Noul Mercedes-Benz GLC

Perfect adaptat pentru oricarui mediu
Un SUV plin de puritate senzuala: noul GLC. Un autovehicul cu personalitate puternica, cu aspect solid si atletic. Un tovaras de incredere si experimentat pentru orice situatie de viata: clasic, inovator, progresist. Si intotdeauna nerabdator sa plece la drum.
Auto Schunn Mercedes-Benz GLC Class exterior

Impresionism expresiv

Prezenta puternica, expresiva a partii frontale este subliniata in primul rand de ornamentul grilei radiatorului cu aspect ascendent, cu doua lamele si steaua Mercedes amplasata central. Designul farurilor si al luminilor diurne, precum si protectia pentru baia de ulei cu aspect de cupa de excavator sunt, de asemenea, extrem de incitante.

Din lateral, blindajul pasajelor rotilor subliniaza aspectul de SUV al noului GLC, care poate fi evidentiat suplimentar cu ajutorul pragurilor laterale din aluminiu, optionale. Pasajele pronunþate ale rotilor reprezintã elementele principale care stau la baza aspectului sportiv, lat al partii din spate. Spoilerul de plafon ii subliniaza, de asemenea, aspectul atletic.
 

Un caracter extrem de purist

Designul de inalta calitate al interiorului noului GLC se incadreazã intr-o clasa ce corespunde perfect unui autovehicul modern si inteligent de exceptie.

Senzatia de lejeritate din interiorul noului GLC este conferita partial de butoanele din crom argintiu, cu calitati tactile metalice. Combinatia de in si lana utilizata pentru tapiteria scaunelor, precum si lemnul cu pori deschisi al ornamentelor creeazao ambianta de materiale naturale.

Acest ornament este utilizat pe scarã largã pentru a diviza panoul de instrumente în plan orizontal. Puteti opta pentru diferite culori si materiale pentru partea superioara si partea inferioara, conferind interiorului un aspect de calitate desavarsita.

Iar armonia este extinsa la zonele ce nu sunt vizibile imediat: spatiul mare pentru genunchi si picioare asigura, de asemenea, calatorii placute, indiferent de locul ocupat. si volumul mare al portbagajului, de pânã la 1600 l, va ofera numeroase optiuni pentru calatoriile mai lungi. Posibilitatile sunt nelimitate.
Auto Schunn Mercedes-Benz GLC Class interior
 
Auto Schunn Mercedes-Benz GLC Class linii de echipare

Design si linii de echipare pentru noul GLC.

Exista numeroase caracteristici vizuale disponibile in dotarea standard a noului GLC - iar linia de echipare CONFORT scoate in evidenta partea eleganta a noului GLC, in timp ce linia de echipare AMG ii subliniaza partea sportiva.

GLC AMG: Suspensia sport cu configuratie sportiva imbunatateste atat manevrabilitatea, cat si dinamica la conducere. Jantele AMG din aliaj de 48,3 cm cu design cu 5 spite duble completeaza exteriorul impresionant. Variantele GLC43 si GLC63 includ pachetul Premium Plus si Lane Assist.

SPORT: Functiile si dotarile acestei linii creeaza un interior ce se defineste Linia de echipare AMG cu pachet Advantage, care reinterpreteazã, în mod captivant, conceptul sportiv. Acestea cuprind scaunele cu tapiterie cu design exclusivist din piele artificialã ARTICO / material textil Grenoble pe negru sau negru / maro espresso.
 

Conducere inteligenta

Ceea ce a inceput acum zece ani cu PRE-SAFE® si a continuat cu DISTRONIC PLUS a avansat in prezent la o nouã dimensiune a conducerii: Mercedes-Benz Intelligent Drive, confortul si siguranta au fuzionat. Puteti vedea si simti acest lucru la noul GLC.

Datoritã interconectarii - expertii nostri in siguranta o numesc „fuziunea senzorilor” - sistemele de asistenta analizeaza situatiile complexe si, cu ajutorul senzorilor periferici imbunatatiti, detecteaza mai eficient pericolele din trafic.

AIR BODY CONTROL. Sistemul de suspensie pneumatica ce regleaza amortizarea independent, la nivelul fiecarei roti, in functie de situatia de conducere, asigurand un confort de exceptie.

DYNAMIC SELECT. Alegeti, din butonul consolei centrale, unul din cele cinci programe de rulare, de la un stil confortabil pana la cel sportiv.

AFISAJ HEAD-UP. Parbrizul devine o sursa de informatii. Viteza de rulare, limitele de viteza si alte informatii importante sunt proiectate direct in campul vizual al soferului.

9G-TRONIC. Transmisia automata cu 9 trepte va incanta printr-o schimbare rapida si lina a treptelor de viteza.
In acelasi timp transmisia 9G-TRONIC contribuie la reducerea consumului de combustibil.
. CLICK AICI PENTRU DETALII
 

Mercedes-Benz GLC in stoc Auto Schunn

Oferta noastra conține peste 400 de masini cu garantie din care poti alege.

Mercedes-Benz-GLC-200-4Matic-PREMIUM-OFF-ROAD-MEMORY. CLICK AICI PENTRU DETALII
Nr.intern: 25072019_275
SUV, masina noua, rulaj: 15 km, culoare: gri
Putere motor: 145 kW.
Cilindree: 1991 cmc.
Nr locuri: 5. Greutate totala: 2400 kg. Greutate proprie: 1800 kg.
Pret initial: 59029 Euro
Pret fara TVA: 46700 EUR
TVA: 8873 EUR
Pret: 55573,- EUR
 
Mercedes-Benz
Mercedes-Benz
GLC 200 4Matic PREMIUM OFF-ROAD MEMORY cc
SUV
Mercedes-Benz-GLC-200-4Matic-PREMIUM-OFF-ROAD-MEMORY
gri
New
2400 kg
Putere motor: 145 kW. Cilindree: 1991 cmc.
55573
Mercedes-Benz-GLC-200-4Matic-PREMIUM-AMG-THERMOTRONIC-MEMORY. CLICK AICI PENTRU DETALII
Nr.intern: 12082019_899
SUV, masina noua, rulaj: 0 km, culoare: negru
Putere motor: 145 kW.
Cilindree: 1991 cmc.
Nr locuri: 5. Greutate totala: 2400 kg. Greutate proprie: 1800 kg.
Pret initial: 59529 Euro
Pret fara TVA: 45943 EUR
TVA: 8729 EUR
Pret: 54672,- EUR
 
Mercedes-Benz
Mercedes-Benz
GLC 200 4Matic PREMIUM AMG THERMOTRONIC MEMORY cc
SUV
Mercedes-Benz-GLC-200-4Matic-PREMIUM-AMG-THERMOTRONIC-MEMORY
negru
New
2400 kg
Putere motor: 145 kW. Cilindree: 1991 cmc.
54672
Mercedes-Benz-GLC-300-Coupe-4M-AMG-HIGH-END-BUSINESS-CONFORT. CLICK AICI PENTRU DETALII
Nr.intern: 21072020_397
SUV, prima inmatriculare: 09/2019, rulaj: 9500 km, culoare: argintiu
Putere motor: 190 kW.
Cilindree: 1991 cmc.
Nr locuri: 5. Greutate totala: 2430 kg.
Pret initial: 80806 Euro
Pret fara TVA: 58990 EUR
TVA: 11208 EUR
Pret: 70198,- EUR
Mercedes-Benz
Mercedes-Benz
GLC 300 Coupe 4M AMG HIGH-END BUSINESS CONFORT cc
SUV
Mercedes-Benz-GLC-300-Coupe-4M-AMG-HIGH-END-BUSINESS-CONFORT
argintiu
2019-09
2430 kg
Putere motor: 190 kW. Cilindree: 1991 cmc.
70198
 
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii politica privind cookie și politica de confidențialitate. Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute, in urma inregistrãrii, sa fie procesate si folosite de catre ecosistemul Mercedes-Benz Romania si de catre societatea Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv, pentru a-mi oferta produse și/sau servicii ale ecosistemului Mercedes-Benz Romania SRL si S. Auto Schunn SRL.

Comunicare se va face prin posta/curier și/sau telefon și/sau e-mail.

Auto Schunn,Autoturisme Noi si Rulate Mercedes-Benz | Auto Schunn Romania,Mercedes Benz | BMW | Volkswagen | Ford | Rulate de cea mai buna calitate, Garantate de Auto Schunn Romania. Auto Schunn, The Best or Nothing!,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP