. CLICK AICI PENTRU DETALII

NOUL EUROCARGO, CAMIONUL PE CARE ORAȘUL ÎL ADORĂ

Sustenabil, eficient, usor manevrabil si versatil: Eurocargo este camionul perfect pentru misiuni urbane si aplicatii municipale. De la livrari in oras pana la colectarea desurilor, curatarea si intretinerea drumurilor, precum si aplicatii pentru marfuri containerizate, satisface orice aplicatie a afacerii dvs. Datorita unei cabine cu o latime redusa (2.1 metrii), avand un grad mare de virare (52 de grade) si cea mai mica raza de virare (sub 11 metrii in versiunea de 2790 mm) acesta este partenerul perfect pentru afacerea ta.

CEA MAI BUNA PERFORMANTA, CEL MAI MIC CONSUM

Motoarele cu care sunt echipate noile vehicule EUROCARGO sunt Tector 5 cu patru cilindrii, cilindree 4,5 litrii si Tector 7 cu sase cilindrii, cilindree 6,7 litrii avand o putere de 320 CP. Optimizat pentru a face performanta la viteze mici si a minimiza Costul Total de Operare.

Aceste motoare sunt combinate cu cutii de viteze manuale cu 6 sau 9 trepte de viteză, cutii de viteze automatizate sau cutii de viteze automate cu 6 sau 12 trepte de viteză cu convertor de cuplu. Sistemul de post-tratare IVECO HI-SCR exclusiv este uşor şi eficient şi elimină duratele de nefuncţionare pentru regenerare comparativ cu autovehiculele concurenţei, dotate cu soluţia EGR+SCR.

Este disponibil si in versiunea de 204 CP cu alimentare cu Gaz Natural Comprimat (CNG).

motorizare Eurocargo
. CLICK AICI PENTRU DETALII

Un birou confortabil, aflat în mişcare

​Noul Eurocargo aduce confortul şi ergonomia la noi niveluri. Comenzile de la volan îi permit şoferului să folosească radioul şi telefonul în perfectă siguranţă. De asemenea, autovehiculul prezintă comenzi noi, mai ergonomice pentru controlul climatizării, lumini şi cutia de viteze automată/automatizată. Fiecare lucru îşi are locul lui, la îndemână: autovehiculul prezintă acum mai multe compartimente de depozitare pentru obiecte şi documente, compartimente speciale pentru carduri şi un cuier amplasat pe peretele din spate al cabinei.

Consola de pe partea şoferului dispune de două suporturi practice pentru sticle, o priză electrică de 12 V şi o opţiune pentru o priză de aer comprimat.
Noul Eurocargo este un adevărat birou aflat în mişcare. În noul birou mobil cu o capacitate de 20 de litri (disponibil cu un singur scaun pentru pasager), se poate depozita un laptop sau o tabletă; acesta mai este dotat şi cu o lumină pentru citit, cu buzunare laterale pentru depozitare şi două conectoare USB pentru încărcarea dispozitivelor electronice. Puteţi crea un spaţiu confortabil de lucru şi prin deschiderea părții superioare.

Noul design se reflectă şi în interiorul care este dotat cu scaune acoperite cu o ţesătură sudată electric; la cerere, este disponibil un nou tip de scaun pentru şofer, cu suspensie pneumatică şi cu un nivel de confort sporit, cu spătar cu înălţime reglabilă, cu o centură de siguranţă reglabilă pe înălţime, tapiţerie cu densitate dublă, sistem de încălzire şi ventilaţie. Suplimentar, este disponibilă o cotieră pentru toate scaunele cu suspensie pneumatică.

Perfect pentru misiuni citadine, noul Eurocargo garantează accesul facil în cabină: datorită planşei de bord liniare şi a dimensiunilor compacte ale tunelului motorului, şoferul poate părăsi cu uşurinţă autovehiculul, atât prin partea dreaptă, cât şi prin partea stângă.
Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta la:
Auto Schunn Sibiu: tel: 0741 102 990, 0374-427066, e-mail: sibiu@auto-schunn.ro
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii politica privind cookie și politica de confidențialitate. Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute, in urma inregistrãrii, sa fie procesate si folosite de catre ecosistemul Mercedes-Benz Romania si de catre societatea Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv, pentru a-mi oferta produse și/sau servicii ale ecosistemului Mercedes-Benz Romania SRL si S. Auto Schunn SRL.

Comunicare se va face prin posta/curier și/sau telefon și/sau e-mail.

Auto Schunn,Iveco Eurocargo Sibiu. Auto Schunn dealer autorizat Iveco,Iveco Eurocargo Sibiu. Auto Schunn dealer autorizat, autovehicule comerciale, Eurocargo, camioane usoare 6-18t, la comanda sau din stoc.,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP