suv-uri Mercedes-Benz la Auto Schunn

Mercedes-Benz GLB

Putere născută din flexibilitate.
Primul SUV din categoria lui, noul model GLB redefinește cu generozitate spațiul și aduce un plus de versatilitate, oferindu-ți posibilități nelimitate. Dacă ești atras de liniile care inspiră putere, te vei îndrăgosti de felul în care noul GLB te ascultă. Echipat cu MBUX, SUV-ul va acționa întocmai ca un asistent personal, întotdeauna gata să răspundă dorințelor tale.

Mercedes-Benz GLB. CLICK AICI PENTRU DETALII
produs nou
GLC Mercedes-Benz

Mercedes-Benz GLC

Mai dinamic și mai agil ca niciodată.
Noul GLC este întruchiparea perfectă a unui SUV autentic. Design dinamic, agilitate de neegalat și sisteme de asistență inovatoare. Acestea sunt doar câteva dintre puterile noului GLC. Echipat cu interfața MBUX, te va surprinde cu adaptabilitatea sa. Mai modern și mai intuitiv ca niciodată, GLC pune siguranța și confortul tău mai presus de orice.

produs nou

Mercedes-Benz GLC Coupé

Mai sportiv și mai modern ca niciodată.
GLC Coupé îmbină confortul unui SUV și design-ul sportiv al unui Coupé, iar rezultatul este remarcabil. Design atletic și performanță tehnologică pe măsura așteptărilor tale. GLC Coupé este mai intuitiv ca niciodată și se adaptează în permanență la nevoile tale, datorită interfeței MBUX.
GLC Coupe la Auto Schunn
produs nou
GLE Mercedes-Benz

Mercedes-Benz GLE

Putere născută din inteligență.
Nimic nu se poate compara cu experiența de la volanul unui Mercedes-Benz GLE. Tehnologia MBUX îl ajută să se adapteze zilnic la nevoile tale. Design-ul spațios este completat de funcțiile inteligente, asigurând un confort și o siguranță greu de egalat. Echipat cu Mercedes-Benz Intelligent Drive, GLE devine cel mai bun partener de drum.

produs nou

Mercedes-Benz GLS

Mai încrezător și mai grandios ca niciodată.
Mercedes-Benz GLS este proiectat astfel încât fiecare detaliu al său să nu exprime decât eleganță și simplitate. Clasa S a SUV-urilor Mercedes-Benz schimbă orice percepție despre spațiu și confort, ducându-le la cu totul alt nivel, totul pentru ca tu să te bucuri de cea mai fascinantă experiență la volan.

Mercedes-Benz GLS. CLICK AICI PENTRU DETALII
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii politica privind cookie și politica de confidențialitate. Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute, in urma inregistrãrii, sa fie procesate si folosite de catre ecosistemul Mercedes-Benz Romania si de catre societatea Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv, pentru a-mi oferta produse și/sau servicii ale ecosistemului Mercedes-Benz Romania SRL si S. Auto Schunn SRL.

Comunicare se va face prin posta/curier și/sau telefon și/sau e-mail.

Auto Schunn,Mercedes-Benz SUV. ,Descopera modelel Mercedes-Benz SUV disponibie acum la Auto Schunn. Noutati si livrare imediata. Selectie oferta GLB, GLC, GLC Coupe, GLE sau GLS. Test drive.,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP