electronica cu telecomanda integrata sunt amplasate convenabil in zona DNR a tabloului de bord.
. CLICK AICI PENTRU DETALII
Compartimentele incapatoare sunt plasate in mod convenabil im intraga cabina pentru a oferi tot spatiul de stocare de care are nevoie soferul. Zona de noapte a fost reproiectata pentru a maximiza confortul soferului. Combina functionalitatea si confortul cu noul sau aspect simetric si cu stocarea bine plasata, conexiunile si controalele USB. Acoperisul reproiectat ofera o inaltime confortabila in picioare de 2,15 de metri in centrul cabinei.

Sistemul de climatizare si sistemele de racire integrat pentu stationare asigura un climat intern perfect in orice moment
. CLICK AICI PENTRU DETALII
IVECO S-WAY ofera o gama larga de motoare Euro VI/d alimentate cu diesel si gaz natural pentru a se potrivi tuturor aplicatiilor.

Motoarele diesel, cu 3 game de cilindree si de putere variind de la 330 la 570, si motoarele alimentate cu gaz natural, cu 2 game de cilindree si putere variind de la 340 la 460 CP,vor aduce la conducere puterea.

DISPOZITIVELOR FUEL-SAVING
  Smart EGR creste eficienta de ardere prin optimizarea momentului de injectare si reducerea consumului
  Dispozitivele auxiliare pentru motoare inteligente previn risipa de energie atunci cand nu este necesar.
  Caracteristica anti-idling evita perioadele lungi de inactivitate, inchiderea automata a motorului

Sistemul de conducere predictiv IVECO HI-CRUISE GPS integreaza conducerea de asistenta tehnica, ar fi eco-roll, transferul de viteze predictive si control de croaziera folosind tehnologia de cartografiere GPS de ultima tehnologie.


NATURAL WAY
IVECO S-WAY NP maximizeaza avantajele combustibilului cel mai ecologic pentru a imbunatati calitatea aerului, atenuarea schimbarilor climatice si sa contribuie la un mediu mai linistit, cu doar 71dB (A) Piek Silence Truck atunci cand ruleaza in modul silentios-ideal pentru livrari pe timp de noapte.

IVECO S-WAY NP este primul camion alimentat cu gaz de pe piata, conceput special pentru transport pe distante lungi cu autonomie exceptionala de pana la 1.600 k.m.
Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta la:
Auto Schunn Sibiu: tel: 0741 102 990, 0374-427066, e-mail: sibiu@auto-schunn.ro
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii politica privind cookie și politica de confidențialitate. Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute, in urma inregistrãrii, sa fie procesate si folosite de catre ecosistemul Mercedes-Benz Romania si de catre societatea Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv, pentru a-mi oferta produse și/sau servicii ale ecosistemului Mercedes-Benz Romania SRL si S. Auto Schunn SRL.

Comunicare se va face prin posta/curier și/sau telefon și/sau e-mail.

Auto Schunn,Iveco S-Way, Iveco Stralis in Sibiu. Auto Schunn dealer autorizat.,Iveco Sibiu, Iveco S-WAY, Iveco Stralis. Auto Schunn, autovehicule comerciale, cap tractor S-way, Stralis. 18t. Capete tractor si camioane la comanda sau stoc.,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP