Mercedes-Benz GLE 500 e Hybrid.

Pãșiți într-o nouã erã.
Fiți unul dintre primii care fac din noul tip de plãcere a conducerii o a doua naturã: noul GLE 500 e 4MATIC este primul SUV cu un sistem de propulsie PLUG-IN HYBRID de la Mercedes-Benz. Acest autovehicul combinã conducerea revoluționarã în modul electric cu conceptul de autovehicul cu abilitãți de deplasare pe teren accidentat, rezultând noul GLE.

Avantajele motorizarii hybride
Consum combustibil : 3,7 l / 100 km
Consum electric : 16,7 kWh / 100 km

Date tehnice
■ motor electric cu putere 85 kW (116 CP),
■ motor combustie cu putere 245 KW ( 333 CP ).
■ acceleratie pana la 100 km/h – 5,3 s

■ timp incarcare 20-100%, curent trifazat (400V/16A) – statie de incarcare tip Wallbox – 2,4 h
■ timp incarcare 0-100%, priza domestica (230V/16A) – 9,1 h
■ timp incarcare 20-100%, priza domestica (230V/16A) – 7,3 h

Configuraþia de propulsie combinatã cu un motor electric cu o baterie cu încãrcare externã ºi un motor V6 va inspira moduri de gândire complet diferite. Puteþi conduce fãrã a produce emisii în apropiere de casã ºi puteþi experimenta agilitatea unui SUV actual.

Datoritã puterii de 85 de kilowaþi a bateriei litiu-ion montate, noul GLE 500 e 4MATIC poate parcurge pânã la 30 de kilometri doar în modul electric. În acest mod, poate atinge o vitezã maximã de 120 km/h, cu emisii de CO2 la nivel local de 0 g/km.

Dacã bateria litiu-ion este descãrcatã, aceasta poate fi reîncãrcatã complet în doar 2,5 ore. Apoi, funcþionând în combinaþie cu motorul V6, aceasta ajutã modelul GLE sã atingã un nivel general de agilitate impresionant: puterea de 330 de kilowaþi ºi cuplul de 820 newton metri asigurã o performanþã captivantã.

Combinaþia dintre un motor electric ºi unul pe benzinã vã permite, ca ºofer, sã experimentaþi o dimensiune complet nouã a conducerii. GLE 500 e 4MATIC, cu funcþiile sale inovatoare, vã va schimba toate prejudecãþile despre electromobilitate.

De exemplu, pedala de acceleraþie cu caracteristici haptice, favorizeazã o conducere anticipativã: o pulsaþie a pedalei vã avertizeazã, de exemplu, cã viteza actualã este suficientã pentru a ajunge din urmã un autovehicul din faþã care se deplaseazã mai încet.

Aºa-numita recuperare utilizeazã energia cineticã de la decelerare: energia obþinutã prin acest proces este depozitatã ºi ajutã la creºterea autonomiei în modul electric.

Iar funcþia de amplificare, de exemplu, faciliteazã depãºirea. Motorul pe benzinã V6 este suplimentat pentru o scurtã perioadã de timp de motorul electric, iar puterea suplimentarã sporeºte propulsia modelului GLE 500 e 4MATIC.

SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute in urma inregistrãrii sa fie procesate si folosite de catre Mercedes-Benz Romania SRL (operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 4532) si de catre SC Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, pentru a-mi trimite informatii despre produse, servicii si alte activitati ale Mercedes-Benz Romania SRL si SC Auto Schunn SRL astfel: prin posta, telefon, email

Auto Schunn,Oferte Speciale Autoturisme Mercedes-Benz | Afla ultimele noutati,GLE | S Class | AMG GT | C Class | E Class | Interior Exclusiv si Exterior Uimitor, despre asta este vorba in noua gama Mercedes Benz. The Best Or Nothing!,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP