Mercedes-Benz Noua Clasa GLS

ADS PLUS
Confortul cãlãtoriei la un nivel nou.
O liniște sporitã datoritã suspensiei confortabile și amortizãrii complet automate. ADS PLUS reglementeazã continuu și lin forța de amortizare pentru fiecare roatã în parte, în conformitate cu starea drumului.

EXCLUSIVE Interior
Reinterpretarea conceptului de lux.
Noi combinații de culori și materiale fine mângâie toate simțurile. Ornamentele stilate ale EXCLUSIVE Line poartã amprenta celui mai înalt grad de eleganțã și exclusivitate.

9G-TRONIC
Supremație lipsitã de efort.
Cu schimbarea linã și practic imperceptibilã a treptelor de vitezã, sistemul inovator de transmisie automatã 9G-TRONIC oferã un confort extraordinar al deplasãrii, o dinamicã excelentã și un consum redus de combustibil.MAGIC VISION CONTROL
Vedere neobturatã în orice condiții meteo.
O vedere mai bunã pentru mai multã siguranțã MAGIC VISION CONTROL pulverizeazã lichid de parbriz direct în fața lamelor stergãtoarelor și îl îndepãrteazã înainte a de a deranja vederea șoferului.

DYNAMIC SELECT
Superioritate fãrã efort prin apãsarea unui buton.
Orientat de la confort la offroad: cu DYNAMIC SELECT puteți alege unul dintre cele cinci programe prestabilite de conducere, în conformitate cu condițiile meteo, drumul și condițiile de teren.

SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii politica privind cookie și politica de confidențialitate. Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute, in urma inregistrãrii, sa fie procesate si folosite de catre ecosistemul Mercedes-Benz Romania si de catre societatea Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv, pentru a-mi oferta produse și/sau servicii ale ecosistemului Mercedes-Benz Romania SRL si S. Auto Schunn SRL.

Comunicare se va face prin posta/curier și/sau telefon și/sau e-mail.

Auto Schunn,Mercedes Benz GLS Class new | Detalii si specificatii,GLE | S Class | AMG GT | C Class | E Class | Interior Exclusiv si Exterior Uimitor, despre asta este vorba in noua gama Mercedes Benz. The Best Or Nothing!,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP