Mercedes-Benz B250 Full Electric

Livrare imediatã la Auto Schunn
Primul model cu propulsie complet electrica comercializat de Mercedes-Benz Romania.

Date tehnice

■ motor electric cu putere 132 kW (179 CP),
■ cuplu motor 340 Nm, accelerare 0-100 km/h in 7.9 s,
■ viteza maxima 160 km/h, autonomie 200 km (+30 optional),
■ capacitate baterie 28 kWh.

Optionale incluse in oferta Auto Schunn
■ pachet RANGE PLUS (autonomie extinsa la 230 km, parbriz incalzit, geamuri spate cu tenta inchisa, etc);
■ sistem de recuperare a energiei de franare pe trei niveluri (D-, D, D+), bazat pe senzor radar;
■ linie de echipare ELECTRIC ART, cu elemente de interior si exterior menite sa evidentieze trasaturile specifice de autoturism electric;
■ siguranta si spatiul specifice unui autoturism Clasa B conventional – 5 locuri, volum portbagaj 501-1456 litri.

Tot ceea ce este mai bun din ce urmeazã sã se întâmple.
Noua Clasã B cu Tracțiune Electricã reprezintã în mod categoric sfârșitul unei etape denumitã drept "calea de mijloc". Conceptul de autovehicul antrenat complet pe bazã de electricitate reunește condusul cotidian, practic fãrã zgomot, cu confortul aferent. Rezultatul este o experiențã a motorizãrii compatibilã cu mediul înconjurãtor și o flexibilitate maximã, toate sub o singurã emblemã. Așadar, sunteți pregãtiți, în cel mai bun mod, pentru tot ce vã așteaptã în viitor.


Lãsați-vã cuprinși de febra electrizãrii.
Accelerare cu caracter sportiv, autonomie flexibilã, vitezã maximã atrãgãtoare – toate cu acționare electricã – la nivel de pionierat și compatibile cu mediul înconjurãtor. Sunã utopic. Dar nu este așa. Conceptul care stã la baza sistemului de tracțiune al noii Clase B cu tracțiune electricã reunește plãcerea motorizãrii și condusul local fãrã compromisuri și fãrã emisii.

SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii politica privind cookie și politica de confidențialitate. Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute, in urma inregistrãrii, sa fie procesate si folosite de catre ecosistemul Mercedes-Benz Romania si de catre societatea Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv, pentru a-mi oferta produse și/sau servicii ale ecosistemului Mercedes-Benz Romania SRL si S. Auto Schunn SRL.

Comunicare se va face prin posta/curier și/sau telefon și/sau e-mail.

Auto Schunn,Oferte Speciale Autoturisme Mercedes-Benz | Afla ultimele noutati,GLE | S Class | AMG GT | C Class | E Class | Interior Exclusiv si Exterior Uimitor, despre asta este vorba in noua gama Mercedes Benz. The Best Or Nothing!,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP