POWERED BY NATURE. LEASED BY IVECO

Oferta IVECO S-WAY NP dobanda preferentiala

Beneficiaza de dobanda preferentiala cu oricare camion din gama Heavy / Medium / Light IVECO S-WAY NP varianta motorizarilor pe gaz.
Natural Power înseamnă obținerea celei mai bune performanțe din partea motorului dvs cu cel mai scăzut impact asupra mediului. Înseamnă 95% mai puțin PM, 95% mai puține emisii de CO2 cu biometan, 90% mai puțin NO2 și cel mai bun confort acustic în interiorul cabinei.

 • Dobanda de 0,25%, pentru o perioada finantare pana la 60 de luni.
 • Taxa management 0
 • Avans 10%
 • Tipul finantarii: leasing financiar

Campania se aplica gamei de autotractoare IVECO S-WAY NP care nu fac obiectul altor campanii nationale IVECO, cu un avans incepand de la 10%. Campanie este valabila  până la data de 30 septembrie 2021 si este supusa unor termeni si conditii.

IVECO S-WAY NP

Oferă o gamă largă de motoare cu gaz natural care asigură o operare ecologică și silențioasă pentru a se potrivi cu toate aplicațiile.

MOTORUL NATURAL POWER CURSOR 13

Motorul Cursor 13 de 12,9 litri, procesul de combustie îmbunătățit și greutatea optimizată asigură cea mai bună eficiență a combustibilului chiar și în misiunile pe distanțe foarte lungi. Motorul asigură puterea și cuplul necesare pentru cele mai solicitante misiuni și a fost conceput pentru a se potrivi perfect cu cerințele de transport internațional.

MOTORUL NATURAL POWER CURSOR 9

Motorul NP Cursor 9 a fost conceput pentru o gamă largă de misiuni: de la distribuție urbană la distribuție regională, colectare de deșeuri și logistică de construcții. Procesul de combustie stoichiometric optimizat și greutatea motorului de 8,7 litri asigură cea mai bună eficiență de combustibil în toate condițiile.

INTERVALE DE MENTENANTA MARI

Intervalele de schimbare a uleiului a fost prelungite chiar și mai mult la 90.000 km iar componentele de specifice motorului Cursor 13 au fost modificate pentru a minimaliza costurile de întreținere.

SISTEM POST-TRATAMENT FARA INTRETINERE

Catalistul cu 3 căi ușor, compact și longitudinal contribuie la conformitatea cu cele mai stringente standarde de emisii în timp ce asigură nivele de zgomot scăzute. Acest sistem nu necesită aditivi, filtre de particule sau regenerare, astfel încât necesită întreținere minimă. Dimensiunile compacte și instalarea în interiorul cadrului vehiculului lasă mult spațiu pentru un rezervorul de combustibil de capacitate mai mare și pentru instalații auxiliare cum ar fi grupul de răcire, rezervoare criogenice sau o cutie de depozitare.

DISPOZITIVE DE ECONOMISIRE A COMBUSTIBILULUI

• Opțiunea anti-idling evită perioadele îndelungate de mers în ralanti, oprind automat motorul.
• Sistemul de condus predictiv IVECO HI CRUISE GPS.
• Transmisie automată HI-TRONIX cu 12 viteze de înaltă eficiență.
• IVECO ECO MODE PLUS pentru eficiență maximă de combustibil.

Noul IVECO S-Way. 100% conectat


Alege un partener care sa iti confere siguranta si confort deplin la cursa lunga.
Cu noua gama de camioane de mare tonaj IVECO S-Way, interactiunea sofer – camion ajunge la un nivel superior.

O cabina complet noua


Total reconceput spre beneficiul clientilor, incepand cu economia la consumul de combustibil si un Cost total al proprietatii (TCO) redus. Interiorul deasemenea este complet nou.

100% conectivitate


Conectivitatea noului Iveco S-Way este creata pentru a ajuta soferul sa opereze vehiculul cat mai eficient, cu efort redus si pentru a ajuta managerii de flota in vederea optimizarii costurilor.

Creat pentru confort


Bucura-te de fiecare moment al calatoriei, fie ca te afli la volan, fie ca efectuezi timpii de odihna, cu un interior complet refacut.

Eficient si puternic


Noul camion IVECO S-Way NP este echipat cu motoare cu emisii scazute si pana la 1600 km de autonomie cu GNL

Update software la distanta


Executarea interventiilor de service si a actualizarilor de software se poate face de la distanta, fara a fi nevoie de vizita in atelier.

Diagnoza la distanta


Diagnoza camionului se poate efectua de la distanta, fara a fi nevoie de vizita in atelier.

Smart Report


Trimitere automata la intervale periodice de timp a rapoartelor privind performanta vehiculului si consumul de combustibil.

My IVECO EASY Way App


Acces total la aplicatia My IVECO EASY Way, pentru monitorizarea in timp real a starii tehnice a vehiculului, dar si acces la date despre comportamentul soferului.

Formular de aplicare


Completeaza formularul si solicita mai multe detalii despre oferta  IVECO S-Way  NP, oferita de Auto Schunn Sibiu.
Un reprezentant Auto Schunn iti va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

  Nume si Prenume*

  Adresa de email*

  Numar de telefon*

  Detalii client / solicitare*
  Companie/persoana fizica / oras / intentie cumparare 1 luna, 3 luni etc

  Cum ne-ai gasit?*

  Mentiuni

  Am citit Termenii si conditiile, Regulamentul de Politica si confidentialitate si Politica de cookies si

  Sunt de acord

  Nu sunt de acord

  in mod expres si neechivoc ca datele personale obtinute in urma inregistrarii sa fie procesate si folosite de catre societatea Auto Schunn SRL exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv pentru a-mi oferta produse si/sau servicii. Comunicarea se va face prin posta/curier si/sau telefon si/sau e-mail.