. CLICK AICI PENTRU DETALII
produs nou
Economic, Sigur, Confortabil. CLICK AICI PENTRU DETALII

Economic, Sigur, Confortabil

Service 24h Arad: 0742-036904
email:receptie.ar@auto-schunn.ro
Service 24h Deva: 0755-073210
email:receptie.hd@auto-schunn.ro
Service 24h Suceava: 0745-203694
email:receptie.sv@auto-schunn.de
produs nou
La Auto Schunn beneficiaţi de servicii profesioniste.
Calitatea germană recunoscută este obiectivul echipei Auto Schunn iar satisfacţia clienţilor este de fiecare dată un prilej de confirmare a valorilor companiei.

■ Lucrari de intretinere, asistenta tehnica, diagnoza computerizata, ITP
■ Tinichigerie, îndreptări şasie
Vopsitorie auto: Arad, Deva, Suceava
■ Service autoturisme, limuzine, SUV
produs nou

Încrederea este bună, dar verificările sunt chiar mai bune

Indiferent dacă sunteţi deja client al unui Centru Autorizat de Service Mercedes-Benz şi vă adresaţi cu regularitate acestuia pentru întreţinerea autoturismului, datorită reviziilor noastre de sezon, veţi fi în siguranţă la drum - primăvara, înainte de călătoria din vacanţă şi la începutul sezonului rece. Atunci când ajunge la staţia noastră de testare, autoturismul dumneavoastră Mercedes este supus multor controale şi unor verificări funcţionale complete. În urma acestora, autoturismul este pregătit pentru primăvară, beneficiind de pregătirea optimă pentru călătoriile lungi, fiind de asemenea gata să facă faţă celor mai scăzute temperaturi.
produs nou
Piese originale pentru autoturismul dumneavoastră. CLICK AICI PENTRU DETALII

Piese originale pentru autoturismul dumneavoastră

Folosind piese de schimb originale Mercedes-Benz, vă bucuraţi de beneficiile oferite de o experienţă de mai bine de o sută de ani în construcţia de autovehicule şi piese de schimb. Aceste piese impresionează prin prisma calităţii lor proverbiale, a siguranţei testate şi a fiabilităţii ridicate. Mai mult decât atât, durabilitatea extraordinară şi uimitorul raport calitate/preţ oferă o eficienţă deosebită din punct de vedere al costurilor.
produs nou

Partenerul meu de cursă lungă. Service-ul meu.

Cu servicii personalizate şi piese de origine Mercedes-Benz, Auto Schunn garantează păstrarea valorii şi fiabilităţii autovehiculului dumneavoastră - indiferent daca este nou sau rulat. Pasiunea pentru stea este întreţinută de cei mai buni specialişti.
Noi cunoaştem foarte bine autoturismul dumneavoastră!

Descoperiţi universul serviciilor noastre!
Mercedes-Benz stabileşte standardele de peste 125 de ani - în domeniul construcţiei de automobile şi, de asemenea, pe piaţa serviciilor. Pentru a garanta că vă satisfacem orice nevoie, serviciile noastre sunt adaptate cerinţelor dumneavoastră individuale. Dispunem de profesionişti instruiţi care vă pun autovehiculul Mercedes-Benz din nou în mişcare pentru că ştim totul despre el.

Portofoliul de servicii pentru autoturismele Mercedes-Benz


Piese de origine Mercedes-Benz:
■ Fiabilitate dovedită: Piese de origine Mercedes-Benz.
■ Un schimb avantajos: Piese remanufacturate de origine Mercedes-Benz.
■ Performanţă optimă: Ulei de motor de origine Mercedes-Benz.
■ Ţinând pasul cu tendinţele: Accesorii de origine Mercedes-Benz .
produs nou
Reparații în caz de accidente. CLICK AICI PENTRU DETALII

Reparații în caz de accidente

Auto Schunn a incheiat pentru dumneavoastra conventii cu majoritatea societatilor de asigurari pentru:
■ constatare avarii
■ deschidere dosarul de daune
■ decontarea reparatiilor de tinichigerie si vopsitorie

Pentru mai multe detalii vă rugăm să ne contactați:
Dana-Maria Costin
Tel.0257-28.66.80
Fax.0257-28.14.74
E-mail:daune@auto-schunn.ro
produs nou
SOLICITARE DIRECTA
MESAJ
* rubrica obligatorie
Am citit termeni si conditii Imi dau acordul expres si neechivoc ca datele obtinute in urma inregistrãrii sa fie procesate si folosite de catre Mercedes-Benz Romania SRL (operator de date cu caracter personal inregistrat sub nr. 4532) si de catre SC Auto Schunn SRL, exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, pentru a-mi trimite informatii despre produse, servicii si alte activitati ale Mercedes-Benz Romania SRL si SC Auto Schunn SRL astfel: prin posta, telefon, email

Auto Schunn,Service complet pentru Autoturisme si Camioane,Autoturisme | Camioane | OMNIplus | Dispunem de service complet cu Diagnoza computerizata, ITP, Tinichigerie si Vopsitorie auto. Economic, Sigur si Confortabil. remorci, transportere, asistenta tehnica 24h, mecanica, electrica, tinichigerie, vopsitorie,service Mercedes Benz,autoturisme,autoutilitare,transportere,transporter,revizii,garantii,reprezentanta,asistenta,itp rutiera,motor,tinichigerie,vopsitorie,diagnoza computerizata,contract service,sprinter,actros,atego


TOP