Viitorul este aici.
Cu o oferta de nerefuzat

Nu astepta schimbarea, fii parte din ea. Descopera modelul 100% electric Mercedes-Benz EQC, acum cu un pachet financiar atractiv si statie de incarcare cadou.

oferta Mercedes-Benz EQC Rabla Plus

Traieste experienta de condus fascinanta pe care ti-o ofera propulsia 100% electrica a autoturismului Mercedes-Benz EQC si bucura-te de pachetul excelent de beneficii:

 • avantaj financiar 45.000 lei prin Rabla Plus
 • statie de incarcare electrica gratuita
 • 18 rate CASCO gratuite la un avans de minimum 15%
 • zero euro comision lunar de administrare

73.706 €*

Pretul de lista al autoturismului Mercedes-Benz
EQC 400 4MATIC. *fara TVA

45.000 lei

Valoarea ecotichetului Rabla Plus se scade din pretul de lista in EURO (cu TVA inclus), la cursul zilei.

Cadou

Statia de incarcare Elvi Wi-Fi 22kW oferita prin
ENGIE Romania, cu valoare totala de 1.500 euro
(TVA si montaj incluse)

Mercedes-Benz EQC 400 4MATIC. Putere sublima


Paseste in viitorul celor care au privilegiul de a experimenta pe viu puterea in forma ei sublima, silentioasa, infinita. Mercedes-Benz EQC deschide calea catre o noua forma a luxului, in care confortul si siguranta arhicunoscute Mercedes-Benz imbratiseaza tehnologia, creionand sublim viitorul definit de mobiltate electrica.

motor mercedes-benz EQC

Performanta


Doua motoare electrice functioneaza in armonie pentru a genera 408 cai putere, transformand SUV-ul intr-un veritabil autoturism sport. Spre deosebire de motoarele clasice, toata puterea generata este disponibila instant la fiecare apasare de pedala, propulsand autoturismul cu o dinamica noua si fascinanta.

autonomie mercedes-benz EQC

Autonomie


Ajungi unde iti doresti si mai departe de atat, datorita autonomiei remarcabile de peste 370 de km. Mai mult, functiile inteligente de optimizare si economisire a energiei, precum programul de rulare MAX RANGE, asigura maximizarea acestei autonomii atunci cand ai nevoie.

incarcare mercedes-benz EQC

Incarcare


De acasa, prin intermediul wallbox-ului, sau in timp ce esti la birou, la numarul tot mai mare de statii publice, sau chiar la o priza conventionala, incarcarea se potriveste natural stilului tau de viata. Iar datorita functiei de incarcare rapida, nu vei astepta niciodata prea mult pentru a porni din nou la drum.

design mercedes-benz EQC

Design


Personalitate puternica si caracter unic. Asta transmite design-ul EQC, de la exteriorul cursiv si impunator, pana la interiorul progresiv si fermecator prin subtilitatea sa. Iar gratie motorului electric, aproape complet silentios, ai parte de linistea necesara pentru a aprecia fiecare detaliu.

siguranta mercedes-benz EQC

Siguranta


Propulsia a devenit electrica. Siguranta a ramas Mercedes-Benz. Datorita sistemelor de asistenta de ultima generatie, precum asistenta activa la franare sau sistemul de avertizare vizual si acustic pentru participantii la trafic aflati in punctul mort, EQC se asigura ca esti mereu in control si in siguranta.

confort mercedes-benz EQC

Confort


De la sistemul de sunet surround sound, iluminarea ambientala si materiale de cea mai inalta calitate, pana la realitatea augmentata MBUX pentru navigare si asistentul personal bazat pe inteligenta artificiala, EQC propune o noua dimensiune a confortulului, indiferent daca esti pasager sau te afli in spatele volanului.

Formular de aplicare


Completeaza formularul si solicita mai multe detalii despre cum poti aplica pentru achizitia unui autoturism Mercedes-Benz EQC prin programul financiar Rabla Plus oferit de Auto Schunn Romania. Un reprezentant Auto Schunn iti va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

  Intentia de cumparare*

  Nume si Prenume*

  Adresa de email*

  Numar de telefon*

  Forma Juridica*

  Profesia*

  Orasul de resedinta*

  Am citit Termenii si conditiile, Regulamentul de Politica si confidentialitate si Politica de cookies si

  in mod expres si neechivoc ca datele personale obtinute in urma inregistrarii sa fie procesate si folosite de catre societatea Auto Schunn SRL exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv pentru a-mi oferta produse si/sau servicii. Comunicarea se va face prin posta/curier si/sau telefon si/sau e-mail.


  Oferta prezentata in aceasta pagina este supusa unor termene si conditii si este destinata persoanelor fizice si juridice, in limita stocului disponibil. Valoarea an LEI a ecotichetului se scade din pretul de lista in EURO (cu TVA inclus), calculat la cursul valutar din ziua semnarii contractului, pentru achizitionarea autovehiculelor noi pur electrice. Campanie derulata prin Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante si eficiente din punct de vedere energetic 2020-2024 derulat de Administratia Fondului pentru Mediu si finantat din Fondul pentru mediu. Pretul nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale. Autoturismele din imagini sunt cu titlu de prezentare.

  Ramai in legatura cu noi.

  [mc4wp_form id="3504"]

  Auto Schunn pe retelele sociale