Viitorul. Mai aproape ca niciodată.

oferta rabla plugin hibrid Mercedes-Benz 2020

Avantaj client 20.000 LEI

pentru automobilele Plug-in Hybrid Mercedes-Benz
prin programul Rabla Plus.
Ofertă supusă unor termene și condiții, destinată persoanelor fizice și juridice, în limita stocului disponibil. Valoarea în LEI a ecotichetului se scade din prețul de listă în EURO (cu TVA inclus), calculat la cursul valutar din ziua semnării contractului, pentru achiziționarea unui autovehicul nou electric hibrid, care generează o cantitate de emisii de CO2 de maximum 70 g/km WLTP, în regim de funcţionare mixt, conform informaţiilor înscrise în COC. Campanie derulată prin Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic 2020-2024 derulat de Administrația Fondului pentru Mediu şi finanţat din Fondul pentru mediu. Prețul nu include echipamente, accesorii sau dotări opționale. Imaginile sunt cu titlu de prezentare.
Faci primul pas spre un viitor complet electric cu modelele
Plug-in Hybrid Mercedes-Benz - combinaţia perfectă între motorul electric
și cel cu ardere internă. Acum, mai aproape ca niciodată cu oferta
de finanţare prin programul Rabla Plus.
rabla mercedes plugin hybrid
 

Despre EQ Power

EQ Power, tehnologia inovatoare Plug-in Hybrid Mercedes-Benz aduce
împreună dinamismul si eficienţa motoarelor electrice cu autonomia și
confortul motoarelor convenţionale.
 

Mai multă putere, mai puțin consum

Te poţi deplasa complet electric în traficul din oraș, în timp ce la drum lung
te bucuri de puterea suplimentară pe care motorul electric o oferă dar și de
un consum redus, datorat funcţionării în parametri optimi a motorului cu combustie internă.
 

Încărcare

Datorită sistemului plug-in, poţi reîncărca bateria acasă sau la una din
staţiile din ce în ce mai numeroase de încărcare publice, iar datorită
sistemelor inteligente de recuperare a energiei, bateria se încarcă și în
timpul rulării autoturismului.

Clasa A

Un autoturism exact ca tine, acum mai eficient și dinamic ca oricând, grație propulsiei hibride ce îi conferă o autonomie pur electrică de până la 70 de km și un consum foarte redus pe distanțe lungi.

Clasa A 250 e
Preţ listă = 39.090 EUR TVA inclus
Avantaj financiar
Tichet Rabla Plus = 20.000 LEI

Clasa A sedan

O siluetă dinamică și elegantă. Un autoturism care te înțelege și învață de la tine. Un nou sistem de propulsie Plug-in Hybrid ce rezultă într-o experiență de condus fascinantă. Toate aceste sunt motive pentru care tu și Clasa A Sedan Plug-in Hybrid veți deveni de nedespărțit.

Clasa A 250 e
Preţ listă = 39.690 EUR TVA inclus
Avantaj financiar
Tichet Rabla Plus = 20.000 LEI

Clasa C

Performanța atinge noi standarde de eficiență, într-un autoturism care îți încântă de fiecare dată simțurile. Cu un consum de combustibil de sub 2.2l/100 km și cu o autonomie care îți permite să descoperi orașul 100% electric, Clasa C Plug-in Hybrid va fi alegerea pentru care nu vei ezita să îți mulțumești.

Clasa C 300 d e
Preţ listă = 52.490 EUR TVA inclus
Clasa C 300 e
Preţ listă = 50.090 EUR TVA inclus
Clasa C 300 e 4MATIC
Preţ listă = 52.490 EUR TVA inclus
Avantaj financiar
Tichet Rabla Plus = 20.000 LEI
 

Clasa C - T Modell

Eficiență ideală, putere sporită și dinamism impresionant, datorate sistemul de propulsie hibrid. Confort, siguranță și trăiri unice, datorate puterii de a inova Mercedes-Benz. Aceasta este Clasa C T-Modell Plug-in Hybrid.

Clasa C 300 d e T-Modell
Preţ listă = 54.290 EUR TVA inclus
Clasa C 300 e T-Modell
Preţ listă = 51.990 EUR TVA inclus
Avantaj financiar
Tichet Rabla Plus = 20.000 LEI

Clasa GLC

Eficiența extremă întâlnește puterea în toate formele ei pentru a crea un SUV cu o agilitate nemaintâlnită în clasa sa, care stârnește fascinație prin design-ul impunător și experiența de condus unică.

GLC 300 e 4MATIC
Preţ listă = 55.590 EUR TVA inclus
Avantaj financiar
Tichet Rabla Plus = 20.000 LEI

Clasa GLC Coupe

Fiecare linie de design reflectă eleganță, iar fiecare moment la volanul GLC Coupé Plug-in Hybrid uimește prin sportivitate și agilitate. Sistemul de propulsie hibrid combină puterea superioară cu un consum redus și deplasare 100% electrică în oraș.

GLC 300 e 4MATIC Coupé
Preţ listă = 58.390 EUR TVA inclus
Avantaj financiar
Tichet Rabla Plus = 20.000 LEI

Întrebări frecvente

Ai întrebări despre autoturism sau oferta prezentată? Caută răspunsul aici sau contactează unul dintre consilierii autorizaţi Mercedes-Benz, completând formularul de mai jos.
În ce constă programul Rabla Plus? intrebari
Programul Rabla Plus constă în acordarea unor subvenții pentru achiziționarea unui autoturism pur electric sau plug-in hybrid.
În cazul unui autoturism Plug-in Hybrid, această subvenție este de 10.000 LEI.

Cum pot beneficia de avantajul financiar oferit? intrebari
Completează formularul, iar un partener autorizat Mercedes-Benz te va contacta pentru a-ţi oferi toate detaliile despre ofertă și despre modul de înscriere în programul Rabla Plus.

Oferta este disponibilă și pentru persoanele juridice? intrebari
Da, iar pentru a afla mai multe informaţii despre beneficiile ofertei cât și despre cum poţi să beneficiezi de avantajul financiar, completează formularul iar un consilier Auto Schunn te va contacta.

Ce modele cuprinde oferta? intrebari
Oferta cuprinde următoarele modele Mercedes-Benz Plug-in Hybrid: Clasa A și A Sedan, Clasa C și C T-Modell, GLC și GLC Coupé. Poți afla mai multe detalii despre modelul tău preferat completând formularul de mai jos.

Cum funcționeaza tehnologia Plug-in Hybrid? intrebari
Autoturismele Plug-in Hybrid Mercedes-Benz au, pe lângă motorul clasic cu ardere internă, și un motor electric. Acest sistem de propulsie combinat are mai multe avantaje, printre care un consum mai redus, o putere sporită a autoturismului și posibilitatea de a călători electric, fără emisii, în oraș.

Unde poate fi încărcat autoturismul și cât durează? intrebari
Datorită tehnologiei Plug-in, bateria electrică poate fi încărcată la una din stațiile publice de încarcare, acasă prin intermediul unui wallbox sau chiar la o priză convențională. Timpii de încărcare variază în funcție de capacitatea sursei. De asemenea, datorită sistemelor inteligente de recuperare a energiei, bateria se încarcă și în timpul rulării autoturismului.

Cum se calculează prețul final al autoturismului? intrebari
Valoarea ecotichetului Rabla Plus de 20.000 LEI se scade din prețul de listă în EURO (cu TVA inclus), calculat la cursul valutar din ziua semnării contractului.
programul rabla 2020 cu Mercedes-Benz hybrid
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii politica privind cookie și politica de confidențialitate. Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute, in urma inregistrãrii, sa fie procesate si folosite de catre ecosistemul Mercedes-Benz Romania si de catre societatea Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv, pentru a-mi oferta produse și/sau servicii ale ecosistemului Mercedes-Benz Romania SRL si S. Auto Schunn SRL.

Comunicare se va face prin posta/curier și/sau telefon și/sau e-mail.

Auto Schunn,Autoturisme Noi si Rulate Mercedes-Benz | Auto Schunn Romania,Mercedes Benz | BMW | Volkswagen | Ford | Rulate de cea mai buna calitate, Garantate de Auto Schunn Romania. Auto Schunn, The Best or Nothing!,autotursime noi, autovehicule comerciale, camioane, vanzari, service, piese de schimb originale, mercedes, mercedes-benz, benz, autobuze, autobuze romania, bus, furgonete, furgonete mercedes, autocare, autocare romania


TOP