. CLICK AICI PENTRU DETALII
. CLICK AICI PENTRU DETALII
produs nou
. CLICK AICI PENTRU DETALII
Auto Schunn SRL – OMNIplus Port Arad
Mercedes-Benz / Setra
Calea Radnei nr.247
310316 Arad
Tel.:    +40 257 286680
Fax.:   +40 257 281474
E-Mail: mercedes@auto-schunn.ro
produs nou
. CLICK AICI PENTRU DETALII
Auto Schunn SRL – OMNIplus Port Deva
Mercedes-Benz / Setra
Sintuhalm, nr. DN7-FN
330004 DEVA
Tel.:    +40 0254 228099
Fax.:   +40 0254 228098
E-Mail: service.dv@auto-schunn.ro
produs nou

Calitate premium!

Suntem convinşi cã autovehiculele dumneavoastrã întretinute şi reparate cu know how – ul producãtorilor germani vor aduce firmei dumneavoastrã rezultate eficiente iar vehiculelor cu care operaţi, un rulaj prelungit.

Peste 600 de service-centre OMNIplus autorizate în Europa.

Dispunând de un centru service cu dotãri actualizate permanent şi tehnologie de cea mai nouã generaţie, Auto Schunn vã stã la dispoziţie cu servicii complete pentru orice model din gama omnibuzelor Mercedes-Benz şi Setra.
Calitate premium!. CLICK AICI PENTRU DETALII
produs nou
produs nou
. CLICK AICI PENTRU DETALII
■ Reparatii mecanice
■ Reparatii electrice
■ Reparatii interioare
■ Tinichigerie si vopsitorie
■ Piese de schimb originale
■ Intretineri periodice
■ Contracte de service
■ Accesorii originale

Calitatea OMNIplus se regaseste în fiecare operaţie efectuata, insoţitã de garantie şi piese de shimb originale conform recomandãrilor producãtorilor germani.
produs nou
. CLICK AICI PENTRU DETALII
24h SERVICE AUTOCARE - BUS - MINIBUS. CLICK AICI PENTRU DETALII

24h SERVICE AUTOCARE - BUS - MINIBUS

În ciuda unei pregãtiri optime a cãlãtoriei, o micã avarie vã poate obliga sã faceţi o oprire neplanificatã, având autocarul ocupat la capacitate maximã, noaptea sau într-o ţarã strãinã. De aceea, SERVICE-ul nostru de 24 h nu numai cã este disponibil şi pregãtit pentru intervenţii la orice orã, ci şi dispune de personal ce vorbeşte limba Dvs. Timpii de staţionare nu vã costã doar bani, ci alungã şi buna dispoziţie a pasagerilor Dvs. - de aceea problema trebuie rezolvatã rapid. SERVICE-ul de 24 h ia legãtura cu cel mai apropiat punct al nostru de asistenţã şi service cu experienţã din vecinãtatea Dvs. şi se ocupã imediat, la faţa locului, de autocarul Dvs.

Dacã reiese în situaţia datã cã reparaţia rapidã nu se poate efectua nici la faţa locului, nici în atelierul cel mai apropiat, SERVICE-ul de 24 h vã organizeazã totuşi o asistenţã rapidã. Siguranţã la orice orã - aceasta este o exigenţã pe care SERVICE-ul nostru o respectã. Vã stãm alãturi pe calea cea mai rapidã cu servicii competente, oricând aveţi nevoie, oriunde vã aflaţi la momentul respectiv şi orice vi s-ar întâmpla - suntem aici pentru Dvs.

24 h zilnic. 365 zile pe an.
produs nou
Cardul de service OMNIplus. CLICK AICI PENTRU DETALII

Cardul de service OMNIplus

Cardul de service OMNIplus Basic şi cardul de service OMNIplus Premium este disponibil exclusiv pentru clienţii care deţin autocare Mercedes-Benz şi Setra. Ele sunt biletele de intrare fãrã numerar în reţeaua noastrã de service din întreaga Europã, unica de acest gen – un garant pentru siguranţã şi mobilitate fãrã frontiere. Aşa cum reţeaua noastrã este împãrţitã pe categorii de servicii în funcţie de nevoile clienţilor, aşa oferim şi clienţilor noştri un card de service orientat în funcţie de exigenţele lor.Atât cardul nostru de service OMNIplus Basic cât şi cardul OMNIplus Premium cuprind un pachet de mobilitate Basic, prin care vã stau la dispoziţie o mulţime de servicii de mobilitate. Derularea pachetului de mobilitate Basic are loc exclusiv prin intermediul unuia din cardurile noastre de service.

Indiferent ce card de service OMNIplus vã decideţi sã solicitaţi, veţi fi consiliat bine şi vã veţi simţi pe mâini bune!În plus, cardul Dvs. vechi de service rãmâne activ pe toatã perioada de valabilitate. Apoi este înlocuit cu un card nou de service OMNIplus Premium.
Dacã nu deţineţi încã niciun card de service, vã rugãm sã solicitaţi unul.

SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii politica privind cookie și politica de confidențialitate. Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute, in urma inregistrãrii, sa fie procesate si folosite de catre ecosistemul Mercedes-Benz Romania si de catre societatea Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv, pentru a-mi oferta produse și/sau servicii ale ecosistemului Mercedes-Benz Romania SRL si S. Auto Schunn SRL.

Comunicare se va face prin posta/curier și/sau telefon și/sau e-mail.

Auto Schunn,Service autocare. OMNIplus Romania, service autorizat,autocare,bus,autobuze,minibus,EvoBus, OMNIplus, service Mercedes Benz, service Setra, Romania - Arad. Reprezentant EvoBus Romania. Service autocare, service omnibuze,EvoBus, OMNIplus, service Mercedes Benz, service Setra, Romania - Arad. Reprezentant EvoBus Romania. Service autocare, service


TOP