Mercedes-Benz GLA - Auto Schunn

Noul GLA. Programul Fitness pentru gama SUV compact

Din 2017 cu o gama extinsa de motoare si trasaturi ce ies in evidenta
 

Mai multa putere

Aspectul SUV compact se identifica de la prima vedere, iar forma generala a caroseriei impresioneaza prin noul design ce transmite senzatia de sportivitate si putere. Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC, este modelul de frunte al seriei cu o gama speciala de echipamente sportive oferite de pachetul Yellow Night Edition. Din 8 ianuarie 2017, in premiera mondiala la Detroit, GLA a devenit usor un model de succes in acest segment distinct al gamei SUV. Noul GLA se caracterizeazã prin nota de sportivitate, o facila manevrare si o gama larga de individualizari.
Auto Schunn Mercedes-Benz GLE SUV | Mercedes GLA SUV
. CLICK AICI PENTRU DETALII

Aspect off-road evident

Designul expresiv, cu un caracter clar SUV, motiveaza decizia de a cumpara pentru majoritatea clientilor. Barele de protectie modificate, jante suplimentare din aliaj usor si noua culoare „bej canion“ aduce o nota speciala seriei GLA 2017.

Farurile, anterior bi-xenon, au pregatit drumul noii serii cu LED-uri, caracterizate printr-un spectru de culoare asemantoare cu lumina zilei.

Clientii au posibilitatea de a alege intre trei variante de sasiu: standard GLA dispune de o suspensie de confort; suspensia coborata este disponibila la cerere (in legatura cu linia AMG sau pachetul de dinamic). Cu suspensia confort off-road (optionala) pozitia sasiului devine mai inalta cu 30 de milimetri. Acest lucru duce la o mai buna capacitate off-road, garda la sol fiind mai mare, pozitia mai inaltata a conducatorului si aspect sportiv pronuntat.
 
Auto Schunn GLA SUV interior - Dealer autorizat Mercedes-Benz

Interior: Atingerea armoniei SUV

Interiorul atractiv in stil GLA, realizat cu materiale de inalta calitate si o atenta manopera, dispune acum de variante noi de tapiterie pentru scaune si panouri de control cu elemente cromate. Afisajul media de 20,3 cm este subțire si usor lizibil, asa cum gasim si noile cadrane ale panoului de bord cu ace roșii. Comenzile pentru comutatoare de pe reglajul electric al scaunelor, in usi, se evidentiaza prin culoarea crom-argint - si compartimentul de depozitare din consola centralã este, de asemenea, inconjurat de un cadru cromat.

Luxosul Pachetul Exclusiv completeazã cu scaune "featuring SUV" specifice, din piele neagra. Deasemenea accesoriile pot avea finisaje cu aluminiu multi punct, lemn de plop maro deschis sau nuc maro lucios. Varianta AMG include lemn de frasin negru mat sau piese din fibra de carbon.
 

Faruri LED transforma noaptea in zi

Pe langa iluminarea stralucitoare, farurile cu LED-uri de inalta performanta sunt disponibile la cerere si sunt caracterizate printr-un spectru de culoare asemanator cu lumina zilei, usurand astfel efortul ochilor pe timpul calatoriilor nocturne. Luminile pentru faza de intalnire sunt configurate cu tehnologie LED-proiector-fascicul34 de wati, iar luminile de drum, fasciculul principal, cu tehnologie reflector cu LED-uri. Indicatorii de bord, farurile de zi luminile de pozitie sunt proiectate cu cabluri de fibra optica multifunctionala.

Spatele noului GLA utilizeaza deasemenea blocuri de lumini cu LED-uri sunt de inalta performata, controlate cu o functie multi-nivel iar luminile de frana si indicatorii pot afisa trei nivele de intensitate. Luminozitate maximã de zi, un nivel mediu de conducere in timpul noptii si la un nivel mai scazut atunci cand masina este in repaus in timpul noptii, astfel incat sa nu deranjeze ceilalti participanti la trafic in situatiile opririlor la semafor sau blocaj in trafic.
Detalii noul Mercedes-Benz GLA SUV faruri led | Auto Schunn
Auto Schunn - Mercedes-Benz GLA SUV exterior vedere de ansamblu
 

O multitudine de optimizari aerodinamice

Mercedes-Benz GLA dovedeste puterea de transformare a unui model de serie impresionand prin noua conceptie aerodinamica. Conturiri alungite permit o trecere aerodinamica a curentilor de aer, ceea ce contribuie în mod decisiv la consumul redus de combustibil. Optimizarile aerodinamice au fost studiate si implementate in tunelul de simulare Sindelfingen obtinandu-se un nivel de zgomot plãcut, discret., au fost realizate printr - o multitudine de optimizãri aerodinamice în tunelul pițigãiat vânt în Sindelfingen. Geometria carcaselor oglinzilor exterioare a fost si ea optimizata.
Proeminentele alungite de pe capota, un profil suplimentar în partea centrala a puntii din spate si chiar un amortizor spate optimizat aerodinamic cu un difuzor special, imbunatatesc fluxul de aer. O margine elaborata a spoilerului de acoperis, stopuri cu forma speciala, plus spoilere laterale spate discrete, asigura, de asemenea, curgerea debitului de aer catre partea posterioara. Din cauza numeroaselor optimizari, a fost posibila scaderea valoarii coeficientului de aerodinamicitate de la 0,29 pana la 0,28.
Siguranta GLA - Mercedes la Auto Schunn

Siguranta. Prioritate maxima

Siguranta vehiculului este o prioritate de top de la Mercedes-Benz. GLA are „Active Brake Assist“ dotare standard: acest sistem avertizeaza soferul în cazul in care nu exista o distanțã suficienta fata de vehiculul din fata si, daca este necesar, aplica o franare corespunzatoare. In cazul in care sistemul detecteazã ca soferul reactioneaza prea tarziu, inițiazã franare autonoma, in scopul de a preveni coliziunea sau minimiza consecintele. GLA are, de asemenea din standad „ ATENȚIE ASSIST “: acesta poate detecta semne tipice de somnolenta prin intermediul comportamentului de directie si avertizeaza soferul cu privire la tendinta de atipire iminenta.

Mai mult confort

Compartimentul din spate al noului GLA a fost si el in centrul atentiei inginerilor integrand caracteristici noi: cu pachetul optional HANDS-FREE ACCESS, prezent exclusiv in acest segment de piata, capota portbagajului poate fi deschisa si inchisa cu o miscare a piciorului fara a utiliza mainile sau a atinge ceva. Procesul este insotit de un semnal de avertizare. Procedura poate fi finalizatã in orice moment si un potențial obstacol, de asemenea, opreste imediat procesul. In combinație cu acest pachet dispuneti si de facilitatea blocarii podelei portbagajului - dispozitivul de blocare este integrat manerul Flipper si operat cu o cheie.
Deschidere portbagaj hands free Mercedes-Benz GLA SUV | Auto Schunn
 

Mercedes-Benz GLA SUV in stoc Auto Schunn

Oferta noastra conține peste 400 de masini cu garantie din care poti alege.

Mercedes-Benz-GLA-180-ACTIVE-STYLE-THERMOTRONIC-LED-CAMERA. CLICK AICI PENTRU DETALII
Nr.intern: 25052019_810
SUV, prima inmatriculare: 06/2019, rulaj: 3500 km, culoare: alb
Putere motor: 90 kW.
Cilindree: 1595 cmc.
Nr locuri: 5. Greutate totala: 1940 kg. Greutate proprie: 1435 kg.
Pret initial: 37427 Euro
Pret fara TVA: 23133 EUR
TVA: 4395 EUR
Pret: 27528,- EUR
 
Mercedes-Benz
Mercedes-Benz
GLA 180 ACTIVE STYLE THERMOTRONIC LED CAMERA cc
SUV
Mercedes-Benz-GLA-180-ACTIVE-STYLE-THERMOTRONIC-LED-CAMERA
alb
2019-06
1940 kg
Putere motor: 90 kW. Cilindree: 1595 cmc.
27528
Mercedes-Benz-GLA-180-ACTIVE-STYLE-THERMOTRONIC-LED-CAMERA. CLICK AICI PENTRU DETALII
Nr.intern: 3062019_454
SUV, prima inmatriculare: 07/2019, rulaj: 3600 km, culoare: alb
Putere motor: 90 kW.
Cilindree: 1595 cmc.
Nr locuri: 5. Greutate totala: 1940 kg. Greutate proprie: 1435 kg.
Pret initial: 37427 Euro
Pret fara TVA: 22999 EUR
TVA: 4370 EUR
Pret: 27369,- EUR
 
Mercedes-Benz
Mercedes-Benz
GLA 180 ACTIVE STYLE THERMOTRONIC LED CAMERA cc
SUV
Mercedes-Benz-GLA-180-ACTIVE-STYLE-THERMOTRONIC-LED-CAMERA
alb
2019-07
1940 kg
Putere motor: 90 kW. Cilindree: 1595 cmc.
27369
Mercedes-Benz-GLA-180-ACTIVE-STYLE-THERMOTRONIC-LED-CAMERA. CLICK AICI PENTRU DETALII
Nr.intern: 6062019_374
SUV, prima inmatriculare: 10/2019, rulaj: 3000 km, culoare: alb
Putere motor: 90 kW.
Cilindree: 1595 cmc.
Nr locuri: 5. Greutate totala: 1940 kg. Greutate proprie: 1435 kg.
Pret initial: 37427 Euro
Pret fara TVA: 25000 EUR
TVA: 4750 EUR
Pret: 29750,- EUR
Mercedes-Benz
Mercedes-Benz
GLA 180 ACTIVE STYLE THERMOTRONIC LED CAMERA cc
SUV
Mercedes-Benz-GLA-180-ACTIVE-STYLE-THERMOTRONIC-LED-CAMERA
alb
2019-10
1940 kg
Putere motor: 90 kW. Cilindree: 1595 cmc.
29750
 
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii politica privind cookie și politica de confidențialitate. Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute, in urma inregistrãrii, sa fie procesate si folosite de catre ecosistemul Mercedes-Benz Romania si de catre societatea Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv, pentru a-mi oferta produse și/sau servicii ale ecosistemului Mercedes-Benz Romania SRL si S. Auto Schunn SRL.

Comunicare se va face prin posta/curier și/sau telefon și/sau e-mail.

Auto Schunn,Autoturisme Noi si Rulate Mercedes-Benz | Auto Schunn Romania,Mercedes Benz | BMW | Volkswagen | Ford | Rulate de cea mai buna calitate, Garantate de Auto Schunn Romania. Auto Schunn, The Best or Nothing!,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP