. CLICK AICI PENTRU DETALII

Piese remanufacturate de origine Mercedes-Benz

Economisiți cu pânã la 50% încomparație cu prețul unei piese noi!
Piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz sunt o alternativă atractivă la piesele noi. Prin înlocuirea piesei defecte cu o piesă remanufacturată de origine Mercedes-Benz, puteți economisi până la 50% în comparație cu prețul unei piese noi, fără să faceți vreun compromis în materie de calitate. De fapt, chiar dimpotrivă, o piesă remanufacturată de origine Mercedes-Benz este la fel de bună ca una nouă.

Piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz îndeplinesc aceleași standarde în materie de calitate cu cele folosite în producția de serie a pieselor noi. Din acest motiv, piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz beneficiază de aceeași garanție ca și piesele noi. În plus, remanufacturarea pieselor uzate este mai ieftinã și mai responsabilă față de mediul înconjurător.

Remanufacturat este sinonim cu nou: procesul de remanufacturare pentru piesele remanufacturate de origine Mercedes-Benz
Toate piesele uzate trebuie să parcurgă mai multe etape ale unui proces strict de remanufacturare înainte de a putea fi aprobate ca piese remanufacturate de origine Mercedes-Benz.

1.Demontare: Într-o primã etapă, motorul uzat este demontat în componente individuale.
1.Curățare: Uleiul și murdãria sunt îndepărtate din toate componentele printr-un proces intens de curățare. Componentele murdare și supuse coroziunii sunt trecute printr-o curățare ulterioarã, prin folosirea diverselor procedee de sablare.
Inspecție și înlocuire: Chiar și cea mai micã piesă este inspectată vizual sau testată din punctul de vedere al funcționării, pentru ca orice defecțiune sã poată fi rapid identificată.
Remanufacturare: Toate componentele reutilizabile sunt remanufacturate în mod profesionist și de aceea sunt conforme în întregime cu specificațiile producătorului.
Asamblare: Toate componentele verificate sunt asamblate ulterior în conformitate cu cerințele producției în serie pentru a crea un motor remanufacturat de origineMercedes-Benz, complet funcțional.
Control al calității: Pe bancurile de probă din cadrul producției în serie, motoarele remanufacturate sunt testate dupa aceleași criterii precum motoarele noi.
produs nou
Formular cerere ofertă. CLICK AICI PENTRU DETALII

Formular cerere ofertă

Completați rubricile de indentificare autovehicul cu atenție pentru a primi oferta noastră personalizată.
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii politica privind cookie și politica de confidențialitate. Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute, in urma inregistrãrii, sa fie procesate si folosite de catre ecosistemul Mercedes-Benz Romania si de catre societatea Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv, pentru a-mi oferta produse și/sau servicii ale ecosistemului Mercedes-Benz Romania SRL si S. Auto Schunn SRL.

Comunicare se va face prin posta/curier și/sau telefon și/sau e-mail.

Auto Schunn,Piese Remanufacturate Mercedes Benz | Auto Schunn,Economisiti 50%! Piesele remanufacturate Mercedes-Benz indeplinesc aceleasi standarde de calitate ca si cele noi. Contactati-ne acum pentru o oferta de piese!,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP