Mercedes-Benz Clasa S - face lift - Auto Schunn

Noua Clasa S – Standardul superior automobilistic in eficienta si confort

In premiera mondiala la Auto Shanghai
 

Liderul segmentului premium

Conducerea inteligenta face inca un pas spre conducerea autonoma. Noua Clsa S vine cu o gama complet noua de motoare extrem de eficiente, avand o serie de tehnologii electrice noi ale sistemului de propulsie.

Liderul indiscutabil in segmentul premium cu privire la confort si bunastare stabileste noi standarde in interior. Pentru noua clasa S sunt planificate mai multe motoare noi: sase cilindri in linie ca motoare pe benzina, precum si un nou motor V8 biturbo. In plus, Mercedes-Benz planifica un plug-in hybrid plug-in cu o raza electrica de aproximativ 50 kilometri. In acelasi timp, tehnologiile de ultima ora, cum ar fi Alternatorul Integrat de Pornire 48 de volti si compresorul electric de rapel, celebreaza premiera mondiala.

Auto Schunn Mercedes-Benz S dezvoltare extinsa
 
Auto Schunn Mercedes-Benz S face lift

Dezvoltare extrem de extinsa

"Dezvoltarea noii Clase S a fost extrem de extinsa. Cu o serie intreaga de noi caracteristici si functii, Clasa S ramane pionierul tehnologic", declara Ola Källenius, responsabil in cadrul consiliului de administratie al Daimler AG pentru grupul de cercetare si dezvoltare a autovehiculelor Mercedes-Benz. Modelul de top al Mercedes-Benz face un alt pas important spre condusul autonom si ridica Conducerea Inteligenta la un nivelul superior. Sistemul de control al distantei activa DISTRONIC si functia Active Steer Assist ofera acum un suport si mai confortabil pentru sofer pentru a mentine distanta si directia in siguranta. Viteza este acum ajustata automat inaintea curbelor. Farurile LED MULTIBEAM si ULTRA RANGE High Beam se transforma noaptea in zi. ROAD SURFACE SCAN, detectia anticipata a denivelarilor si functia CURVE cu inclinare controlata, reprezinta caracteristici unice ale Clasei S pentru segmentul masinilor de lux.
 
. CLICK AICI PENTRU DETALII

Statut exceptional: Mercedes-Maybach

Luxul modern in noua clasa S se manifesta in calitatea maxima a materialelor si a manoperei. Starea si competenta tehnologica sunt acum si mai concrete. Toate modelele sunt echipate cu o noua grila radiatorului: versiunile cu motoare cu sase si opt cilindri ofera trei rame duble, precum si benzi verticale cu o finisare neagra lucioasa a grilei radiatorului.
Limuzina varianta "long" a sasiului, echipata cu un motor V12, este include un design frontal special, cu elemente cromate verticale a grilei radiatorului frontal. Noua variantal, imbunatatita, include si elemente cromate in zona inferioara precum si inscriptionarea speciala Maybach.
Auto Schunn Mercedes-Benz S faruri si stopuri

Semnalizatoare cristaline

In combinatie cu noile faruri LED MULTIBEAM, clasa S dispune de trei faruri ca element de design exclusiv. Bara de protectie frontala cu prize de aer pronuntate si aspect sportiv este, de asemenea, noua. Lampile spate - aspect de crstal - deasemenea sunt o conceptie noua. Le putem numi bijuterii si asigura un design caracteristic ziua si noaptea. Toate modelele sunt echipate cu o varianta remodelata a barei de protecție, tevile de esapament sunt incadrate de un element cromat.
 

Bordul Clasei S

Tabloul de bord al noii Clase S este caracterizat de cele doua noi afisaje de inalta rezoluție, fiecare avand o diagonala ecranului de 12,3 inch. Din punct de vedere vizual, cele douã afisaje sub un singur de sticla contin zona direct vizibila cu instrumente de bord precum si afisajul situat deasupra consolei centrale. Noua clasã S are comenzi sensibile la atingere pe volan. Acestea raspund la miscari rapide precum ecranul unui smartphone si permit sșoferului sa controleze intregul sistem fara a trebui sa ridice mainile de pe volan. Funcționarea DISTRONIC si controlul vitezei cu elemente de control direct pe volan este o altã caracteristica noua.
Auto Schunn Mercedes-Benz S face lift interior
. CLICK AICI PENTRU DETALII
 

Mercedes-Benz Clasa S in stoc Auto Schunn

Oferta noastra conține peste 400 de masini cu garantie din care poti alege.

 
Recomandam solicitare directa oferte  Nu ati gasit oferta potrivita? Va invitam sa completati o solicitare directa catre consilierii nostri de vanzari.
Veti fi contactat in cel mai scurt timp!
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii politica privind cookie și politica de confidențialitate. Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute, in urma inregistrãrii, sa fie procesate si folosite de catre ecosistemul Mercedes-Benz Romania si de catre societatea Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv, pentru a-mi oferta produse și/sau servicii ale ecosistemului Mercedes-Benz Romania SRL si S. Auto Schunn SRL.

Comunicare se va face prin posta/curier și/sau telefon și/sau e-mail.

Auto Schunn,Autoturisme Noi si Rulate Mercedes-Benz | Auto Schunn Romania,Mercedes Benz | BMW | Volkswagen | Ford | Rulate de cea mai buna calitate, Garantate de Auto Schunn Romania. Auto Schunn, The Best or Nothing!,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP