Garda la sol mai mare si 4MATIC.

Exprima dintr-o privire dorinta de a calatori.
O grila impunatoare, aripi evazate si dotare standard cu jante de 19 inch din aliaj.
Noua Clasa E All-Terrain impune respect indiferent de destinatie.
Finantare asigurata de Mercedes-Benz Financial Services
Cu Mobilo beneficiati de pana la 30 de ani mobilitate garantata.

De la drumuri neasfaltate, pante pietruite sau sosele cu serpentine abrupte pana la o telecabina schi sau snow - noul E-Class All-Terrain te va conduce catre destinatii pe care accesul dificil le face neconventionale. Gratie rotilor mai mari si Tractiunii Integrale 4MATIC dotare standard, vei descoperi o conceptie noua, cu forme arcuite in zona aripilor de roti precum si o grila a radiatorului frontal in concept SUV. Spatiul generos interior completat de elementele de design cu aspect off-road, definesc noul All-Terrain ca fiind puternic si robust, trasaturi care o deosebesc de varinta clasica.
Auto Schunn Mercedes-Benz E All Terrain
Dinamismul si luxul modern sunt concepute sa se intalneasca sub designul noului Mercedes-Benz E-Class All-Terrain
Auto Schunn E All Terrain - Auto Schunn

Mai versatila ca oricare din prececesoarele din Clasa E

"Nici o clasã E nu a fost la fel de versatilã ca si All-Terrain. Noul model combina un aspect remarcabil in stil SUV cu conceptul spatial inteligent al limuzinei. Acest lucru este legat cu o multitudine de caracteristici de siguranta inovatoare si cu interiorul incantator", spune Ola Källenius, membru al consiliului de administratie Daimler, responsabil cu vanzarile si comercializarea autoturismelor Mercedes-Benz. Cu tracțiunea integralã 4MATIC dotare standard si garda la sol marita datorata suspensiei pneumatice AIR BODY CONTROL, All-Terrain este solutia flexibila pentru orice fel de drum, pentru familie si timp liber.
E 220 d 4MATIC All-Terrain: Consum mixt: 5.1 l/100 km;
Emisii: CO₂ 137 g/km.
 
. CLICK AICI PENTRU DETALII

Aspect frontal distinct si robustete

Trei variante de jenti din aliaj ușor, cu inaltime mai mare, confera autovehiculului un plus de incredere, garda mai mare la sol si confor imbunatatit pe drumuri accidentate. All-Terrain are de asemenea o bara de protectie din trei parti, specifica modelului, cu partea superioara in culoarea caroseriei si partea inferioarã din plastic negru granulat.
Caracteristica cea mai captivantã a partii frontale este grila cu dou linii in stil SUV cu o stea integrata in centru. Bara de protecție distincta si panoul de protectie contribuie, de asemenea, la aspectul robust.
 
Auto Schunn E All Terrain interior - Auto Schunn

Caracteristici speciale ale interiorului

Caracteristicile speciale ale interiorului includ elemente realizate din aluminiu-carbon, pentru majoritatea suprafetelor, pedale sport din otel inoxidabil cu elemente de cauciuc si covorase de podea cu inscripție All-Terrain. Echipamentul All-Terrain se bazeazã pe linia interioarã AVANTGARDE, variantele EXCLUSIVE si designo sunt disponibile optional. Noul model are toate solutiile inteligente pentru portbagaj, cum ar fi pozitia scaunului din spate si plierea cu o impãrțire 40:20:40 ca caracteristicã standard.
 

AIR CONTROL BODY si DYNAMIC SELECT

Ca o caracteristicã standard, All-Terrain dispune de DYNAMIC SELECT cu cinci programe de conducere diferite. O caracteristica specificã unui model este programul de condus All-Terrain, care ofera setari pentru condusul drumuri neasfaltate. Selectarea programului All-Terrain datorita AIR BODY CONTROL ridca sasiul cu 20 milimetri la o viteze sub 35 km/h. Programul de condus All-Terrain are un indicator special in afisajul vehiculului. Informațiile afisate aici includ unghiul de directie, nivelul vehiculului, panta, unghiul de inclinare, poziția de acceleratie/frana ai o busolã. Datoritã suspensiei pneumatice sunt posibile trei niveluri de la 0 la +35 milimetri, cel mai inalt nivel poate fi de asemenea selectat manual. Clasa All-Terrain este cu 29 de milimetri mai mare decât Clasa E - 14 milimetri sunt atribuite anvelopelor cu un raport de inaltime/latime mai mare si 15 milimetri rezulta din diferenta de nivel fata de normal al suspensiei pneumatice. Distanța la sol este de 121 pana la 156 de milimetri.
Toate inovatiile din clasa E referitoare la siguranta, confort si comoditate sunt disponibile acum pentru All Terrain.
Auto Schunn Mercedes-Benz E All Terrain Air Body Control
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii politica privind cookie și politica de confidențialitate. Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute, in urma inregistrãrii, sa fie procesate si folosite de catre ecosistemul Mercedes-Benz Romania si de catre societatea Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv, pentru a-mi oferta produse și/sau servicii ale ecosistemului Mercedes-Benz Romania SRL si S. Auto Schunn SRL.

Comunicare se va face prin posta/curier și/sau telefon și/sau e-mail.

Auto Schunn,Autoturisme Noi si Rulate Mercedes-Benz | Auto Schunn Romania,Mercedes Benz | BMW | Volkswagen | Ford | Rulate de cea mai buna calitate, Garantate de Auto Schunn Romania. Auto Schunn, The Best or Nothing!,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP