. CLICK AICI PENTRU DETALII

IVECO DAILY

FURGONUL CARE VA SCHIMBA PERSPECTIVA AFACERII TALE
Mult mai mult decat un vehicul comercial. Noul Furgon Daily este conceput pentru a va ajuta sa opereze afacerea dumneavoastra in mod durabil si profitabil

Cu Noul Furgon Daily, tehnologia se afla la dispozitia soferului: cand petreci majoritatea timpului de lucru la volan, ca experienta condusului si conditiile din cabina sa fie o experienta extraordinara. De-alungul celor 40 de ani de istorie, Daily a facut imbunatatiri in permanenta aducand experienta condusului la cele mai inalte niveluri din industrie.
Noul Daily Iveco  - Auto Schun Sibiu
FURGONUL PERFECT PENTRU MISIUNEA TA


Daily furgon este cel mai versatil vehicul comercial din clasa sa. Oricare ar fi misiunea ta – fie ca este vorba de livrari multi-stop urbane, de coletarie sau servicii de curierat, sau misiuni de transport mai grele, ori de transport mobilier – puteti gasi si personaliza Daily pentru a se potrivi perfect cerintelor operationale si de afaceri.
Datorita suspensiei frontale de inalta performanta, gradul de incarcare maxim admis creste. Puteti conta pe o sarcina maxima pe puntea fata de pana la 1900 de kg pentru modelele echipate cu suspensie QUAD-LEAF mai usoara si mai puternica, sau chiar mai mult, 2700 de kg daca optati pentru modelul cu roata dubla echipat cu suspensia QUAD-TOR
PANA LA 10% ECONOMIE LA CONSUMUL DE COMBUSTIBIL CU DAILY HUGH-EFFICIENCY
Motorul noului Daily se evidentiaza prin eficienta consumului de combustibil datarota introducerii unor caracteristici precum noua turbina cu geometrie variabila controlata electronic, cauciurile exclusive Class A Super Eco Low Rolling special create pentru Daily si sistemul Start & Stop.

PANA LA 10% ECONOMIE ALE COSTURILOR DE INTRETINERE
Imbunatatirea produsului si intervalele mai lungi de schimb ale uleiului vor reduce costurile pentru intretinere cu pana la 10% prntru misiunile urbanes.

PERFORMANTA DE TOP PENTRU ORICE MISIUNE
Furgonul Daily este recunoscut pentru gama larga de motoare oferite avand posibilitatea sa ofere doua tipuri de motorizari pentru performante de top in orice misiune.
VEHICULUL COMERCIAL PERFECT PENTRU MISIUNEA TA
​Daily Hi-Matic este cel mai versatil vehicul comercial din clasa sa. Oricare ar fi misiunea ta – fie ca este vorba de livrari multi-stop urbane, de coletarie sau servicii de curierat, sau misiuni de transport mai grele, ori de transport mobilier – poti gasi și personaliza Daily pentru a se potrivi perfect cerintelor operationale si de afaceri.

Versiunea Cabina Sasiu, cu distante intre osii de la 3000 la 5100 mm si cu lungimi de pana la 6190 mm, ofera o multitudine de posibilitati pentru o varietate de misiuni de la livrari urbane pana la operatii de transport mai grele in sectorul de constructii.

Datorita suspensiei frontale de inalta performanta, gradul de incarcare maxim admis creste. Poti conta pe o sarcina maxima pe puntea față de pana la 1900 de kg pentru modelele de 3,5 tone echipate cu suspensie QUAD-LEAF mai usoara si mai puternica, sau chiar mai mult, 2700 de kg daca optati pentru modelul cu roata dubla echipat cu suspensia QUAD-TOR.
Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta la:
Auto Schunn Sibiu: tel: 0741 102 990, 0374-427066, e-mail: sibiu@auto-schunn.ro
. CLICK AICI PENTRU DETALII
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii politica privind cookie și politica de confidențialitate. Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute, in urma inregistrãrii, sa fie procesate si folosite de catre ecosistemul Mercedes-Benz Romania si de catre societatea Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv, pentru a-mi oferta produse și/sau servicii ale ecosistemului Mercedes-Benz Romania SRL si S. Auto Schunn SRL.

Comunicare se va face prin posta/curier și/sau telefon și/sau e-mail.

Auto Schunn,Iveco Daily Sibiu,Iveco Daily Sibiu, Auto Schunn dealer autorizat Iveco. Autovehicule comerciale, Daily, orice configuratie. Transportere, furgon, autosasiu la comanda sau din stoc.,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP