Mercedes-Benz Clasa CLA Coupe

WOW!

Oferta Mercedes-Benz CLA Coupé

Oferta leasing Mercedes-Benz Clasa CLA Coupé

Profită acum de oferta de finanțare WOW pentru Mercedes-Benz CLA Coupé.
✓ Avans 30%
✓ Perioadă de finanțare de 36 de luni
✓ Dobândă 3,33%
rata 315 euro Mercedes-Benz Clasa CLA Coupe
■ Pentru un CLA 200 Coupé 4 uşi Editie Sport 7G-DCT, preț 36.652 Euro + TVA (43.616 Euro, TVA inclus)
■ Rată lunară de 265 Euro + TVA (315 Euro, TVA inclus), calculată pentru durata de 36 luni si rulaj maxim de 30.000 km, avans 30 % în valoare de 10.996 Euro + TVA (13.085 Euro, TVA inclus)
■ Dobândă nominală 3.33% (DAE finanțare 4.73%), comision analiză dosar 2.6% din preț reprezentând 953 Euro + TVA (1.135 Euro, TVA inclus), comision lunar administrare 0 Euro și o valoare reziduală de 18.326 Euro + TVA (21.808 Euro, TVA inclus)
■ Asigurarea CASCO nu este inclusă. Ofertă de Leasing Financiar în Euro, realizată prin Mercedes-Benz Leasing IFN SA.

Descoperă Mercedes-Benz CLA Coupé

. CLICK AICI PENTRU DETALII
Pentru voi, cei diferiți, cei care aveți ceva de spus, pentru voi există Mercedes-Benz CLA Coupé. Descoperă autoturismul construit să impresioneze, cu un design curajos și complet deosebit, performanță ce îți taie răsuflarea și o interfață care vorbește pe limba ta.

Consum de combustibil combinat: min. 4,7 – max. 7,7 l/100 km. Emisii CO2 combinate: min. 124 – max. 175 g/km[1]
[1] Valorile indicate au fost determinate în concordanță cu metoda de măsurare prescrisă. Valorile indicate sunt “valorile CO2 WLTP măsurate” în acord cu art. 2 nr. 3 din Regulamentul de punere în aplicare (UE) 2017/1153. Valorile de consum de carburant au fost calculate în baza acelor valori. Autoturismul din imagine este cu titlu de prezentare.
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute in urma inregistrãrii sa fie procesate si folosite de catre Mercedes-Benz Romania SRL (operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 4532) si de catre SC Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, pentru a-mi trimite informatii despre produse, servicii si alte activitati ale Mercedes-Benz Romania SRL si SC Auto Schunn SRL astfel: prin posta, telefon, email

Auto Schunn,Dobanda speciala. Oferta WOW. Oferta leasing financiar Mercedes-Benz CLA,Oferta leasing financiar Mercedes-Benz acum la Auto Schunn. Descopera Clasa CLA de la Mercedes-Benz. Pret special si dobanda speciala pentru Mercedes-Benz CLA,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP