Dăruiește-ți experiența Mercedes-Benz
Cadoul nostru? Primele 6 rate

oferta speciala 6 rate gratuit

Primele 6 rate oferite gratuit

Prin oferta de finantare cu minim 25% avans.
Campania este valabilă în perioada 15.04.2020 – 30.09.2020, pentru autoturisme de pasageri Mercedes-Benz și smart în limita stocului disponibil, cu un avans de minim 25%, pe durată de finanţare de 4 sau 5 ani, cu primele 6 rate oferite gratuit (capital, dobandă și asigurare CASCO). Cele 6 luni de CASCO gratuit sunt condiţionate de menţinerea asigurării CASCO pe toata durata iniţială a finanţării (4 sau 5 ani). Ofertă de Leasing Financiar, realizată prin Mercedes-Benz Leasing IFN SA și Asigurări prin Mercedes-Benz Insurance Broker.

În avantaj și în siguranță

Alegi modelul dorit, semnezi contractul în format digital si autoturismul tău Mercedes-Benz îți este livrat acasă. Iar pentru ca tu să te bucuri și mai mult de această experiență, nu plătești nimic in primele 6 luni, valoarea ratelor fiind suportată de către Mercedes-Benz

Ofertă financiară

. CLICK AICI PENTRU DETALII

Descopera modelele

Clasa A

Fii gata să întâlnești un autoturism exact ca tine. O apariție modernă și relaxată atât la interior cît și la exterior, în care inovația răspunde dorințelor tale, pentru a creea o experiență unică și personală.

Clasa A sedan

Un autoturism care te acultă, te înțelege și învață de la tine. O siluetă dinamică și elegantă. Echipată cu MBUX, cu un interior spatios și cu sisteme de siguranță de ultimă generație, tu și Clasa A sedan veți deveni de nedespărțit.

Clasa B

Autoturismul de familie reinventat. Design sportiv și elegant, elemente de siguranță de ultimă generație și operare intuitivă prin MBUX, toate acestea intr-un autoturism pregătit să vă însoțească în toate aventurile.

Clasa C

Performanța nu cunoaște limite iar la volanul unui Mercedes-Benz Clasa C asta se simte cel mai bine. Un autoturism de care te vei îndrăgosti încă de la prima călătorie, clasa C se remarcă prin caracterul dinamic, care îți va încânta de fiecare dată simțurile.

Clasa E

Definiția luxului modern. Descoperă experiența de condus desăvârșită la volanul unui autoturism în care confortul, siguranța și inovația se întâlnesc pentru a crea o capodoperă a imaginației.

Clasa GLC

Prima impresie contează, iar Mecedes-Benz GLC impresionează de la prima vedere. Design impunător care emană siguranță, agilitate de neegalat în clasa sa și inovație tehnologică specifică Mercedes-Benz

Întrebări frecvente

Ai întrebări despre autoturism sau oferta prezentată?
Caută răspunsul aici sau contactează unul dintre consilierii Auto Schunn, completând formularul de mai jos.


În ce constă oferta financiară? intrebari
Oferta financiară include primele 6 rate oferite gratuit (capital, dobândă și asigurare Casco) la achiziția unui autoturism Mercedes-Benz sau Smart în limita stocului disponibil, cu un avans de minim 25%, pe o durată de finanțare de 4 sau 5 ani.

Ce modele sunt incluse în ofertă? intrebari
Pe lângă cele prezentate în această pagină lista cuprinde și alte modele/configurații Mercedes-Benz și Smart, în limita stocului disponibil. Pentru mai multe informații, completează formularul iar un consilier Auto Schunn te va contacta.

Exista opțiunea de configurare model? intrebari
Oferta prezentată se aplică doar pentru modelele/configurațiile aflate deja pe stoc

Pentru a beneficia de ofertă este necesară
deplasarea la sediul unui partener autorizat? intrebari
Pentru siguranța dumneavoastră, în aceasta perioadă, oferta poate fi accesată fără a fi necesară deplasarea. Partenerul autorizat, prin consilierii de vânzări, vă va consilia telefonic și online, contractul va fi semnat în format digital iar autoturismul dumneavoastră Mercedes-Benz vă va fi livrat gratuit.
intrebari oferta 6 rate
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii politica privind cookie și politica de confidențialitate. Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute, in urma inregistrãrii, sa fie procesate si folosite de catre ecosistemul Mercedes-Benz Romania si de catre societatea Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv, pentru a-mi oferta produse și/sau servicii ale ecosistemului Mercedes-Benz Romania SRL si S. Auto Schunn SRL.

Comunicare se va face prin posta/curier și/sau telefon și/sau e-mail.

Auto Schunn,Oferta Mercedes-Benz primele 6 rate gratuit.,Oferta Mercedes-Benz primele 6 rate gratuit. Finantare speciala cu 25% avans pe o perioada de 48-60 luni.,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP