. CLICK AICI PENTRU DETALII

Siguranța dumneavoastră este prioritatea noastră

Comunicăm online
In situatia actuală generată de criza globală Coronavirus acordăm cea mai mare atenție siguranței dumneavostră. Vă asigurăm de responsabilitatea, respectul și masurile de prevenție luate pentru a proteja sănătatea clientilor, precum și a membrilor echipei noastre. 
In acest sens, ne-am adaptat toate serviciile spre a putea fi furnizate online, pentru a minimiza contactul direct și a păstra distanța socială recomandată de autorități.

De acum voi stați acasă, iar noi ne vom ocupa de toate nevoile legate de masina dumneavoastră. Suntem la un click distantă, fie ca e vorba de consultantă, achizitie, contract, rezervare, service, intreținere sau inchiriere.

Impreună vom reusi. Comunicarea e esentială, nu contactul.
Suntem online la dispoziția dumneavoastră.

Echipa
Auto Schunn Romania
 
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii politica privind cookie și politica de confidențialitate. Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute, in urma inregistrãrii, sa fie procesate si folosite de catre ecosistemul Mercedes-Benz Romania si de catre societatea Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv, pentru a-mi oferta produse și/sau servicii ale ecosistemului Mercedes-Benz Romania SRL si S. Auto Schunn SRL.

Comunicare se va face prin posta/curier și/sau telefon și/sau e-mail.

Auto Schunn,Siguranta dumneavoastra la un click distanta,In situatia actuala generata de criza globala Coronavirus acordam cea mai mare atentie sigurantei dumneavostra.,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP