. CLICK AICI PENTRU DETALII

NOUL IVECO S-WAY, CONECTIVITATE LA MAXIM

Update software vehicul la distanță - Executarea de la distanță a intervențiilor de service și a actualizărilor de software, fără a fi nevoie să se oprească în atelier.

Diagnoză la distanță – se efectuază diagnoza vehiculului de la distanță, fără a fi nevoie să se oprească în atelier.

Rapoarte despre starea vehiculului - Smart Report - trimiterea periodică a rapoartelor automate privind performanța vehiculului și consumul de combustibil

Acces la aplicația My IVECO EASY Way - portal pentru a monitoriza starea vehiculului și comportamentul șoferului.
 

IVECO S-WAY este camionul 100% conectat

În plus, alegând să faci achiziția în leasing, beneficiezi de o dobândă de 1,99%(*)

O cabină complet nouă

Total reconceput spre beneficiul clienților, începând cu economia la consumul de combustibil și un Cost total al proprietății (TCO) redus, până la un nivel de siguranță sporit. Fiecare detaliu maximizează performanțele aerodinamice ale vehiculului.

O nouă eră a conectivității

Conectivitatea noului Iveco S-Way este creată pentru a ajuta șoferul să opereze vehiculul cât mai eficient, cu efort redus și pentru a ajuta managerii de flotă în vederea optimizării consumului de combustibil și al costului total al proprietății.

Eficient și puternic

IVECO S-Way este echipat cu motoare de la 330 la 570 cp.

Un nou mod de relaxare creat pentru confort

Bucură-te de fiecare moment al călătoriei, fie că te afli la volan, fie că efectuezi timpii de odihnă, cu un interior complet refăcut.
 
. CLICK AICI PENTRU DETALII

Termeni și condiții

Campanie valabilă până la data de 31.12.2020. Se aplică termenele și condițiile:
  • Campania se aplicăvehiculelor noi din gama AUTOTRACTOR IVECO S-WAY care nu fac obiectul altor campanii naționale IVECO.
  • (*) Dobândă de 1,99% pentru leasing financiar pentru perioadă de finanțare de până la 36 de luni, 2,99% pentru perioadă de finanțare de 48 sau 60 de luni, avans începând de la 10%.
  • Campanie supusă unor termeni și condiții, valabilă până la 31.12.2020.

SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii politica privind cookie și politica de confidențialitate. Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute, in urma inregistrãrii, sa fie procesate si folosite de catre ecosistemul Mercedes-Benz Romania si de catre societatea Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv, pentru a-mi oferta produse și/sau servicii ale ecosistemului Mercedes-Benz Romania SRL si S. Auto Schunn SRL.

Comunicare se va face prin posta/curier și/sau telefon și/sau e-mail.

Auto Schunn,Noul Iveco S-Way Conectivitate la maxim. Oferta leasing. Dobanda 1.99,Noul Iveco S-Way. Alege oferta leasing si beneficiezi de o dobândă de 1,99% (*),autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP