. CLICK AICI PENTRU DETALII
Economic, Sigur, Confortabil. CLICK AICI PENTRU DETALII

Economic, Sigur, Confortabil

Service 24h Arad: 0742-036904
email:receptie.ar@auto-schunn.ro
Service 24h Deva: 0755-073210
email:receptie.hd@auto-schunn.ro
Service 24h Sibiu: 0755-000666
email:receptie.sb@auto-schunn.ro
Service 24h Suceava: 0745-203694
email:receptie.sv@auto-schunn.ro
Service 24h Timisoara: 0751-277178
email:receptie.tm@auto-schunn.ro
La Auto Schunn beneficiați de servicii profesioniste.
Calitatea germanã recunoscutã este obiectivul echipei Auto Schunn iar satisfacția clienților este de fiecare datã un prilej de confirmare a valorilor companiei.

■ Lucrari de intretinere, asistenta tehnica, diagnoza computerizata, ITP
■ Tinichigerie, îndreptări șasie
Vopsitorie auto: Arad, Deva, Suceava
■ Service autoturisme, limuzine, SUV

Încrederea este bună, dar verificările sunt chiar mai bune

Indiferent dacă sunteţi deja client al unui Centru Autorizat de Service Mercedes-Benz şi vă adresaţi cu regularitate acestuia pentru întreţinerea autoturismului, datorită reviziilor noastre de sezon, veţi fi în siguranţă la drum - primăvara, înainte de călătoria din vacanţă şi la începutul sezonului rece. Atunci când ajunge la staţia noastrã de testare, autoturismul dumneavoastrã Mercedes este supus multor controale şi unor verificări funcţionale complete. În urma acestora, autoturismul va fi pregătit tehnic, beneficiind la final de o stare optimã pentru călătoriile lungi de vară, fiind de asemenea gata să facă faţă celor mai scăzute temperaturi.
Piese originale pentru autoturismul dumneavoastrã. CLICK AICI PENTRU DETALII

Piese originale pentru autoturismul dumneavoastrã

Folosind piese de schimb originale Mercedes-Benz, vă bucurați de beneficiile oferite de o experiență de mai bine de o sutã de ani în construcția de autovehicule și piese de schimb. Aceste piese impresionează prin prisma calității lor proverbiale, a siguranței testate și a fiabilității ridicate. Mai mult decât atât, durabilitatea extraordinarã și uimitorul raport calitate/preț oferă o eficiență deosebită din punct de vedere al costurilor.

Partenerul meu de cursă lungă. Service-ul meu.

Cu servicii personalizate și piese de origine Mercedes-Benz, Auto Schunn garantează păstrarea valorii și fiabilității autovehiculului dumneavoastră - indiferent daca este nou sau rulat. Pasiunea pentru stea este întreținutã de cei mai buni specialiști.
Noi cunoaștem foarte bine autoturismul dumneavoastrã!

Descoperiți universul serviciilor noastre!
Mercedes-Benz stabilește standardele de peste 125 de ani - în domeniul construcției de automobile și, de asemenea, pe piața serviciilor. Pentru a garanta că vă satisfacem orice nevoie, serviciile noastre sunt adaptate cerințelor dumneavoastră individuale. Dispunem de profesioniști instruiți care vă pun autovehiculul Mercedes-Benz din nou în mișcare pentru că știm totul despre el.

Piese de origine Mercedes-Benz:
■ Fiabilitate doveditã: Piese de origine Mercedes-Benz.
■ Un schimb avantajos: Piese remanufacturate de origine Mercedes-Benz.
■ Performanțã optimã: Ulei de motor de origine Mercedes-Benz.
■ Ținând pasul cu tendințele: Accesorii de origine Mercedes-Benz .
Reparații în caz de accidente. CLICK AICI PENTRU DETALII

Reparații în caz de accidente

Auto Schunn a incheiat pentru dumneavoastra conventii cu majoritatea societatilor de asigurari pentru:
■ constatare avarii
■ deschidere dosarul de daune
■ decontarea reparatiilor de tinichigerie si vopsitorie

Pentru mai multe detalii vã rugãm sã ne contactați:
Dana-Maria Costin
Tel.0257-28.66.80
Fax.0257-28.14.74
E-mail:daune@auto-schunn.ro
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
 Am citit termeni si conditii politica privind cookie și politica de confidențialitate. Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute, in urma inregistrãrii, sa fie procesate si folosite de catre ecosistemul Mercedes-Benz Romania si de catre societatea Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv, pentru a-mi oferta produse și/sau servicii ale ecosistemului Mercedes-Benz Romania SRL si S. Auto Schunn SRL.

Comunicare se va face prin posta/curier și/sau telefon și/sau e-mail.

Auto Schunn,Service complet pentru Autoturisme si Camioane,Autoturisme | Camioane | OMNIplus | Dispunem de service complet cu Diagnoza computerizata, ITP, Tinichigerie si Vopsitorie auto. Economic, Sigur si Confortabil. remorci, transportere, asistenta tehnica 24h, mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie,service Mercedes Benz,autoturisme,autoutilitare,transportere,transporter,revizii,garantii,reprezentanta,asistenta,itp rutiera,motor,tinichigerie,vopsitorie,diagnoza computerizata,contract service,sprinter,actros,atego


TOP