Viitorul. Mai aproape ca niciodată.

Rabla Mercedes Eqc

Mercedes-Benz EQC

Cu avantaj financiar 45.000 LEI
prin programul Rabla Plus.
Ofertă supusă unor termene și condiţii, destinată persoanelor fizice și juridice, în limita stocului disponibil. Valoarea în LEI a ecotichetului se scade din prețul de listă în EURO (cu TVA inclus), calculat la cursul valutar din ziua semnării contractului, pentru achiziţionarea autovehiculelor noi pur electrice. Campanie derulată prin Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic 2020-2024 derulat de Administraţia Fondului pentru Mediu şi finanţat din Fondul pentru mediu. Preţul nu include echipamente, accesorii sau dotări opţionale. Autoturismul din imagine este cu titlu de prezentare.
Viitorul aparţine mobilităţii electrice, iar de la volanul unui EQC, viitorul nu a arătat niciodată mai bine.
Experienţă de condus fascinantă, complet nouă, design unic, inconfundabil, confort deplin.
Toate, avantaje ale primului automobil electric 100% Mercedes-Benz. Toate, mai aproape
ca niciodată cu oferta de finanţare prin Programul Rabla Plus.
. CLICK AICI PENTRU DETALII

Ofertă de finanțare
EQC 400 4MATIC

avantaj rabla Preţ listă = 76.190 EUR TVA inclus
avantaj rabla Avantaj financiar Tichet Rabla Plus = 45.000 LEI

Performanta

Două motoare electrice funcţionează în armonie pentru a genera 408 cai putere, transformând acest SUV într-un autoturism sport. Faţă de motoarele clasice, toată această putere este disponibilă instant la fiecare apăsare de pedală, propulsând autoturismul cu o dinamică nouă și fascinantă, care te va uimi de fiecare dată.

Autonomie

Ajungi unde îţi dorești și mai departe de atât datorită autonomiei remarcabile de peste 370 de km. Mai mult, funcţiile inteligente de optimizare și economisire a energiei, precum programul de rulare MAX RANGE asigură maximizarea acestei autonomii atunci când ai nevoie.

Încărcare

Confortabil, de acasă, prin intermediul wallbox-ului; în timp ce ești la birou, la numărul tot mai mare de staţii publice sau chiar la o priză convenţională, încărcarea modelului EQC se potrivește natural stilului tău de viaţă. Mai important, datorită funcţiei de încărcare rapidă, nu va trebui să aștepţi niciodată prea mult pentru a-ţi continua călătoria.

Design

Personalitate puternică și caracter unic. Asta transmite design-ul EQC, de la exteriorul cursiv și impunător, până la interiorul progresiv, fermecător prin subtilitatea sa. Iar graţie motorului electric, aproape complet silenţios, ai parte de liniștea necesară pentru a aprecia fiecare detaliu.

Siguranţă

Propulsia devine electrică. Siguranţa rămâne Mercedes-Benz. Datorită sistemelor de asistenţă de ultimă generaţie, precum asistenţa activă la frânare sau sistemul de avertizare vizual și acustic pentru participanţii la trafic aflaţi în punctul mort, autoturismul tău EQC se asigură că ești mereu în control și în siguranţă.

Confort

De la sistemul de sunet surround sound și iluminarea ambientală până la realitatea augmentată MBUX pentru navigare, în EQC confortul capătă noi valenţe, indiferent dacă ești pasager sau te afli în spatele volanului.

Întrebări frecvente

Ai întrebări despre autoturism sau oferta prezentată? Caută răspunsul aici sau contactează unul dintre consilierii autorizaţi Mercedes-Benz, completând formularul de mai jos.

În ce constă programul Rabla Plus? intrebari
Programul Rabla Plus constă în acordarea unor subvenții pentru achiziționarea unui autoturism pur electric sau plug-in hybrid.
În cazul Mercedes-Benz EQC, această subvenție este de 45.000 LEI.

Cum pot beneficia de avantajul financiar oferit? intrebari
Completează formularul, iar un partener autorizat Mercedes-Benz te va contacta pentru a-ţi oferi toate detaliile despre ofertă și despre modul de înscriere în programul Rabla Plus.

Oferta este disponibilă și pentru persoanele juridice? intrebari
Da, iar pentru a afla mai multe informaţii despre beneficiile ofertei cât și despre cum poţi să beneficiezi de avantajul financiar, completează formularul iar un partener autorizat Mercedes-Benz te va contacta.

Unde poate fi încărcat autoturismul și cât durează? intrebari
La o stație de încărcare publică, acasă la wallbox sau la o priza convențională. Timpii de încărcare diferă în funcție de capacitatea sursei. Ce e important de reținut este că, în medie, un șofer obișnuit conduce in jur de 45 km/zi, în timp ce autonomia depășește 350 de km.

Ce autonomie are autoturismul? intrebari
În condiţii de maximă eficiență, autoturismul EQC are o autonomie cuprinsă între 374 si 416 km. Autonomia electrică variază în schimb în funcţie de comportamentul individual de condus, de profilul traseului și de condiţiile de mediu. Puteţi parcurge o distanţă mai mare în regim electric, dacă conduceţi în mod predictiv, utilizând asistentul ECO și folosind funcţiile de recuperare, respectiv de rulare liberă. Consumatorii auxiliari, cum ar fi încălzirea scaunelor sau instalaţia de climatizare influenţează de asemenea autonomia.

Cum se calculează prețul final al autoturismului? intrebari
Valoarea ecotichetului Rabla Plus de 45.000 LEI se scade din prețul de listă în EURO (cu TVA inclus), calculat la cursul valutar din ziua semnării contractului.
. CLICK AICI PENTRU DETALII
EQC 400 4MATIC: consum de curent în kWh/100 km (în regim mixt): 22.4 - 25; emisii de CO2 în g/km (în regim mixt): 0.[1]
[1] Valorile comunicate au fost stabilite conform procedurilor de măsurare impuse. Consumul de curent și autonomia au fost determinate pe baza Regulamentului (EC) nr. 2017/1151. Consumul de curent și autonomia depind de configurația autovehiculului.
Autoturismele din imagini sunt cu titlu de prezentare.
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii politica privind cookie și politica de confidențialitate. Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute, in urma inregistrãrii, sa fie procesate si folosite de catre ecosistemul Mercedes-Benz Romania si de catre societatea Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv, pentru a-mi oferta produse și/sau servicii ale ecosistemului Mercedes-Benz Romania SRL si S. Auto Schunn SRL.

Comunicare se va face prin posta/curier și/sau telefon și/sau e-mail.

Auto Schunn,Oferta Rabla plus. Mercedes-Benz EQC. Avantaj 45000 lei.,Mercedes-Benz EQC cu avantaj financiar 45.000 LEI, prin programul Rabla Plus, subventie acordata la achiziționarea unui autoturism electric sau hybrid.,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP