Noul GLE SUV de la Mercedes-Benz

Puterea, in toate formele ei.
La ore de varf, in calatoriile lungi pe timp de noapte sau pe trasee necunoscute, noul GLE iti face viata mai usoara exact in situatiiie de stres. Acest lucru este posibil datorita unui concept care transforma fiecare drum cu Mercedes-Benz intr-o experienta mai sigura şi inconfundabila: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Timpul petrecut la volan este timpul tau, sa te relaxezi si sa iti incarci bateriile. Pentru a ajunge la destinaţie nu doar in condiţii de siguranta, ci si relaxat.

Dotarea optionala AMG Line straluceste prin grila radiatorului cu aspect diamond. Spoilerele sportive de jur imprejur, prizele mari de aer, capitonajele pasajelor de roata vopsite si rotile speciale din aliaj uşor demonstreaza stilul sportiv. Noul GLE are la dispoziţie acum roti mai mari ca niciodată: de la 18 pană la 22 inch. De la elegant si discret, pana la puternic si exclusivist.
Auto Schunn Mercedes-Benz GLE SUV | Mercedes GLE SUV
 
Auto Schunn GLE SUV - Dealer autorizat Mercedes-Benz

Urmariti-va intuitia!

MBUX Mercedes-Benz User Experience
Fiecare funcție, fiecare detaliu are un singur scop: de a vă oferi cât mai mult spațiu liber și confort. Descoperiți noile posibilități ale zonei dvs. personale de confort.

Noul GLE este primul SUV dotat cu sistemul revoluționar de infotainment MBUX. Acesta include un sistem natural de comandă vocală, precum şi un touchscreen.

„Hey Mercedes" sunt cele două cuvinte necesare pentru a porni sistemul intuitiv de comandă vocală. Sistemul procesează limbajul indirect - de exemplu, climatizarea reacţionează ia „Mi-e frig" şi stabileşte o temperatură mai ridicată.

Autoturismul dispune de un display Multimedia, iar in consola centrală este integrat suplimentar un touchpad care răspunde la gesturi cu unul sau mai multe degete, precum şi la scrierea de mână. Puteji personaliza designul şi aspectul general al cockpit-ului cu ecran lat. Există patru stiluri de afişare, la alegere: „Clasic", „Sport", „Progresiv" şi „Decent". Stilul ales determină semnificativ atmosfera din interior.
 

Arată ca un succes. Dar exprimă ceva mult mai important.

Mai inteligent și mai vigilent ca niciodată, noul GLE trasează o nouă imagine a SUV-urilor.
Chiar si la prima vedere, noul Mercedes GLE SUV imbina traditia si modernitatea. Pe de o parte, aspectul increzãtor al GLE este imbunatatit cu caracteristicile de stil tipice tuturor generatiilor din gama sa: caracteristica C-pilon si geamurile laterale din spate integrate armonios au fost o parte integranta inca din 1997 pe modelele de serie. In acelasi timp, elementele moderne precum radiatorul grila, barele de protectie, farurile, aripile si capota cu linii catre minigrilele de aerisire, contureaza clar conceptia noului Mercedes-Benz.
Auto Schunn - Dealer Mercedes-Benz | Mercedes GLE SUV
 

Reacționează la pericolele externe cu un calm interior.

Noul model GLE asistă șoferul chiar și la manevrarea cu remorcă.
La ore de vârf, în călătoriile lungi pe timp de noapte sau pe trasee necunoscute, noul dumneavoastră GLE vă face viața sesizabil mai ușoară exact în situațiile de stres. Acest lucru este posibil datorită unui concept care transformă fiecare drum cu un autovehicul Mercedes-Benz într-o experiență mai sigură și inconfundabilă: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Pentru că timpul petrecut la volan este timpul dumneavoastră. Timpul să vă relaxați. Timpul să vă încărcați bateriile. Ca să ajungeți la destinație nu doar în siguranță, ci și relaxați.
Detalii noul Mercedes-Benz GLE SUV | Auto Schunn
GLE 63 AMG - puternic sportiv | Auto Schunn Romania

Mercedes GLE 63 AMG : puternic si sportiv

Performanta si perfectiunea s-au revelat: proiectarea noului Mercedes-AMG GLE 63 inspira prin exclusivitate, sportivitate forta si dominare. De acum incolo, noul GLE 63 sport, se evidentiaza chiar de la aripa suplimentara existenta in bara de protectie fata, caracteristica pentru filozofia de design AMG. Design -ul grilei radiatorului in combinatie cu elemente argint/crom, litere AMG integrat si steaua Mercedes sunt caracteristici distinctive ale gamei AMG Performance.

Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC :
Consumul de combustibil combinat: 11,8 l / 100km;
Emisiile de CO₂ combinate: 278 g / km *.

Interior, cu o atmosfera de bun-simt

Noile culori fac interiorul chiar atractiv si creaza o atmosfera placuta, care este tipica marcii. Variantele pot include acum, bej, espresso maro, maro sau portelan. In plus fata de standard elemente din aluminiu cu puncte in relief, elementele dimensional mari disponibile intr-o versiune lacuita in culoarea unui pian negru sau cateva alte tipuri de lemn: pori deschis lemn maro frasin, lemn lucios eucalipt maro, plop negru sau nuc vechi maro.

Clientii cu alegeri sportive pot opta pentru combinatii de inaltã calitate tapiterie AMG cu elemente din fibra de carbon.
Interior Mercedes-Benz GLE SUV | Auto Schunn
Noul GLE 500 e 4MATIC cu Plug-in sistem de propulsie hibrid
 

Eficienta si placerea de a conduce

Cinci motoare eficiente si puternice, cu patru, sase sau opt cilindrii sunt disponibile. Noutatea: Noul GLE 350 e 4MATIC cu Plug-in sistem de propulsie hIbrid combina puterea si rafinamentul unui motor cu consum de carburant similar unui automobil de doi litri si versatilitatea unui SUV premium. Componentele sistemului cuprind un motor pe benzinã V6 BlueDIRECT cu injectie directa, cu 194 CP si un modul hibrid cu 136 CP de energie electrica. Cuplul maxim de sistem ajunge la 400 Newton-metri.
Un comutator selector de pe consola centrala si panoul de bord ofera conducatorului auto posibilitatea de a alege intre patru moduri de operare specifice Hybrid, E-Mode, E-Save si incarcare. Modulul de tractiune hibrid compact este complet integrat in cutia de viteze automatica 9G-TRONIC PLUS. Energia electrica este stocata in acumulatori de tip lithium-ion care pot fi reincarcati in statiile publice de reincaracare, incarcatorul de perete propriu sau la o priza conventionala.
 
Mercedes-Benz GLE 500 4Matic | Auto Schunn Romania

Performante la un alt nivel

Puternicul Mercedes-Benz GLE 580 4Matic cu injectie directa si motor V8 twin-turbo produce o putere de 489 CP, un cuplu maxim de 700 Nm, iar varianta AMG GLE 63 4MATIC+ ofera 571 CP si un cuplu de 750 Nm. Combinati astfel performanta cu nivelul ridicat de rafinament al acestor motoare.
Noul Mercedes GLE 400 d4MATIC din gama motoarelor Diesel, este propulsat de un motor la fel de eficient si puternic diesel cu 6 cilindri cu o putere de 330 CP si un cuplu de 700 Nm.

Varianta Hybrid GLE 350 de 4MATIC ofera prin combinatia celor doua motoare o putere de 194 CP + 136 CP

Odatã cu inceperea noii generatii Mercedes GLE, toate modelele diesel vor fi echipate, in configuratie standard, cu transmisie automata cu noua trepte de viteza 9G-TRONIC. De asemenea, gasim de acum disponibil optional reductorul off-road si sitemul de blocare a diferentialului intre axe.

Mercedes GLE 63 AMG - mai puternic decat oricand

Noul Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC este acum mai puternic mai atragator. In urma introducerii noii logici a denumirilor, succesorul modelului de succes Mercedes-Benz ML 63 AMG este acum numit Mercedes-AMG GLE 63. Motorul AMG de 5.5 litri V8 twin-turbo este chiar mai puternic decat inainte: in plus fata de varianta de bazã ce dezvolta 557 CP, puteti opta acum, pentru sportivul S-model evaluat la 612 CP. Structura sasiului a fost complet revizuita pentru a oferi o dinamica mai buna a condusului si agilitate. Raspunsul clapetei de acceleratie a motorului si timpii de schimbare a treptelor transmisiei sunt acum la un nivel nou si confirma emblema AMG Driving Performance.
Noul Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC – Auto Schunn
Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC:
Fuel consumption combined: 12,3 l/100km;
combined CO₂ emissions: 278 g/km.*
Mercedes-Benz GLE noul SUV prezentat de Auto Schunn

Noua generatie de motoare

GLE accelerează mai puternic şi mai eficient ca niciodată cu noile motoare. Sunt disponibile motorizări diesel cu 4 şi cu 6 cilindri în linie, silenţioase şi inteligent electrifi-cate, până la motorizări de vârf V8 uimitoare.
Noile motoare pe benzină cu 6 cilindri în linie şi cele V8, consecvent electrificate, dispun pe lângă turbo-Tncăr-care şi de un alternator demaror integrat, un compresor electric suplimentar şi o reţea de bord de 48 volţi.
Motorul electric integrat sprijină motorul cu ardere internă, ca EQ Boost la accelerări, cu o putere supli-mentară de până la 16 kW (21 CP), permite deplasarea fără motorul cu ardere internă („rulare recuperativăl şi prin recuperare cu eficienţă înaltă, alimentează cu energie reţeaua de bord de 48 volţi.

Sasiu inteligent

Sistemul de amortizare isi schimba prioritatile in functie de modul de DYNAMIC SELECT ales. SPORT ofera o buna dinamica laterala mentinand stabilitatea. Pe de altã parte, modul COMFORT permite o calitate maxima a conducerii cu dinamica adecvata. La GLE 350 d 4MATIC , GLE 400 4MATIC si GLE 500 4MATIC, ACTIVE CURVE SYSTEM permite o stabilitate speciala la viraje si poate fi combinat cu pachetul AIRMATIC suspensie pneumatica si ADS sau cu pachetul Engineering Off-Road. AMG RIDE CONTROL suspensie sport cu pachetul AIRMATIC cuprinde nu doar suspensia pneumaticã ci si un control automat al nivelului.
Specificatii Mercedes-Benz GLE SUV | Auto Schunn
Pentru prima data pe aceasta gama a modelului GLE, Mercedes-Benz ofera o cupla de remorca retractabila care include si sistemul ESP pentru stabilizarea remorcii.
Detalii noul Mercedes GLE SUV | Auto Schunn

O gama larga de echipamente standard

Gama larga de echipamente standard a noului GLE se bazeazã pe modelul anterior, imbunatatit cu noi sisteme de asistenta , cum ar fi Crosswind Assist si COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS preventie la coliziune. ECO start / stop, controlerul DYNAMIC SELECT pe consola centrala, volan multifunctional, precum si sistemul media-display, cu 20 CD audio, un display de 7 inch si modul de comunicatii pentru utilizarea serviciilor Mercedes-me, sunt de asemenea parte din dotarea standard a masinii.
 

Mercedes-Benz GLE in stoc Auto Schunn

Masini noi Mercedes-Benz

Mercedes-Benz-GLE-400-d-4M-AMG-PREMIUM-7-LOCURI-PANO-DRIVING. CLICK AICI PENTRU DETALII
Nr.intern: 25042019_132
SUV, prima inmatriculare: 03/2020, rulaj: 3000 km, culoare: negru
Putere motor: 243 kW.
Cilindree: 2925 cmc.
Nr locuri: 7. Greutate totala: 3070 kg. Greutate proprie: 2265 kg.
Pret initial: 91648 Euro
Pret fara TVA: 71900 EUR
TVA: 13661 EUR
Pret: 85561,- EUR
 
Mercedes-Benz
Mercedes-Benz
GLE 400 d 4M AMG PREMIUM 7 LOCURI PANO DRIVING cc
SUV
Mercedes-Benz-GLE-400-d-4M-AMG-PREMIUM-7-LOCURI-PANO-DRIVING
negru
2020-03
3070 kg
Putere motor: 243 kW. Cilindree: 2925 cmc.
85561
Mercedes-Benz-GLE-400-d-4Matic-AMG-PREMIUM-AIRMATIC-BURMESTER. CLICK AICI PENTRU DETALII
Nr.intern: 26082020)_040
SUV, masina noua, rulaj: 0 km, culoare: gri
Putere motor: 243 kW.
Cilindree: 2925 cmc.
Nr locuri: 5. Greutate totala: 3070 kg. Greutate proprie: 2265 kg.
Pret initial: 96708 Euro
Pret fara TVA: 79400 EUR
TVA: 15086 EUR
Pret: 94486,- EUR
 Oferta Auto Schunn  
Inscriere testdriveTestdrive
 
Mercedes-Benz
Mercedes-Benz
GLE 400 d 4Matic AMG PREMIUM AIRMATIC BURMESTER cc
SUV
Mercedes-Benz-GLE-400-d-4Matic-AMG-PREMIUM-AIRMATIC-BURMESTER
gri
New
3070 kg
Putere motor: 243 kW. Cilindree: 2925 cmc.
94486
Mercedes-Benz-GLE-400-d-Distronic-Airmatic-Burmester-Panoramic. CLICK AICI PENTRU DETALII
Nr.intern: 03092020_815
SUV, masina noua, rulaj: 0 km, culoare: gri
Putere motor: 243 kW.
Cilindree: 2925 cmc. Greutate totala: 3040 kg. Greutate proprie: 2295 kg.
Pret fara TVA: 85104 EUR
TVA: 16170 EUR
Pret: 101274,- EUR
Mercedes-Benz
Mercedes-Benz
GLE 400 d Distronic Airmatic Burmester Panoramic cc
SUV
Mercedes-Benz-GLE-400-d-Distronic-Airmatic-Burmester-Panoramic
gri
New
3040 kg
Putere motor: 243 kW. Cilindree: 2925 cmc.
101274
 
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii politica privind cookie și politica de confidențialitate. Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute, in urma inregistrãrii, sa fie procesate si folosite de catre ecosistemul Mercedes-Benz Romania si de catre societatea Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv, pentru a-mi oferta produse și/sau servicii ale ecosistemului Mercedes-Benz Romania SRL si S. Auto Schunn SRL.

Comunicare se va face prin posta/curier și/sau telefon și/sau e-mail.

Auto Schunn,Mercedes-Benz GLE SUV - autoturisme noi | Auto Schunn,Auto Schunn Romania prezinta noul autovehicul Mercedes-Benz GLE SUV - detalii si specificatii ale noului GLE SUV. Auto Schunn Romania,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP