. CLICK AICI PENTRU DETALII
Formular cerere ofertă. CLICK AICI PENTRU DETALII

Formular cerere ofertă

Completați rubricile de indentificare autovehicul cu atenție pentru a primi oferta noastră personalizată.
produs nou

Piese originale pentru autoturismul dumneavoastrã

Folosind piese de schimb originale Mercedes-Benz, vã bucuraţi de beneficiile oferite de o experienţã de mai bine de o sutã de ani în construcţia de autovehicule şi piese de schimb. Aceste piese impresioneazã prin prisma calitãţii lor proverbiale, a siguranţei testate şi a fiabilitãţii ridicate. Mai mult decât atât, durabilitatea extraordinarã şi uimitorul raport calitate/preţ oferã o eficienţã deosebitã din punct de vedere al costurilor.

Inconfundabile şi inimitabile: specificaţiile producãtorului definite cu precizie, cãrora li se adaugã verificãri amãnunţite şi teste cuprinzãtoare, garanteazã faptul cã fiecare piesã de schimb originalã Mercedes-Benz îndeplineşte cele mai înalte standarde de calitate şi este de ultimã generaţie. Piesele de schimb originale Mercedes-Benz pot fi recunoscute dupã ambalajul lor inconfundabil cu hologramã.

Transparenţa este inclusã la pachet. Sistemele noastre logistice sofisticate garanteazã cã orice piesã de schimb originalã Mercedes-Benz de care aţi putea avea nevoie vã va fi pusã la dispoziţie de cãtre Centrul dumneavoastrã în cel mai scurt timp posibil - incluzând de asemenea, la solicitarea dumneavoastrã, instalarea.
produs nou

Fiţi originali şi faceţi profit !

Cereţi detalii de la consultanţii noştri de service pentru ofertele de piese in derulare.

Materialele inovatoare şi de cea mai înaltã rezistenţã, structurile complexe din oţel şi aluminiu ale caroseriilor şi reţeaua de dispozitive electronice ale sistemelor de siguranţã activã şi pasivã necesitã nu numai cunoaşterea procedurilor corecte de reparare, ci şi utilizarea unui echipament de atelier corespunzãtor. Nu vã lãsaţi siguranţa pe seama norocului - lãsaţi-o mai degrabã pe mâna specialiştilor de la Mercedes-Benz.
Fiţi originali şi faceţi profit !. CLICK AICI PENTRU DETALII
produs nou
. CLICK AICI PENTRU DETALII
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii politica privind cookie și politica de confidențialitate. Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute, in urma inregistrãrii, sa fie procesate si folosite de catre ecosistemul Mercedes-Benz Romania si de catre societatea Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv, pentru a-mi oferta produse și/sau servicii ale ecosistemului Mercedes-Benz Romania SRL si S. Auto Schunn SRL.

Comunicare se va face prin posta/curier și/sau telefon și/sau e-mail.

Auto Schunn,Piese de Origine Mercedes Benz | Auto Schunn Romania,Piese Originale | Siguranta si fiabilitate | Materiale inovatoare si de cea mai inalta rezistenta. Cereti detalii de la consultantii nostri de service pentru ofertele de piese!,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP