. CLICK AICI PENTRU DETALII
produs nou
Formular cerere ofertă piese schimb. CLICK AICI PENTRU DETALII

Formular cerere ofertă piese schimb

Completaţi rubricile de indentificare autovehicul cu atenţie pentru a primi oferta noastră personalizată.
produs nou

Piese originale pentru autoturismul dumneavoastră

Folosind piese de schimb originale Mercedes-Benz, vă bucuraţi de beneficiile oferite de o experienţă de mai bine de o sută de ani în construcţia de autovehicule şi piese de schimb. Aceste piese impresionează prin prisma calităţii lor proverbiale, a siguranţei testate şi a fiabilităţii ridicate. Mai mult decât atât, durabilitatea extraordinară şi uimitorul raport calitate/preţ oferă o eficienţă deosebită din punct de vedere al costurilor.

Inconfundabile şi inimitabile: specificaţiile producătorului definite cu precizie, cărora li se adaugă verificări amănunţite şi teste cuprinzătoare, garantează faptul că fiecare piesă de schimb originală Mercedes-Benz îndeplineşte cele mai înalte standarde de calitate şi este de ultimă generaţie. Piesele de schimb originale Mercedes-Benz pot fi recunoscute după ambalajul lor inconfundabil cu hologramă.

Transparenţa este inclusă la pachet. Sistemele noastre logistice sofisticate garantează că orice piesă de schimb originală Mercedes-Benz de care aţi putea avea nevoie vă va fi pusă la dispoziţie de către Centrul dumneavoastră în cel mai scurt timp posibil - incluzând de asemenea, la solicitarea dumneavoastră, instalarea.
produs nou

Fiţi originali şi faceţi profit !

Cereţi detalii de la consultanţii noştri de service pentru ofertele de piese in derulare.

Materialele inovatoare şi de cea mai înaltă rezistenţă, structurile complexe din oţel şi aluminiu ale caroseriilor şi reţeaua de dispozitive electronice ale sistemelor de siguranţă activă şi pasivă necesită nu numai cunoaşterea procedurilor corecte de reparare, ci şi utilizarea unui echipament de atelier corespunzător. Nu vă lăsaţi siguranţa pe seama norocului - lăsaţi-o mai degrabă pe mâna specialiştilor de la Mercedes-Benz.
Fiţi originali şi faceţi profit !. CLICK AICI PENTRU DETALII
produs nou
. CLICK AICI PENTRU DETALII
produs nou
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
Am citit termeni si conditii Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute in urma inregistrãrii sa fie procesate si folosite de catre Mercedes-Benz Romania SRL (operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 4532) si de catre SC Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, pentru a-mi trimite informatii despre produse, servicii si alte activitati ale Mercedes-Benz Romania SRL si SC Auto Schunn SRL astfel: prin posta, telefon, email

Auto Schunn,Piese de Origine Mercedes Benz | Auto Schunn Romania,Piese Originale | Siguranta si fiabilitate | Materiale inovatoare si de cea mai inalta rezistenta. Cereti detalii de la consultantii nostri de service pentru ofertele de piese!,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP