Viitorul este aici. Cu o oferta de nerefuzat

Viitorul este acum mai aproape de tine ca niciodata, cu oferta de finantare pentru modelele Mercedes-Benz Plug-In Hybrid.

oferta mercedes-benz plug-in hybrid - auto schunn romania

Profită de oferta financiara dedicata modelelor plug-in-Hybrid Mercedes-Benz Clasa A, Clasa A Sedan, Clasa E, GLA, GLC, GLC Coupe, GLE si GLE Coupe:

 • Ecotichet în valoare de 20.000 LEI
 • Primele 12 rate CASCO oferite gratuit
 • Avans 15%
 • Perioada de finanțare 36/60 luni
 • Comision lunar de administrare: 0 Euro
 • Dobanda variabila 3,9%

Plug-In Hybrid


Tehnologia inovatoare Plug-in Hybrid Mercedes-Benz combina dinamismul si eficienta motoarelor electrice cu autonomia si confortul motoarelor conventionale.

Putere/Consum


Mai multa putere, mai putin consum. Deplaseza-te complet electric prin oras, iar la drum lung bucura-te de putere suplimentara si consum redus datorita functionarii in parametri optimi a motorului conventional.

Incarcare


Datorita sistemului plug-in, poti reincarca bateria acasa sau la statiile publice de incarcare. Mai mult, datorita sistemelor inteligente de recuperare a energiei, bateria se incarca si in timpul rularii autoturismului.

Mercedes-Benz Plug-In Hybrid. O oferta de nerefuzat


Descopera experientele unice oferite de suita de modele Mercedes-Benz Plug-In Hybrid disponibile pentru achizitie la Auto Schunn Romania, acum cu 12 rate CASCO gratuite la un avans de min. 15 % si 0 € comision lunar de administrare.

oferta mercedes-benz A Class plug-in hybrid - auto schunn romania

Mercedes-Benz Clasa A Plug-In Hybrid


Un autoturism exact ca tine, acum mai eficient si mai dinamic ca oricand, gratie propulsiei Hybrid care ii confera o autonomie pur electrica de pana la 70 de km si un consum extrem de redus pe distante lungi.

Mercedes-Benz clasa A Plug-In Hybrid este echipat cu un sistem MBUX imbogatit cu functii noi, indicator acustic de prezenta si functie ECO Assist care ofera recomandari personalizate pentru ca tu sa ai parte de o experienta superioara de condus

Consum de combustibil combinat: min. 1.1 – max. 1.4 l/100 km. Emisii CO2 combinate: min. 24 – max. 31 g/km. Consum de curent combinat in kWh/100 km (in regim mixt): 17.4 – 19.2

oferta mercedes-benz E Class plug-in hybrid - auto schunn romania

Mercedes-Benz Clasa E Plug-In Hybrid


Fiecare linie urmeaza principiul puritatii senzoriale care se integreaza sublim, in premiera, cu propulsia combinata: Diesel si Plug-In Hybrid.

Puterea superioara si nivelul redus de consum sunt posibile concomitent, datorita sistemului de propulsie hybrid care iti confera un regim de deplasare 100% electric in oras, cu un plus major de eficienta conferit de functia inteligenta de recuperare a energiei la franare sau la eliberarea acceleratiei.

Consum de combustibil combinat: min. 1.3 – max. 1.9 l/100 km. Emisii CO2 combinate: min. 31 – max. 44 g/km. Consum de curent combinat in kWh/100 km (in regim mixt): 17.1 – 18.8.

oferta mercedes-benz GLA plug-in hybrid - auto schunn romania

Mercedes-Benz GLA Plug-In Hybrid


Mercedes-Benz GLA vine echipat cu doua moduri de functionare a motoarelor electrice: Electric si Battery Level, cu un apogeu al performantei electrice la o viteza maxima de 140 km/h, in modul Electric.

In tot acest timp, tu te vei bucura de o calatorie speciala in confortul si siguranta autoturismului, gratie functiiilor specializate de control a temperaturii din habitaclu inainte de imbarcare sau a indicatorului de prezenta acustica.

Consum de combustibil combinat: min. 0.7 – max. 1.2 l/100 km. Emisii CO2 combinate: min. 18 – max. 28 g/km. Consum de curent combinat in kWh/100 km (in regim mixt): 26.5 – 37.3.

oferta mercedes-benz GLC plug-in hybrid - auto schunn romania

Mercedes-Benz GLC Plug-In Hybrid


Cu Mercedes-Benz GLC Plug-In Hybrid te bucuri de o experienta polivalenta de condus, datorita celor 5 moduri de rulare – Confort, ECO, Sport, Electric si Battery Level.

Iar pentru a transforma condusul intr-o experienta cu adevarat remarcabila, Mercedes-Benz GLC Plug-In Hybrid vine echipat cu o serie de functii inteligente, printre care functia de atentionare acustica, functia de recuperare a energiei la franare si sistemul ECO Assist.

Consum de combustibil combinat: min. 1.7 – max. 2.5 l/100 km. Emisii CO2 combinate: min. 45 – max. 58 g/km. Consum de curent combinat in kWh/100 km (in regim mixt): 18.2 – 19.9.

oferta mercedes-benz GLE plug-in hybrid - auto schunn romania

Mercedes-Benz GLE Plug-In Hybrid


Depaseste noi orizonturi de autonomie pentru deplasarea in regim 100% electric, alaturi de Mercedes-Benz GLE Plug-In Hybrid, datorita motorui ultra-performant de 100kW si a bateriei cu o capacitate mai mare cu care vine echipat autovehiculul.

In contrapondere cu autonomia net superioara, GLE Plug-In Hybrid propune un nou sistem de incarcare mai rapida, facilitat de priza COMBO integrata.

Consum de combustibil combinat: min. 0.7 – max. 1.2 l/100 km. Emisii CO2 combinate: min. 18 – max. 28 g/km. Consum de curent combinat in kWh/100 km (in regim mixt): 26.5 – 37.3.

Formular de aplicare


Solicita mai multe detalii despre cum poti aplica pentru achizitia unui autoturism Mercedes-Benz Plug-In Hybrid. Un reprezentant Auto Schunn iti va raspunde in cel mai scurt timp.

  Ce clasa de autoturisme Plug-in Hybrid te intereseaza?*

  Intentia de cumparare*

  Nume si Prenume*

  Adresa de email*

  Numar de telefon*

  Forma Juridica*

  Profesia*

  Orasul de resedinta*

  Judetul*

  Cum ne-ai gasit?*

  Am citit Termenii si conditiile, Regulamentul de Politica si confidentialitate si Politica de cookies si

  Sunt de acord

  Nu sunt de acord

  in mod expres si neechivoc ca datele personale obtinute in urma inregistrarii sa fie procesate si folosite de catre societatea Auto Schunn SRL exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv pentru a-mi oferta produse si/sau servicii. Comunicarea se va face prin posta/curier si/sau telefon si/sau e-mail.


  Ramai in legatura cu noi.

  [stm_magazine_mailchimp_form mc_shortcode=”`{`mc4wp_form id=“3504“`}`”]

  Auto Schunn pe retelele sociale