. CLICK AICI PENTRU DETALII
produs nou

Piese remanufacturate de origine Mercedes-Benz

Economisiţi cu până la 50% încomparaţie cu preţul unei piese noi!
Piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz sunt o alternativă atractivă la piesele noi. Prin înlocuirea piesei defecte cu o piesă remanufacturată de origine Mercedes-Benz, puteţi economisi până la 50% în comparaţie cu preţul unei piese noi, fără să faceţi vreun compromis în materie de calitate. De fapt, chiar dimpotrivă, o piesă remanufacturată de origine Mercedes-Benz este la fel de bună ca una nouă.

Piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz îndeplinesc aceleaşi standarde în materie de calitate cu cele folosite în producţia de serie a pieselor noi. Din acest motiv, piesele remanufacturatede origine Mercedes-Benz beneficiază de aceeaşi garanţie ca şi piesele noi. În plus, remanufacturarea pieselor uzate este mai ieftină şi mai responsabilă faţă de mediul înconjurător.

Remanufacturat este sinonim cu nou: procesul de remanufacturare pentru piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz
Toate piesele uzate trebuie să parcurgă mai multe etape ale unui proces strict de remanufacturareînainte de a putea fi aprobate ca piese remanufacturate de origine Mercedes-Benz.
1. Demontare: Într-o primă etapă, motorul uzat este demontat încomponente individuale.
2. Curăţare: Uleiul şi murdăria sunt îndepărtate din toate componentele printr-un proces intens de curăţare. Componentele murdare şi supuse coroziunii sunt trecute printr-o curăţare ulterioară, prin folosirea diverselor procedee de sablare.
3. Inspecţie şi înlocuire: Chiar şi cea mai mică piesă este inspectată vizual sautestată din punctul de vedere al funcţionării, pentru caorice defecţiune să poată fi rapid identificată.
4. Remanufacturare: Toate componentele reutilizabile sunt remanufacturateîn mod profesionist şi de aceea sunt conformeîn întregime cu specificaţiile producătorului.
5. Asamblare:Toate componentele verificate sunt asamblate ulterior înconformitate cu cerinţele producţiei în serie pentru acrea un motor remanufacturat de origineMercedes-Benz, complet funcţional. Modificările care ţinde calitate sunt incluse automat în montarea motorului.
6. Control al calităţii: Pe bancurile de probă din cadrul producţiei în serie, motoareleremanufacturate sunt testate dupa aceleaşi criteriiprecum motoarele noi.
produs nou
Formular cerere ofertă piese schimb. CLICK AICI PENTRU DETALII

Formular cerere ofertă piese schimb

Completaţi rubricile de indentificare autovehicul cu atenţie pentru a primi oferta noastră personalizată.
produs nou
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
Am citit termeni si conditii Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute in urma inregistrãrii sa fie procesate si folosite de catre Mercedes-Benz Romania SRL (operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 4532) si de catre SC Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, pentru a-mi trimite informatii despre produse, servicii si alte activitati ale Mercedes-Benz Romania SRL si SC Auto Schunn SRL astfel: prin posta, telefon, email

Auto Schunn,Piese Remanufacturate Mercedes Benz | Auto Schunn,Economisiti 50%! Piesele remanufacturate Mercedes-Benz indeplinesc aceleasi standarde de calitate ca si cele noi. Contactati-ne acum pentru o oferta de piese!,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP