. CLICK AICI PENTRU DETALII
produs nou
. CLICK AICI PENTRU DETALII
produs nou
. CLICK AICI PENTRU DETALII
Auto Schunn SRL – OMNIplus Port Arad
Mercedes-Benz / Setra
Calea Radnei nr.247
310316 Arad
Tel.:    +40 257 286680
Fax.:   +40 257 281474
E-Mail: mercedes@auto-schunn.ro
produs nou
. CLICK AICI PENTRU DETALII
Auto Schunn SRL – OMNIplus Port Deva
Mercedes-Benz / Setra
Sintuhalm, nr. DN7-FN
330004 DEVA
Tel.:    +40 0254 228099
Fax.:   +40 0254 228098
E-Mail: service.dv@auto-schunn.ro
produs nou

Calitate premium!

Suntem convinşi că autovehiculele dumneavoastră întretinute şi reparate cu know how – ul producătorilor germani vor aduce firmei dumneavoastră rezultate eficiente iar vehiculelor cu care operaţi, un rulaj prelungit.

Peste 600 de service-centre OMNIplus autorizate în Europa.

Dispunând de un centru service cu dotări actualizate permanent şi tehnologie de cea mai nouă generaţie, Auto Schunn vă stă la dispoziţie cu servicii complete pentru orice model din gama omnibuzelor Mercedes-Benz şi Setra.
Calitate premium!. CLICK AICI PENTRU DETALII
produs nou
produs nou
. CLICK AICI PENTRU DETALII
■ Reparatii mecanice
■ Reparatii electrice
■ Reparatii interioare
■ Tinichigerie si vopsitorie
■ Piese de schimb originale
■ Intretineri periodice
■ Contracte de service
■ Accesorii originale

Calitatea OMNIplus se regaseste în fiecare operaţie efectuata, insoţită de garantie şi piese de shimb originale conform recomandărilor producătorilor germani.
produs nou
. CLICK AICI PENTRU DETALII
produs nou
24h SERVICE AUTOCARE - BUS - MINIBUS. CLICK AICI PENTRU DETALII

24h SERVICE AUTOCARE - BUS - MINIBUS

În ciuda unei pregătiri optime a călătoriei, o mică avarie vă poate obliga să faceţi o oprire neplanificată, având autocarul ocupat la capacitate maximă, noaptea sau într-o ţară străină. De aceea, SERVICE-ul nostru de 24 h nu numai că este disponibil şi pregătit pentru intervenţii la orice oră, ci şi dispune de personal ce vorbeşte limba Dvs. Timpii de staţionare nu vă costă doar bani, ci alungă şi buna dispoziţie a pasagerilor Dvs. - de aceea problema trebuie rezolvată rapid. SERVICE-ul de 24 h ia legătura cu cel mai apropiat punct al nostru de asistenţă şi service cu experienţă din vecinătatea Dvs. şi se ocupă imediat, la faţa locului, de autocarul Dvs.

Dacă reiese în situaţia dată că reparaţia rapidă nu se poate efectua nici la faţa locului, nici în atelierul cel mai apropiat, SERVICE-ul de 24 h vă organizează totuşi o asistenţă rapidă. Siguranţă la orice oră - aceasta este o exigenţă pe care SERVICE-ul nostru o respectă. Vă stăm alături pe calea cea mai rapidă cu servicii competente, oricând aveţi nevoie, oriunde vă aflaţi la momentul respectiv şi orice vi s-ar întâmpla - suntem aici pentru Dvs.

24 h zilnic. 365 zile pe an.
produs nou
Cardul de service OMNIplus. CLICK AICI PENTRU DETALII

Cardul de service OMNIplus

Cardul de service OMNIplus Basic şi cardul de service OMNIplus Premium este disponibil exclusiv pentru clienţii care deţin autocare Mercedes-Benz şi Setra. Ele sunt biletele de intrare fără numerar în reţeaua noastră de service din întreaga Europă, unica de acest gen – un garant pentru siguranţă şi mobilitate fără frontiere. Aşa cum reţeaua noastră este împărţită pe categorii de servicii în funcţie de nevoile clienţilor, aşa oferim şi clienţilor noştri un card de service orientat în funcţie de exigenţele lor.Atât cardul nostru de service OMNIplus Basic cât şi cardul OMNIplus Premium cuprind un pachet de mobilitate Basic, prin care vă stau la dispoziţie o mulţime de servicii de mobilitate. Derularea pachetului de mobilitate Basic are loc exclusiv prin intermediul unuia din cardurile noastre de service.

Indiferent ce card de service OMNIplus vă decideţi să solicitaţi, veţi fi consiliat bine şi vă veţi simţi pe mâini bune!În plus, cardul Dvs. vechi de service rămâne activ pe toată perioada de valabilitate. Apoi este înlocuit cu un card nou de service OMNIplus Premium.
Dacă nu deţineţi încă niciun card de service, vă rugăm să solicitaţi unul.

produs nou
Schunn-Service SIBIU. CLICK AICI PENTRU DETALII

Schunn-Service SIBIU

Vă stăm deasemenea la dispoziţie pentru intervenţii la orice tip de autocar, bus, minibus la sediul Schunn-Service Sibiu:

Tel: 0269-229649, 0741102990
Fax: 0269-249494
email: office@schunn-service.ro
web site: http://www.schunn-service.ro

Adresa: 557260 Selimbar, DN1 Km. 307, jud. Sibiu; SIBIU - ROMANIA
produs nou
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
Am citit termeni si conditii Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute in urma inregistrãrii sa fie procesate si folosite de catre Mercedes-Benz Romania SRL (operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 4532) si de catre SC Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, pentru a-mi trimite informatii despre produse, servicii si alte activitati ale Mercedes-Benz Romania SRL si SC Auto Schunn SRL astfel: prin posta, telefon, email

Auto Schunn,Service autocare. OMNIplus Romania, service autorizat,autocare,bus,autobuze,minibus,EvoBus, OMNIplus, service Mercedes Benz, service Setra, Romania - Arad. Reprezentant EvoBus Romania. Service autocare, service omnibuze,EvoBus, OMNIplus, service Mercedes Benz, service Setra, Romania - Arad. Reprezentant EvoBus Romania. Service autocare, service


TOP