Mercedes-EQ. Modele electrice.

Pasiti in era a mobilitatii electrice inteligente cu Mercedes-EQ.

Mercedes-EQ - modele mercedes-benz electrice - auto schunn

⭐ Oferta speciala

Viitorul este aici, cu o oferta de nerefuzat.

Descoperiti modelele 100% electrice Mercedes-EQ, acum cu o oferta financiara atractiva.

CADOU: Statie de incarcare Elvi Wi-Fi 22 kW by Engie* (montaj inclus)

Pentru autoturismele Mercedes-EQ achizitionate pana la data de 30.06.2023 si livrate pana la data de 31.12.2023.

*sau model similar pus la dispozitie de catre Engie.
**Oferta nu este transmisibila

Beneficiati de ecotichet la achizitia oricarui model Mercedes-EQ.

Gratuit: 12 rate CASCO

Va bucurati pe deplin de modelul dumneavoastra Mercedes-EQ atunci cand stati fara grija asigurarii CASCO timp de un an de zile.

Finantare avantajoasa

 • Avans 15%
 • Perioada de finantare 36/60 luni
 • Comision lunar de administrare: 0 Euro
 • Dobanda variabila 3,9%

Descoperiti gama de modele electrice Mercedes-EQ

Zero emisii locale, deplasare ultra-silentioasa si reactie de raspuns instanta. Pe scurt, o experienta incredibila de condus, rafinata exemplar de renumele celui mai mare brand auto din istorie. O gama de modele Mercedes full electric. O infinitate de experiente care va taie rasuflarea, la volanul celor mai ravnite autoturisme electrice de pe planeta.

Modelul EQA de la Mercedes-EQ - auto schunn romania

EQA. Creat pentru o noua generatie.

Cu elemente noi si remarcabile de design, noul EQA este intotdeauna o aparitie electrizanta. Descoperiti modelul EQA de la Mercedes-EQ, acum cu un pachet financiar avantajos.

 • Pret de lista: de la 50.530 €
 • Autonomie pur electrica: 429 km
 • Timp de incarcare rapida: 32 min
 • Emisii co2: 0g

Descoperiti modelul EQA

Modelul EQB de la Mercedes-EQ - auto schunn

EQB. Mobilitate 100% electrica, intr-o noua dimensiune.

Cu un spatiu de incarcare extrem de generos si un habitaclu amplu cu pana la sapte locuri, modelul EQB imbina remarcabil expresivitatea inconfundabila Mercedes cu o perspectiva complet noua de condus. Descoperiti modelul EQB de la Mercedes-EQ.

 • Pret de lista: de la 57.100 €
 • Autonomie pur electrica: pana la 423 km
 • Timp de incarcare rapida: 32 min
 • Emisii co2: 0g

Descoperiti modelul EQB

Modelul EQC de la Mercedes-EQ - auto schunn

EQC. Electric now has a Mercedes.

Modelul EQC emana liniste si modernitate, dar nu dezamageste niciodata cand trebuie sa va ofere putere si sportivitate, o metamorfoza unica a SUV-ului Mercedes electric, o veritabila intruchipare a luxului progresist. Descoperiti modelul EQC de la Mercedes-EQ.

 • Pret de lista: de la 69.660 €
 • Autonomie pur electrica: 361-420 km
 • Timp de incarcare rapida: 40 min
 • Emisii co2: 0g

Descoperiti modelul EQC

Modelul EQE de la Mercedes-EQ - auto schunn

EQE. This is for all senses.

Arta inovatoare a ingineriei Mercedes-Benz si designul progresist care evoca un viitor tehnologic exceptional se contopesc pentru a crea o veritabila opera de arta menita sa-ti taie respiratia. Descopera o noua era a mobilitatii electrice alaturi de modelul electric EQE de la  Mercedes-EQ.

 • Pret de lista: de la 69.660 €
 • Autonomie pur electrica: 660 km
 • Timp de incarcare rapida: 30 min (la 80%)
 • Putere: pana la 215 kW

Descopera modelul EQE

Modelul EQE SUV de la Mercedes-EQ - auto schunn

EQE SUV. This is for new levels.

Claritate senzuala si electrizanta. Proportii sportive si dinamica progresiva. Mercedes-EQ ridica nivelul luxului EQE la un nou nivel, cu un SUV 100% electric, hiper-tehnologizat, pregatit sa devina experienta suprema de condus a urmatoarei generatii. Descoperiti noul model EQE SUV de la Mercedes-EQ.

 • Putere: pana la 215 kW

Descoperiti modelul EQE SUV

Modelul EQS de la Mercedes-EQ -auto schunn

EQS. This is for you, world.

Explorati definitia ultima a luxului automobilistic, la volanul celui mai ravnit model electric construit vreodata de Mercedes-Benz. Accedeti intr-o noua era senzoriala uimitoare, definita de lux suprem si performante la un cu totul alt nivel, alaturi de noul model electric EQS de la Mercedes-EQ.

 • Pret de lista: de la 102.480 €
 • Autonomie pur electrica: pana la 785 km
 • Timp de incarcare: 31 min
 • Putere: pana la 215 kW

Descoperiti modelul EQS

Modelul EQS SUV de la Mercedes-EQ - auto schunn

EQS SUV. This is for pioneers.

Noul EQS SUV de la Mercedes-EQ redefineste senzatia de spatialitate cu o estetica complet noua si inovatoare, o simbioza sublima unde luxul suprem S-Class se contopeste cu generozitatea spatiala a SUV-urilor, imbratisate intr-o experienta vizuala magistrala definita de design-ul pur al gamei EQ. Descoperiti noul model EQS SUV de la Mercedes-EQ.

 • Autonomie pur electrica: pana la 671 km
 • Timp de incarcare: 31 min (la 80%)
 • Emisii co2: 0g

Descoperiti modelul EQS SUV

Modelul EQV de la Mercedes-EQ - auto schunn

EQV. For the next generation.

Dezvaluiti caracterul progresiv si incitant al modelului EQV. Bucurati-va pe deplin de un nivel exceptional de confort, intr-un cadru definit de siguranta deplina testata deja cu brio prin verificari ample si sesiuni complexe de testare. Descoperiti acum modelul electric EQV de la Mercedes-EQ.

 • Pret de lista: de la 73.030 €
 • Autonomie in regim mixt: 355-357 km
 • Timp de incarcare: cca 45 min(de la 10% la 80%, la o statie de incarcare rapida cu pana la 110 kW)
 • Capacitate baterie: 90 kWh

Descoperiti modelul EQV

Bine ati venit in universul Mercedes-EQ.

Traiti fascinatia oferita de modelele Mercedes electrice la un nivel nemaivazut de confort, siguranta si fiabilitate, sub semnul avangardei tehnologice definita vizionar de Mercedes-Benz. Va invitam sa descoperiti universul Mercedes-EQ.

Mercedes-EQ. Propulsie complet electrica

Dinamic, aproape silentios si fara emisii locale. Bucurati-va de o experienta de condus la un nivel exceptional, asigurata de un sistem de propulsie electrica unic, ultra-performant, pe masura calitatii si fiabilitatii recunoscute Mercedes-Benz.

Descoperiti tehnologia de propulsie Mercedes full electric.

Sistemul de incarcare inteligent, cu incarcator on-board integrat fix in autovehicul cu rol de reglare e fluxului de incarcare, ofera oportunitatea de a incarca bateria prin toate modurile uzuale de incarcare: prize casnice, Wallbox-uri, statii publice de incarcare cu curent alternativ sau statii cu incarcare rapida.

Pentru un centru de greutate perfect echilibrat, bateria litiu-ion de inalta tensiune, acumulatorul central de energie pentru propulsia electrica, este inclusa in podeaua autovehiculului. Suplimentar, datorita sistemelor inteligente de recuperare a energiei, bateria recastiga energie prin procesele de franare si decelerare.

Procesul de recuperare a energiei are loc prin sistemul inteligent de distributie, cu eficienta optimizata a momentelor de decelerare. La actionarea pedalei de frana, motorul electric preia decelerarea si actioneaza ca un generator, recuperand, de asemenea, energie, si prin actionarea padelelor de cuplare in mai multe trepte amplasate pe volan.

Doua motoare electrice ultra-performante, amplasate pe puntile fata – spate, transforma eficient energia electrica in energie mecanica, oferind o forta de propulsie impresionanta, de la prima turatie. Distributia fortelor de propulsie este reglata in mod continuu intre puntea fata si spate, reducand consumul si conferind permanent o dinamica ideala.

WALLBOX. Incarcare electrica Mercedes-Benz

Acasa, mai Simplu.

In garaj, pe locul de parcare sau in fata casei dumneavoastra, statia Mercedes-Benz Wallbox Home sau statia Elvi by ENGIE conectata inteligent, reprezinta optiunile perfecte pentru oricare dintre modelele Mercedes-EQ.

Comandati WallBox Home

Incarcare Mercedes EQ - Wall box - auto schunn

WALLBOX. Incarcare electrica Mercedes-Benz

Acasa, mai Rapid.

Statia Mercedes-Benz Wallbox Home ofera o eficienta in incarcare net superioara fata de priza obisnuita de uz casnic, fiind echipata cu un cablu special conectat fix care ofera o putere de incarcare de pana la 22 kW.

Comandati WallBox Home

Incarcare electrica Mercedes EQ Wallbox - auto schunn romania

WALLBOX. Incarcare electrica Mercedes-Benz

Acasa, mai Sigur.

Odata conectat, cablul de incarcare ramane blocat pentru a preintampina o eventuala intrerupere prematura a procesului de incarcare. In acest interval, un bec LED multicolor indica stadiul procedurii de incarcare.

Comandati WallBox Home

Incarcare la Wallbox Mercedes Benz EQ - auto schunn romania

WALLBOX. Incarcare electrica Mercedes-Benz

Acasa, mai Practic.

Incarcarea la statia Wallbox Home este simpla si rapida. Conectati cablul special de incarcare la autoturismul tau Mercedes electric, iar procesul de incarcare poate incepe. In acest timp, va puteti ocupa de ultimele pregatiri de calatorie.

Comandati WallBox Home

Wallbox - Incarcare electrica Mercedes EQ - auto schunn romania

Mercedes me. Servicii digitale, totul sub control

Alegeti sa fiti informat in permanenta de starea bateriei, autonomia ramasa, dar si de alti factori determinanti pentru confortul si siguranta calatoriei dumneavoastra la volanul unui Mercedes-EQ electric, totul prin aplicatia Mercedes me.

Mercedes-me - auto schunn romania

Pentru utilizarea serviciilor este necesara inregistrarea in Portalul Mercedes me si asocierea autovehiculului cu contul de utilizator, precum si acordul cu privire la conditiile de utilizare a Serviciilor Mercedes me Connect.

Descoperiti Mercedes me

incarcare si climatizare mercedes EQ - Merceded me -auto schunn

Localizati rapid statiile de incarcare electrica aflate cel mai aproape de locatia dumneavoastra sau la destinatia catre care va indrepti, cu ajutorul aplicatiei Mercedes me sau a display-ului media din autovehicul.

Pe langa locatia exacta, veti primi informatii detaliate legate de puterea de incarcare a statiei de incarcare vizate, dar si despre tipul de priza instalat pe statia respectiva.

Descoperiti Mercedes me

Mercedes me - incarcare so climatizare mercedes EQ

Porniti functia de preclimatizare din aplicatia Mercedes me inca din etapa in care vehiculul se afla la incarcat, astfel incat veti scadea semnificativ necesarul de energie in timpul calatoriei.

In plus, Mercedes me va afisa informatii legate de momentul finalizarii procesului de incarcare, eventuale limitari ale capacitatii de incarcare, dar si multe alte date despre starea actuala a autovehiculului.

Descoperiti Mercedes me

Vezi modelele alese