. CLICK AICI PENTRU DETALII
produs nou

Piese remanufacturate de origine Mercedes-Benz

Economisiþi cu pânã la 50% încomparaþie cu preþul unei piese noi!
Piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz sunt o alternativã atractivã la piesele noi. Prin înlocuirea piesei defecte cu o piesã remanufacturatã de origine Mercedes-Benz, puteþi economisi pânã la 50% în comparaþie cu preþul unei piese noi, fãrã sã faceþi vreun compromis în materie de calitate. De fapt, chiar dimpotrivã, o piesã remanufacturatã de origine Mercedes-Benz este la fel de bunã ca una nouã.

Piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz îndeplinesc aceleaºi standarde în materie de calitate cu cele folosite în producþia de serie a pieselor noi. Din acest motiv, piesele remanufacturatede origine Mercedes-Benz beneficiazã de aceeaºi garanþie ca ºi piesele noi. În plus, remanufacturarea pieselor uzate este mai ieftinã ºi mai responsabilã faþã de mediul înconjurãtor.

Remanufacturat este sinonim cu nou: procesul de remanufacturare pentru piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz
Toate piesele uzate trebuie sã parcurgã mai multe etape ale unui proces strict de remanufacturareînainte de a putea fi aprobate ca piese remanufacturate de origine Mercedes-Benz.
1. Demontare: Într-o primã etapã, motorul uzat este demontat încomponente individuale.
2. Curãþare: Uleiul ºi murdãria sunt îndepãrtate din toate componentele printr-un proces intens de curãþare. Componentele murdare ºi supuse coroziunii sunt trecute printr-o curãþare ulterioarã, prin folosirea diverselor procedee de sablare.
3. Inspecþie ºi înlocuire: Chiar ºi cea mai micã piesã este inspectatã vizual sautestatã din punctul de vedere al funcþionãrii, pentru caorice defecþiune sã poatã fi rapid identificatã.
4. Remanufacturare: Toate componentele reutilizabile sunt remanufacturateîn mod profesionist ºi de aceea sunt conformeîn întregime cu specificaþiile producãtorului.
5. Asamblare:Toate componentele verificate sunt asamblate ulterior înconformitate cu cerinþele producþiei în serie pentru acrea un motor remanufacturat de origineMercedes-Benz, complet funcþional. Modificãrile care þinde calitate sunt incluse automat în montarea motorului.
6. Control al calitãþii: Pe bancurile de probã din cadrul producþiei în serie, motoareleremanufacturate sunt testate dupa aceleaºi criteriiprecum motoarele noi.
produs nou
Formular cerere ofertă. CLICK AICI PENTRU DETALII

Formular cerere ofertă

Completați rubricile de indentificare autovehicul cu atenție pentru a primi oferta noastră personalizată.
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute in urma inregistrãrii sa fie procesate si folosite de catre Mercedes-Benz Romania SRL (operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 4532) si de catre SC Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, pentru a-mi trimite informatii despre produse, servicii si alte activitati ale Mercedes-Benz Romania SRL si SC Auto Schunn SRL astfel: prin posta, telefon, email

Auto Schunn,Piese Remanufacturate Mercedes Benz | Auto Schunn,Economisiti 50%! Piesele remanufacturate Mercedes-Benz indeplinesc aceleasi standarde de calitate ca si cele noi. Contactati-ne acum pentru o oferta de piese!,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP