Noul Mercedes-Benz EQC - Auto Schunn

Noul Mercedes-Benz EQC.

Vehiculele electrice au de acum un Mercedes.

O noua era incepe: va prezentam Mercedes-Benz EQC, primul membru din familia Mercedes EQ. Noul Mercedes SUV electric EQC redefineste notiunile de calitate, siguranta si confort, ridicand luxul la rang de Mercedes-Benz in segmentul de masini electrice.

Un pas decisiv catre un viitor definit de e-Mobility.Consum redus. Dinamism superior. SUV-ul Mercedes-Benz EQC este propulsat de doua motoare alimentate de bateria litiu-ion cu un continut de energie de 90 kWh.

Sistemele de transmisie electrice sunt configurate in mod individual, astfel incat motorul electric frontal este optimizat pentru eficienta optima in intervalul de sarcina scazut pana la mediu, in timp ce motorul din spate confera senzatia de dinamism.

Impreuna, cele doua motoare genereaza o putere de 300 kW si un cuplu maxim de 765 Nm.

Noul SUV electric de la Mercedes-Benz ajunge de la 0 la 100 km/h in 5.1 secunde si are o autonomie de 450 km.
  • Mercedes-Benz EQC electric
  • Mercedes-Benz EQC exterior
  • Mercedes-Benz EQC interior
  • slider img 4
Inscrie-te pentru noul EQC
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii politica privind cookie și politica de confidențialitate. si sunt de acord.
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ

Auto Schunn,Mercedes-Benz EQC - un SUV electric definit de e-Mobility,Noul SUV Mercedes-Benz EQC este prima masina electrica de la Mercedes-Benz. Auto Schunn Romania iti prezinta primul SUV electric din clasa Mercedes EQ.,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP