. CLICK AICI PENTRU DETALII
produs nou
Economic, Sigur, Confortabil. CLICK AICI PENTRU DETALII

Economic, Sigur, Confortabil

Service 24h Arad: 0742-036904
email:receptie.ar@auto-schunn.ro
Service 24h Deva: 0755-073210
email:receptie.hd@auto-schunn.ro
Service 24h Suceava: 0745-203694
email:receptie.sv@auto-schunn.de
produs nou
La Auto Schunn beneficiaþi de servicii profesioniste.
Calitatea germanã recunoscutã este obiectivul echipei Auto Schunn iar satisfacþia clienþilor este de fiecare datã un prilej de confirmare a valorilor companiei.

■ Lucrari de intretinere, asistenta tehnica, diagnoza computerizata, ITP
■ Tinichigerie, îndreptãri ºasie
Vopsitorie auto: Arad, Deva, Suceava
■ Service autoturisme, limuzine, SUV
produs nou

Încrederea este bunã, dar verificãrile sunt chiar mai bune

Indiferent dacã sunteţi deja client al unui Centru Autorizat de Service Mercedes-Benz şi vã adresaţi cu regularitate acestuia pentru întreţinerea autoturismului, datoritã reviziilor noastre de sezon, veţi fi în siguranţã la drum - primãvara, înainte de cãlãtoria din vacanţã şi la începutul sezonului rece. Atunci când ajunge la staţia noastrã de testare, autoturismul dumneavoastrã Mercedes este supus multor controale şi unor verificãri funcţionale complete. În urma acestora, autoturismul este pregãtit pentru primãvarã, beneficiind de pregãtirea optimã pentru cãlãtoriile lungi, fiind de asemenea gata sã facã faţã celor mai scãzute temperaturi.
produs nou
Piese originale pentru autoturismul dumneavoastrã. CLICK AICI PENTRU DETALII

Piese originale pentru autoturismul dumneavoastrã

Folosind piese de schimb originale Mercedes-Benz, vã bucuraþi de beneficiile oferite de o experienþã de mai bine de o sutã de ani în construcþia de autovehicule ºi piese de schimb. Aceste piese impresioneazã prin prisma calitãþii lor proverbiale, a siguranþei testate ºi a fiabilitãþii ridicate. Mai mult decât atât, durabilitatea extraordinarã ºi uimitorul raport calitate/preþ oferã o eficienþã deosebitã din punct de vedere al costurilor.
produs nou

Partenerul meu de cursã lungã. Service-ul meu.

Cu servicii personalizate ºi piese de origine Mercedes-Benz, Auto Schunn garanteazã pãstrarea valorii ºi fiabilitãþii autovehiculului dumneavoastrã - indiferent daca este nou sau rulat. Pasiunea pentru stea este întreþinutã de cei mai buni specialiºti.
Noi cunoaºtem foarte bine autoturismul dumneavoastrã!

Descoperiþi universul serviciilor noastre!
Mercedes-Benz stabileºte standardele de peste 125 de ani - în domeniul construcþiei de automobile ºi, de asemenea, pe piaþa serviciilor. Pentru a garanta cã vã satisfacem orice nevoie, serviciile noastre sunt adaptate cerinþelor dumneavoastrã individuale. Dispunem de profesioniºti instruiþi care vã pun autovehiculul Mercedes-Benz din nou în miºcare pentru cã ºtim totul despre el.

Portofoliul de servicii pentru autoturismele Mercedes-Benz


Piese de origine Mercedes-Benz:
■ Fiabilitate doveditã: Piese de origine Mercedes-Benz.
■ Un schimb avantajos: Piese remanufacturate de origine Mercedes-Benz.
■ Performanþã optimã: Ulei de motor de origine Mercedes-Benz.
■ Þinând pasul cu tendinþele: Accesorii de origine Mercedes-Benz .
produs nou
Reparații în caz de accidente. CLICK AICI PENTRU DETALII

Reparații în caz de accidente

Auto Schunn a incheiat pentru dumneavoastra conventii cu majoritatea societatilor de asigurari pentru:
■ constatare avarii
■ deschidere dosarul de daune
■ decontarea reparatiilor de tinichigerie si vopsitorie

Pentru mai multe detalii vã rugãm sã ne contactați:
Dana-Maria Costin
Tel.0257-28.66.80
Fax.0257-28.14.74
E-mail:daune@auto-schunn.ro
produs nou
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
Am citit termeni si conditii Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute in urma inregistrãrii sa fie procesate si folosite de catre Mercedes-Benz Romania SRL (operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 4532) si de catre SC Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, pentru a-mi trimite informatii despre produse, servicii si alte activitati ale Mercedes-Benz Romania SRL si SC Auto Schunn SRL astfel: prin posta, telefon, email

Auto Schunn,Service complet pentru Autoturisme si Camioane,Autoturisme | Camioane | OMNIplus | Dispunem de service complet cu Diagnoza computerizata, ITP, Tinichigerie si Vopsitorie auto. Economic, Sigur si Confortabil. remorci, transportere, asistenta tehnica 24h, mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie,service Mercedes Benz,autoturisme,autoutilitare,transportere,transporter,revizii,garantii,reprezentanta,asistenta,itp rutiera,motor,tinichigerie,vopsitorie,diagnoza computerizata,contract service,sprinter,actros,atego


TOP