. CLICK AICI PENTRU DETALII
produs nou

Mercedes Me

Oriunde și oricând. Lumea mea Mercedes-Benz.

Mercedes me este pachetul dvs. de servicii inovatoare, produse și oferte lifestyle oferite de Mercedes-Benz, Daimler și colaboratorii noștri, care includ, bineînțeles, posibilitatea de accesare a vehiculului cu ajutorul unui smartphone. Pagina principalã personalizatã prezintã subiectele care vã intereseazã. Divertisment, cãlãtorii sau lifestyle: crearea unui cont Mercedes me vã permite sã beneficiați de oferte exclusive și atrãgãtoare. Oriunde și oricând.

Flexibil în orice situație.

Rãmâneți în mișcare cu Mercedes me move. Cu Mercedes me move puteți profita de întreaga gamã de servicii pentru mobilitate – indiferent de loc, orã și mijloc de transport. Aplicații și servicii inovatoare vã ghideazã fãrã efort în cãlãtoria dumneavoastrã personalã de acasã pânã la destinație – chiar și fãrã un autovehicul propriu.
produs nou

Conectat în permanenta cu autovehiculul tau

Integrați-vã într-o lume conectatã inteligent. Aveți nevoie doar de sistemul Mercedes-Benz. Mercedes me connect, prin care sunteți permanent în contact cu autovehiculul, iar autovehiculul este permanent în contact cu ceea ce este important pentru dvs.

Deasemenea dispuneti deMercedes me assist: angajații calificați ai partenerului de service Mercedes-Benz acționeazã cu profesionalism și dedicație, pentru repararea și întreținerea autovehiculului dvs. Mercedes. Indiferent dacã este vorba de un autovehicul nou sau rulat – vã puteți baza întotdeauna pe calitatea excelentã a serviciilor individuale. Contractul de service Mercedes-Benz eliminã problema costurilor suplimentare cu întreținerea și reparațiile.
Conectat în permanenta cu autovehiculul tau. CLICK AICI PENTRU DETALII
produs nou
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
Am citit termeni si conditii Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute in urma inregistrãrii sa fie procesate si folosite de catre Mercedes-Benz Romania SRL (operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 4532) si de catre SC Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, pentru a-mi trimite informatii despre produse, servicii si alte activitati ale Mercedes-Benz Romania SRL si SC Auto Schunn SRL astfel: prin posta, telefon, email

Auto Schunn,Autoturisme Noi si Rulate Mercedes-Benz | Auto Schunn Romania,Mercedes Benz | BMW | Volkswagen | Ford | Rulate de cea mai buna calitate, Garantate de Auto Schunn Romania. Auto Schunn, The Best or Nothing!,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP