Prima stea dintr-o nouã galaxie. . CLICK AICI PENTRU DETALII

Prima stea dintr-o nouã galaxie.

Mercedes-Benz Clasa X
 

Primul pickup creat de un producator premium

Designul interior și confortul, împreunã cu stabilitatea și siguranța caracteristice Mercedes-Benz se regãsesc într-o combinație high-class de putere și adrenalinã, redefinind categoria pick-up la nivelul la care ar trebui sa fie: premium.

Aducand in productia standard designul revolutionar al ovationatei Clase X Concept, in mare parte neschimbat, noua Clasa X este unica prin versatilitatea ariilor de folosire - poate fi folosita ca un pickup robust, potrivit pentru orice tip de teren, dar si ca un vehicul urban, adaptat vietii cotidiene si de familie. Clasa X inlatura limitarile unui pickup clasic. Punctele forte ale unui pickup de dimensiuni medii sunt imbinate astfel cu trasaturile specifice Mercedes-Benz, rezultand dinamicitate, confort, design, siguranta, conectivitate si posibilitati imbunatatite de particularizare.
Auto Schunn Mercedes-Benz Clasa X | Mercedes X Class
 
Auto Schunn Mercedes-Benz X Class - back view

O crestere la nivelul pickup-urilor destinate utilizarii private

Clasa X a fost dezvoltata avand in vedere necesitatile mereu crescande ale pietei internationale din domeniu. Cererea pentru pickup-urile de dimensiuni medii cu caracteristicile si confortul unui autovehicul de pasageri s-a aflat in continua crestere in ultimii ani. In acelasi timp, sunt folosite din ce in ce mai multe pickup-uri destinate utilizarii personale. In calitate de producator premium de top, Mercedes-Benz a luat in considerare aceste schimbari - bazandu-ne pe experienta vasta si competenta in a dezvolta vehicule comerciale si off-road, cum ar fi Unimog sau Clasa G, pe latura tenace, sau Clasa V si bine-cunoscutul Vito, dar si masinile de pasageri care se remarca prin standarde de lux si placerea sofatului, oriunde in lume.
. CLICK AICI PENTRU DETALII
 

Dur, dar cu stil

Acest pickup performant si robust aduce in lumina un control al masinii care vine in intampinarea numeroaselor cerinte ale soferilor, fie ca vorbim despre dinamica sau confort in timpul calatoriei. Un rezultat obtinut datorita suspensiilor atent calibrate, asa cum ne-am astepta pentru orice masina Mercedes-Benz, care constau intr-o rama de tip scara, o osie posterioara solida, suspensie independenta a rotilor din fata si arcuri puternice pe fiecare dintre cele doua osii.
Punand in evidenta designul sau progresiv, Clasa X gaseste cu succes echilibrul dintre stil si durabilitate. Pickup-ul infatiseaza filosofia de design Sensual Purity, imaginata de expertii Mercedes-Benz. Accentuand suprafetele si utilizand elemente expuse, extrem de precis construite, designul masinii atrage atentia asupra virtutilor de baza ale unui pickup intr-o maniera satisfacatoare din punct de vedere emotional - completat, bineinteles, de functionalitate aproape fara limite.
 
Auto Schunn Mercedes-Benz X Class capacitate de transport

Munca asidua, placere din plin

Clasa X poate incarca pana la 1.1 tone de marfa sau bunuri. O capacitate suficienta pentru a transporta, de exemplu, 17 butoaie de 50 de litri pline cu bere, in zona special destinata. Capabila de a remorca pana la 3.5 tone, poate trage dupa sine un trailer ce transporta 3 cai sau un iaht de 8 metri lungime. In ceea ce priveste latimea, patul de incarcare a fost conceput in asa fel incat un palet de dimensiuni europene standard poate fi transportat chiar intre ramele celor doua roti. Clasa X aduce primul pickup de dimensiuni medii echipat cu luminare a compartimentului pentru marfa, in dotarile standard. Cel de-al treilea semnalizator de frana este dotat cu LEDuri ce lumineaza intregul pat de incarcare.
 

Un nou punct de referinta in ceea ce priveste confortul si calitatea

In interior, clasa X ridica la un nou nivel confortul si calitatea in cadrul segmentului pentru pickup-urile de dimensiuni medii. Panoul cu instrumente de bord are forma concava, tipic pentru un Mercedes-Benz. Se întinde pe intreaga latime a panoului de bord - o caracteristicã noua la acest segment de vehicule. Creeaza o senzatie deschisa si modernitate purista. Conceptul de control si confort ergonomic se regaseste in grupul de instrumente cu cifre rotunde mari si analogice. Un display multimedia color de 5,4 inch este amplasat in zona centrala.
Auto Schunn Mercedes-Benz X Class interior
 
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii politica privind cookie și politica de confidențialitate. Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute, in urma inregistrãrii, sa fie procesate si folosite de catre ecosistemul Mercedes-Benz Romania si de catre societatea Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv, pentru a-mi oferta produse și/sau servicii ale ecosistemului Mercedes-Benz Romania SRL si S. Auto Schunn SRL.

Comunicare se va face prin posta/curier și/sau telefon și/sau e-mail.

Auto Schunn,Autoturisme Noi si Rulate Mercedes-Benz | Auto Schunn Romania,Mercedes Benz | BMW | Volkswagen | Ford | Rulate de cea mai buna calitate, Garantate de Auto Schunn Romania. Auto Schunn, The Best or Nothing!,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP