Viitorul este aici.
Cu o oferta de nerefuzat

Nu astepta schimbarea, fii parte din ea. Descopera modelul 100% electric EQC de la Mercedes-EQ, acum cu un pachet financiar atractiv si statie de incarcare cadou.

oferta Mercedes-Benz EQC Rabla Plus

Profita de avantajul financiar si traieste experienta de condus pe care ti-o ofera modelul EQC: interfata fascinanta, autonomia remarcabila si propulsia 100% electrica. 

 • Ecotichet în valoare de 45.000 LEI
 • Cadou: Statie de incarcare Elvi EVBox Wi-Fi 22kW oferita prin ENGIE Romania (montaj inclus)
 • Primele 12 rate CASCO oferite gratuit
 • Avans 15%
 • Perioada de finantare 36/60 luni
 • Comision lunar de administrare: 0 Euro
 • Dobanda variabila 3,9%

0%

Comision lunar de administrare zero. Fara costuri extra pentru tine.

Gratuit: 12 rate CASCO

Te bucuri pe deplin de noul tau EQC atunci cand stai fara grija asigurarii CASCO timp de un an de zile.

Cadou

Statia de incarcare Elvi Wi-Fi 22kW oferita prin
ENGIE Romania, cu valoare totala de 1.500 euro
(TVA si montaj incluse)

EQC 400 4MATIC. Putere sublima


Paseste in viitorul celor care au privilegiul de a experimenta pe viu puterea in forma ei sublima, silentioasa, infinita. EQC de la Mercedes-EQ deschide calea catre o noua forma a luxului, in care confortul si siguranta arhicunoscute Mercedes-Benz imbratiseaza tehnologia, creionand sublim viitorul definit de mobiltate electrica.

motor mercedes-benz EQC

Performanta


Doua motoare electrice functioneaza in armonie pentru a genera 408 cai putere, transformand SUV-ul intr-un veritabil autoturism sport. Spre deosebire de motoarele clasice, toata puterea generata este disponibila instant la fiecare apasare de pedala, propulsand autoturismul cu o dinamica noua si fascinanta.

autonomie mercedes-benz EQC

Autonomie


Ajungi unde iti doresti si mai departe de atat, datorita autonomiei remarcabile de peste 370 de km. Mai mult, functiile inteligente de optimizare si economisire a energiei, precum programul de rulare MAX RANGE, asigura maximizarea acestei autonomii atunci cand ai nevoie.

incarcare mercedes-benz EQC

Incarcare


De acasa, prin intermediul wallbox-ului, sau in timp ce esti la birou, la numarul tot mai mare de statii publice, sau chiar la o priza conventionala, incarcarea se potriveste natural stilului tau de viata. Iar datorita functiei de incarcare rapida, nu vei astepta niciodata prea mult pentru a porni din nou la drum.

design mercedes-benz EQC

Design


Personalitate puternica si caracter unic. Asta transmite design-ul EQC, de la exteriorul cursiv si impunator, pana la interiorul progresiv si fermecator prin subtilitatea sa. Iar gratie motorului electric, aproape complet silentios, ai parte de linistea necesara pentru a aprecia fiecare detaliu.

siguranta mercedes-benz EQC

Siguranta


Propulsia a devenit electrica. Siguranta a ramas Mercedes-Benz. Datorita sistemelor de asistenta de ultima generatie, precum asistenta activa la franare sau sistemul de avertizare vizual si acustic pentru participantii la trafic aflati in punctul mort, EQC se asigura ca esti mereu in control si in siguranta.

confort mercedes-benz EQC

Confort


De la sistemul de sunet surround sound, iluminarea ambientala si materiale de cea mai inalta calitate, pana la realitatea augmentata MBUX pentru navigare si asistentul personal bazat pe inteligenta artificiala, EQC propune o noua dimensiune a confortulului, indiferent daca esti pasager sau te afli in spatele volanului.

Formular de aplicare


Completeaza formularul si solicita mai multe detalii despre cum poti beneficia de avantajele financiare oferite pentru achizitia unui autoturism EQC de la Mercedes-EQ. Un reprezentant Auto Schunn iti va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

  Ce autoturism te intereseaza?*

  Nume si Prenume*

  Adresa de email*

  Numar de telefon*

  Forma Juridica*

  Profesia*

  Orasul de resedinta*

  Judetul*

  Cum ne-ai gasit?*

  Am citit Termenii si conditiile, Regulamentul de Politica si confidentialitate si Politica de cookies si

  Sunt de acord

  Nu sunt de acord

  in mod expres si neechivoc ca datele personale obtinute in urma inregistrarii sa fie procesate si folosite de catre societatea Auto Schunn SRL exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv pentru a-mi oferta produse si/sau servicii. Comunicarea se va face prin posta/curier si/sau telefon si/sau e-mail.


  Ramai in legatura cu noi.

  [stm_magazine_mailchimp_form mc_shortcode=”`{`mc4wp_form id=“3504“`}`”]

  Auto Schunn pe retelele sociale