• slider img 1
  • slider img 2
  • slider img 3

La fel de Mercedes ca în prima zi

Descoperã selecția de autoturisme rulate certificate Mercedes-Benz - cu vechime de maximum 6 ani și rulaj nu mai mare de 150.000 km - verificate multipunct, cu istoric cunoscut, garanție europeanã, rulaj garantat și multe alte beneficii.

Garantie europeana 12 luni

■ Autoturismele cu o vechime mai mare de 24 luni de la data primei înmatriculãri beneficiazã de o garanție europeanã pentru 12 luni, fãrã limitã de kilometri.
■ Autoturismele cu vechime de pânã la 24 luni de la data primei înmatriculãri, care la momentul vânzãrii au mai puțin de 12 luni de garanție de producator, pot beneficia de un produs de garanție extinsã. Ulterior, acest tip de garanție poate fi prelungit pânã la maximum 5 ani vârsta mașinii (calculatã începând de la data primei înmatriculãri).

Intretinere gratuita

Autoturismele rulate Mercedes-Benz Certified nu necesitã revizii în urmãtoarele 6 luni sau 10.000 km (în funcție de care intervine prima, conform computerului de bord Assyst Plus)

Servicii de mobilitate

Autoturismele rulate Mercedes-Benz Certified beneficiazã de servicii de mobilitate, prin serviciul Mobilo.

Mobilo garanteazã o cãlãtorie liniștitã și în cazul incidentelor neprevãzute. Mai exact, dacã autoturismul rãmâne în panã și nu mai poate fi condus din cauza unui defect tehnic sau întâmpinã probleme minore cum ar fi pierderea cheii, scãderea nivelului de ulei sau a lichidului de rãcire, alimentare greșitã sau infiltrare bruscã de apã, Mobilo garanteazã mobilitate și asistențã rapidã. De asemenea, ºoferul poate beneficia de Mobilo și dacã autoturismul este avariat de o forþã exterioarã și nu mai poate rula.

Verificare multipunct 360

Pentru a fi certificat, fiecare autoturism rulat Mercedes-Benz trece printr-o serie de peste 200 de puncte de inspecție și verificare amanunțitã, efectuatã de cãtre tehnicieni specializați. În cazurile în care este necesarã înlocuirea unei piese, sunt folosite numai piese originale de schimb pentru a asigura cel mai înalt grad de calitate și performanțã.

Rulaj verificat si garantat

Toate autoturismele rulate sunt supuse unor verificãri a rulajului de cãtre personal specializat. Doar autoturismele pentru care existã certitudinea unui rulaj real pot fi incluse în programul Mercedes-Benz Certified.

Istoric cunoscut si verificat

Fiecare autoturism Mercedes-Benz Certified deține un istoric cu privire la proprietarii anteriori, lucrãri de mentenanțã și reparații.
Mercedes-Benz certified Test-drive

Test-drive

Autoturismele incluse în programul Mercedes-Benz Certified și aflate în stocul centrelor autorizate de vânzãri pot fi testate în termen de 24 de ore de la solicitare, simplu și rapid, în baza permisului de conducere și a cãrții de identitate.

Finantare asigurata

Planurile dumneavoastrã nu vor fi afectate de grija cheltuielilor datoritã serviciilor de finanțare puse la dispoziție de Mercedes-Benz Financial Services. Beneficiați de suport financiar imediat, bazat pe un sistem decizional rapid, astfel încât sã conduceți autovehiculul Mercedes-Benz dorit în cel mai scurt timp.

Serviciile Mercedes-Benz Financial sunt transparente și fãrã costuri sau comisioane ascunse, constituind astfel un avantaj competitiv.

Trade-in si Buy-back

Personalul calificat ce activeazã în centrele de Vânzãri ºi Service Mercedes-Benz va efectua întotdeauna o evaluare profesionistã ºi corectã atât asupra autoturismului deținut, cât ºi a valorii de piațã a acestuia. Astfel cã un autoturism rulat Mercedes-Benz poate fi achiziționat rapid, lãsând ca avans autoturismul deþinut în prezent.

10 zile posibilitate de schimbare

În termen de 10 zile de la livrare este posibilã schimbarea autoturismului achiziționat de la Centrul Mercedes-Benz Certified cu alt autoturism de aceeași valoare sau cu unul având o valoare superioarã.

Autovehiculul trebuie sã corespundã stãrii tehnice și estetice de la momentul livrãrii, având însã în vedere uzura normalã conform numãrului de kilometri parcurși de la data livrãrii – numãr care nu trebuie sã fie mai mare de 200 km. Pentru acest numãr de kilometri parcurși va fi perceputã o sumã minimã de 100€+TVA, respectiv 0,50€+TVA pentru fiecare kilometru parcurs + o taxã de înlocuire de 2% din preþul de achiziþie iniþial. De asemenea înregistrarea și radierea efectuatã de cãtre autoritãþi va fi suportatã de cãtre client.

Mercedes Me connect

Mercedes me connect reprezintã accesul dumneavoastrã la universul digital al Mercedes-Benz. În Portalul Mercedes me și pe aplicația Mercedes me sunt integrate serviciile și ofertele menite sã optimizeze și sã simplifice procedurile de mobilitate.
. CLICK AICI PENTRU DETALII
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii politica privind cookie și politica de confidențialitate. Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute, in urma inregistrãrii, sa fie procesate si folosite de catre ecosistemul Mercedes-Benz Romania si de catre societatea Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv, pentru a-mi oferta produse și/sau servicii ale ecosistemului Mercedes-Benz Romania SRL si S. Auto Schunn SRL.

Comunicare se va face prin posta/curier și/sau telefon și/sau e-mail.

Auto Schunn,Autoturisme Noi si Rulate Mercedes-Benz | Auto Schunn Romania,Mercedes Benz | BMW | Volkswagen | Ford | Rulate de cea mai buna calitate, Garantate de Auto Schunn Romania. Auto Schunn, The Best or Nothing!,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP