Viitorul este aici.
Cu o oferta de nerefuzat

Noul EQA. Creat pentru o noua generatie. Descopera modelul 100% electric EQA de la Mercedes-EQ, acum cu un pachet financiar atractiv si statie de incarcare cadou.

Profita de avantajul financiar si traieste experienta de condus pe care ti-o ofera modelul EQA: interfata fascinanta, autonomia remarcabila si propulsia 100% electrica. 

 • Ecotichet în valoare de 45.000 LEI
 • Cadou: Statie de incarcare Elvi EVBox Wi-Fi 22kW oferita prin ENGIE Romania (montaj inclus)
 • Primele 12 rate CASCO oferite gratuit
 • Avans 15%
 • Perioada de finantare 36/60 luni
 • Comision lunar de administrare: 0 Euro
 • Dobanda variabila 3,9%

45.000 lei

Ecotichet la achizitia noului EQA.

Gratuit: 12 rate CASCO

Te bucuri pe deplin de noul tau EQA atunci cand stai fara grija asigurarii CASCO timp de un an de zile.

Cadou

Statia de incarcare Elvi Wi-Fi 22kW oferita prin
ENGIE Romania, cu valoare totala de 1.500 euro
(TVA si montaj incluse)

Noul EQA de la Mercedes-EQ. 


Fii parte din universul gamei Mercedes-EQ si al noului model EQA: elegant si sportiv, silentios dar si dinamic, noul model EQA desfiinteaza granite si combina cu succes contraste. O noua stea in universul mobilitatii electrice, EQA este o aparitie electrizanta, cu elemente noi de design si cu inovatii la cel mai inalt nivel.

eqa-mercedes-eq-auto-schunn-suceava-arad-deva-oferta-ecotichet-8

Performanta


La volanul noului EQA de la Mercedes-EQ traiesti o adevarata experienta in care eleganta si sportivitatea se contopesc in perfecta armonie. Pe langa elementele de design care il scot in evidenta, sistemul genereaza o putere de 140kW și 190CP astfel incat experienta ta sa fie cu adevarat la cel mai inalt nivel. 

Autonomie


Noul EQA este perfect pentru viata urbana si nu numai. Datorita autonomiei de 426 km parcursi, conform valorilor WLTP, te poti baza pe el nu doar pentru drumurile zilnice spre birou, ci si pentru calatorii pe distante mai lungi. 

Incarcare


Incarcarea se potriveste natural stilului tau de viata,  o poti face de acasa, sau in timp ce esti la birou, la numarul tot mai mare de statii publice, sau chiar la o priza conventionala. Functia de incarcare rapida iti ofera o incarcare de la 10% la 80% in doar 30 de minute. 

Design


Noul EQA este o aparitie electrizanta, cu elemente noi si remarcabile de design care ii subliniaza caracterul sportiv. Iti poti personaliza noul EQA cu diferite pachete de design: Progressive, Advanced, Advanced Plus si Premium, fiecare dintre ele ducand experienta EQA la un nou nivel.

Siguranta


Ramai mereu conectat si in siguranta la volanul unui EQA. Acesta iti ofera cele mai noi pachete de siguranta la rulare si tine sub observatie situatiile din trafic, reactionand automat atunci cand situatia o cere, astfel incat tu si participantii la trafic sa fiti mereu protejati.

Confort


De la HANDS-FREE-ACCESS sau KEYLESS-GO, la scaunele confort, iluminatul ambiental si pana la volanul multifunctional incalzit, toate optiunile disponibile pe noul EQA te invita sa mai stai in interiorul acestuia si sa traiesti experienta unica de condus.

Formular de aplicare


Completeaza formularul si solicita mai multe detalii despre cum poti beneficia de avantajele financiare oferite pentru achizitia unui autoturism EQA de la Mercedes-EQ. Un reprezentant Auto Schunn iti va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

  Intentia de cumparare*

  Nume si Prenume*

  Adresa de email*

  Numar de telefon*

  Forma Juridica*

  Profesia*

  Orasul de resedinta*

  Judetul*

  Cum ne-ai gasit?*

  Am citit Termenii si conditiile, Regulamentul de Politica si confidentialitate si Politica de cookies si

  Sunt de acord

  Nu sunt de acord

  in mod expres si neechivoc ca datele personale obtinute in urma inregistrarii sa fie procesate si folosite de catre societatea Auto Schunn SRL exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv pentru a-mi oferta produse si/sau servicii. Comunicarea se va face prin posta/curier si/sau telefon si/sau e-mail.


  Ramai in legatura cu noi.

  [stm_magazine_mailchimp_form mc_shortcode=”`{`mc4wp_form id=“3504“`}`”]

  Auto Schunn pe retelele sociale