Noul Mercedes-Benz GLE SUV - Auto Schunn Romania

Noul GLE: Pregatit pentru orice tip de teren

Eficienta ridicata si manevrabilitate remarcabila
 

Aspect mai atragator | Sistem de propulsie nou

Noul Mercedes-Benz GLE SUV a fost revizuit in detaliu. Cele mai importante modificari ale noului GLE includ zonele frontale si partea din spate, in mod considerabil mai atragatoare, cu trasaturi ample in stransa legatura cu conceptia de imbunatatire a emisiilor si a noilor sisteme de conducere. In intreaga gama de motoare disponibile, consumul de combustibil si emisiile de CO₂ sunt reduse cu 17%, in medie , in comparatie cu modelul precedent. Pentru prima data in istoria sa de SUV, Mercedes-Benz ofera un plug-in, pe modelul hibrid, GLE 500 e 4MATIC, care combina eficienta maximã cu performante remarcabile.
Auto Schunn Mercedes-Benz GLE SUV | Mercedes GLE SUV
GLE 500 e 4MATIC:
Consumul de combustibil combinat: 3,3 l / 100km;
Emisiile de CO₂ combinate: 78 g / km *.
Auto Schunn GLE SUV - Dealer autorizat Mercedes-Benz

Dinamica excelenta la condus

Siguranta remarcabila si un nivel ridicat al dinamicii de conducere atat pe sosea cat si de teren accidentat, sunt printre celelalte plusuri ale SUV-ului premium. Mai mult, noul SUV GLE de la Mercedes impresioneazã prin sistemele de asistenta a contactului cu solul, prin transmisia automata cu noua trepte de viteza 9G-TRONIC si sistemul dinamic SELECT pentru modul de condus, care ofera usurinta in conducere prin programele off-road deja instalate.

Imbina traditia si modernitatea

Chiar si la prima vedere, noul Mercedes GLE SUV imbina traditia si modernitatea. Pe de o parte, aspectul increzãtor al GLE este imbunatatit cu caracteristicile de stil tipice tuturor generatiilor din gama sa: caracteristica C-pilon si geamurile laterale din spate integrate armonios au fost o parte integranta inca din 1997 pe modelele de serie. In acelasi timp, elementele moderne precum radiatorul grila, barele de protectie, farurile, aripile si capota cu linii catre minigrilele de aerisire, contureaza clar conceptia noului Mercedes-Benz.
Auto Schunn - Dealer Mercedes-Benz | Mercedes GLE SUV
 

Aspect tipic - brand

Noile faruri cu sistemul luminilor de zi contureaza ca niste sprancene farurilor normale. Optional Sistemul inteligent de iluminare ofera distribuþia variabilã a luminii pe drumurile rurale, pe autostrada si in conditii de ceata densa, iluminarea activa in viraje, reglarea dinamica a fazei farurilor si functia de iluminare in viraje.
Noile lampi spate cu LED-uri dau stralucire acum semnului distinctiv al mãrcii. Fata si bara spate, sunt echipate cu aparatoarea speciala, cromata, cu aspect tridimensional. Noile jante din aliaj usor contureaza aspectul de superioritate al noului GLE SUV.
Detalii noul Mercedes-Benz GLE SUV | Auto Schunn
GLE 63 AMG - puternic sportiv | Auto Schunn Romania

Mercedes GLE 63 AMG : puternic si sportiv

Performanta si perfectiunea s-au revelat: proiectarea noului Mercedes-AMG GLE 63 inspira prin exclusivitate, sportivitate forta si dominare. De acum incolo, noul GLE 63 sport, se evidentiaza chiar de la aripa suplimentara existenta in bara de protectie fata, caracteristica pentru filozofia de design AMG. Design -ul grilei radiatorului in combinatie cu elemente argint/crom, litere AMG integrat si steaua Mercedes sunt caracteristici distinctive ale gamei AMG Performance.

Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC :
Consumul de combustibil combinat: 11,8 l / 100km;
Emisiile de CO₂ combinate: 278 g / km *.
 

Factorul Wellness al unei limuzine de lux

Designul inconfundabil cu un factor ridicat de wellnes, aspectul unui salon de lux, toate imbogatesc experienta Mercedes-Benz GLE. Display interior mai mare, consola mass-media iese in evidenta, care acum este partial integrata in panoul de bord. Consola centrala gazduieste controlerul COMAND cu touchpad montat deasupra intr-o pozite ergonomica optima.
Interior Mercedes-Benz GLE SUV – limuzina de lux
Interior Mercedes-Benz GLE SUV | Auto Schunn

Interior, cu o atmosfera de bun-simt

Noile culori fac interiorul chiar atractiv si creaza o atmosfera placuta, care este tipica marcii. Variantele pot include acum, bej, espresso maro, maro sau portelan. In plus fata de standard elemente din aluminiu cu puncte in relief, elementele dimensional mari disponibile intr-o versiune lacuita in culoarea unui pian negru sau cateva alte tipuri de lemn: pori deschis lemn maro frasin, lemn lucios eucalipt maro, plop negru sau nuc vechi maro. Clientii cu alegeri sportive pot opta pentru combinatii de inaltã calitate tapiterie AMG cu elemente din fibra de carbon.
Noul GLE 500 e 4MATIC cu Plug-in sistem de propulsie hibrid
 

Eficienta si placerea de a conduce

Cinci motoare eficiente si puternice, cu patru, sase sau opt cilindrii sunt disponibile. Noutatea: Noul GLE 500 e 4MATIC cu Plug-in sistem de propulsie hibrid combina puterea si rafinamentul unui motor V8 cu consum de carburant similar unui automobil de trei litri si versatilitatea unui SUV premium. Componentele sistemului cuprind un motor pe benzinã V6 BlueDIRECT cu injectie directa, cu 333 CP si un modul hibrid cu 116 CP de energie electrica. Cuplul maxim de sistem ajunge la 650 Newton-metri.
Un comutator selector de pe consola centrala si panoul de bord ofera conducatorului auto posibilitatea de a alege intre patru moduri de operare specifice Hybrid, E-Mode, E-Save si incarcare. Modulul de tractiune hibrid compact este complet integrat in cutia de viteze automatica 7G-TRONIC PLUS. Energia electrica este stocata in acumulatori de tip lithium-ion care pot fi reincarcati in statiile publice de reincaracare, incarcatorul de perete propriu sau la o priza conventionala.
 
Mercedes-Benz GLE 500 4Matic | Auto Schunn Romania

Performante de conducere la un alt nivel

Puternicul Mercedes-Benz GLE 500 4Matic cu injectie directa si motor V8 twin-turbo produce o putere de 435 CP, un cuplu maxim de 700 Newton metri, si combina performanta cu nivelul ridicat de rafinament al acestor motoare. Noul Mercedes GLE 400 4MATIC este propulsat de un motor V6 twin-turbo cu injectie directa cu ardere ghidata prin pulverizare, injectoare piezo si MSI multi-aprindere prin scanteie. Acest motor produce o putere de 333 CP si 480 Nm cuplu de la 1.400 de rotatii pe minut. In plus fata de motorul la fel de eficient si puternic diesel cu patru cilindri pentru GLE 250 d si GLE 250 d 4Matic modele cu o putere de 204 CP, motorul diesel V6 care produce 258 CP de putere si un cuplu de 620 Newton metri este disponibil pe modelul GLE 350 d 4MATIC. Odatã cu inceperea noii generatii Mercedes GLE, toate modelele diesel vor fi echipate, in configuratie standard, cu transmisie automata cu noua trepte de viteza 9G-TRONIC. De asemenea, gasim de acum disponibil optional reductorul off-road si sitemul de blocare a diferentialului intre axe.
GLE 250 d:
Consum combustibil combinat: 5.4 l/100km;
Emisiile de CO₂ combinate: 140 g/km *.

GLE 250 d 4MATIC:
Consum combustibil combinat: 5.7 l / 100km;
Emisiile de CO₂ combinate: 149 g/km *.
GLE 350 d 4MATIC :
Consum combustibil combinat: 6,4 l/100km;
Emisiile de CO₂ combinate: 169 g/km *.

GLE 400 4MATIC :
Consum combustibil combinat: 8.8 l/100km;
Emisiile de CO₂ combinate: 209 g/km *.
GLE 500 4MATIC :
Consum combustibil combinat: 11.0 l/100km;
Emisiile de CO₂ combinate: 258 g/km *.

Mercedes GLE 63 AMG - mai puternic decat oricand

Noul Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC este acum mai puternic mai atragator. In urma introducerii noii logici a denumirilor, succesorul modelului de succes Mercedes-Benz ML 63 AMG este acum numit Mercedes-AMG GLE 63. Motorul AMG de 5.5 litri V8 twin-turbo este chiar mai puternic decat inainte: in plus fata de varianta de bazã ce dezvolta 557 CP, puteti opta acum, pentru sportivul S-model evaluat la 585 CP. Structura sasiului a fost complet revizuita pentru a oferi o dinamica mai buna a condusului si agilitate. Raspunsul clapetei de acceleratie a motorului si timpii de schimbare a treptelor transmisiei sunt acum la un nivel nou si confirma emblema AMG Driving Performance.
Noul Mercedes-AMG GLE 63 4MATIC – Auto Schunn
Mercedes-AMG GLE 63 S 4MATIC:
Fuel consumption combined: 11.8 l/100km;
combined CO₂ emissions: 278 g/km.*
 
Mercedes-Benz GLE noul SUV prezentat de Auto Schunn

Sase programe pentru modul de conducere

Sistemul de control dinamic de manevrare DYNAMIC SELECT a noului GLE ofera pana la sase moduri de conducere. In plus fata de INDIVIDUAL,COMFORT, ALUNECOS si SPORT, pe modelele 4MATIC soferul poate alege setarea suplimentara OFFROAD. Selectia este usoara si se face din comutatorul DYNAMIC SELECT de pe consola centralã. Daca modelul GLE este echipat cu pachetul optional Engineering Off-Road, dispuneti in plus de modul OFFROAD+. Toate modurile selectate sunt vizualizate pe ecranul media central. Sunt impresionante si animatiile off-road: afisarea dinamica, in timp real, a diversilor parametri, cum ar fi unghiul de panta, unghiul de inclinare, unghiul de directie sau de pozitie.

Sasiu inteligent

Sistemul de amortizare isi schimba prioritatile in functie de modul de DYNAMIC SELECT ales. SPORT ofera o buna dinamica laterala mentinand stabilitatea. Pe de altã parte, modul COMFORT permite o calitate maxima a conducerii cu dinamica adecvata. La GLE 350 d 4MATIC , GLE 400 4MATIC si GLE 500 4MATIC, ACTIVE CURVE SYSTEM permite o stabilitate speciala la viraje si poate fi combinat cu pachetul AIRMATIC suspensie pneumatica si ADS sau cu pachetul Engineering Off-Road. AMG RIDE CONTROL suspensie sport cu pachetul AIRMATIC cuprinde nu doar suspensia pneumaticã ci si un control automat al nivelului.
Specificatii Mercedes-Benz GLE SUV | Auto Schunn
Pentru prima data pe aceasta gama a modelului GLE, Mercedes-Benz ofera o cupla de remorca retractabila care include deasemenea si sistemul ESP pentru stabilizarea remorcii.

O gama larga de echipamente standard

Gama larga de echipamente standard a noului GLE se bazeazã pe modelul anterior, imbunatatit cu noi sisteme de asistenta , cum ar fi Crosswind Assist si COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS preventie la coliziune. ECO start / stop, controlerul DYNAMIC SELECT pe consola centrala, volan multifunctional, precum si sistemul media-display, cu 20 CD audio, un display de 7 inch si modul de comunicatii pentru utilizarea serviciilor Mercedes-me, sunt de asemenea parte din dotarea standard a masinii.
Detalii noul Mercedes GLE SUV | Auto Schunn
 

Mercedes-Benz GLE in stoc Auto Schunn

Mercedes-Benz GLE 350 Coupe d 4Matic-AMG-COMAND-AIRMATIC-CAM. CLICK AICI PENTRU DETALII
Nr.intern: 23082017_231
SUV, prima inmatriculare: 08/2016, rulaj: 22000 km, culoare: rosu
Putere motor: 190 kW.
Cilindree: 2987 cmc.
Nr locuri: 5. Greutate totala: 2900 kg. Greutate proprie: 2275 kg.
Pret fara TVA: 62990 EUR
TVA: 11968 EUR
Pret: 74958,- EUR
 
Mercedes-Benz
Mercedes-Benz
GLE 350 Coupe d 4Matic-AMG-COMAND-AIRMATIC-CAM cc
SUV
Mercedes-Benz GLE 350 Coupe d 4Matic-AMG-COMAND-AIRMATIC-CAM
rosu
2016-08
2900 kg
Putere motor: 190 kW. Cilindree: 2987 cmc.
74958
Mercedes-Benz GLE 350 d 4Matic-SPORT AMG-PILOT-DISTRONIC-ILS. CLICK AICI PENTRU DETALII
Nr.intern: 06122017_241
SUV, prima inmatriculare: 01/2018, rulaj: 10000 km, culoare: negru
Putere motor: 190 kW.
Cilindree: 2987 cmc.
Nr locuri: 5. Greutate totala: 2950 kg. Greutate proprie: 2185 kg.
Pret fara TVA: 55390 EUR
TVA: 10524 EUR
Pret: 65914,- EUR
 
Mercedes-Benz
Mercedes-Benz
GLE 350 d 4Matic-SPORT AMG-PILOT-DISTRONIC-ILS cc
SUV
Mercedes-Benz GLE 350 d 4Matic-SPORT AMG-PILOT-DISTRONIC-ILS
negru
2018-01
2950 kg
Putere motor: 190 kW. Cilindree: 2987 cmc.
65914
Mercedes-Benz GLE 350 d 4Matic-AMG-SPORT-COMAND-DRIVE+-PANO. CLICK AICI PENTRU DETALII
Nr.intern: 06122017_124
SUV, prima inmatriculare: 07/2018, rulaj: 5800 km, culoare: albastru
Putere motor: 190 kW.
Cilindree: 2987 cmc.
Nr locuri: 5. Greutate totala: 2950 kg. Greutate proprie: 2185 kg.
Pret fara TVA: 57690 EUR
TVA: 10961 EUR
Pret: 68651,- EUR
 Dobanda 0%  
Inscriere testdriveTestdrive
Mercedes-Benz
Mercedes-Benz
GLE 350 d 4Matic-AMG-SPORT-COMAND-DRIVE+-PANO cc
SUV
Mercedes-Benz GLE 350 d 4Matic-AMG-SPORT-COMAND-DRIVE+-PANO
albastru
2018-07
2950 kg
Putere motor: 190 kW. Cilindree: 2987 cmc.
68651
 

Auto Schunn,Mercedes-Benz GLE SUV - autoturisme noi | Auto Schunn,Auto Schunn Romania prezinta noul autovehicul Mercedes-Benz GLE SUV - detalii si specificatii ale noului GLE SUV. Auto Schunn Romania,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP