Untitled design (14)

Mercedes EQ. Modele electrice

Paseste intr-o noua era a mobilitatii electrice inteligente, definita magistral de modelele Mercedes EQ.

Untitled design (14)

Mercedes EQ. Modele electrice

Paseste intr-o noua era a mobilitatii electrice inteligente, definita magistral de modelele Mercedes EQ.

Bine ai venit in universul Mercedes-EQ.

Traieste fascinatia oferita de modelele Mercedes electrice la un nivel nemaivazut de confort, siguranta si fiabilitate, sub semnul avangardei tehnologice definita vizionar de Mercedes-Benz. Te invitam sa descoperi universul Mercedes EQ.

Descopera gama de modele electrice Mercedes-EQ

Zero emisii locale, deplasare ultra-silentioasa si reactie de raspuns instanta. Pe scurt, o experienta incredibila de condus, rafinata exemplar de renumele celui mai mare brand auto din istorie. 

Sase modele Mercedes full electric. O infinitate de experiente care iti taie rasuflarea, la volanul celor mai ravnite autoturisme electrice de pe planeta.

mercedes eqa full electric

Mercedes-EQA


Creat pentru o noua generatie.

Cu elemente noi si remarcabile de design, Mercedes electric EQA este intotdeauna o aparitie electrizanta. Descopera acum modelul Mercedes-EQA, acum cu ECO Ticket de 45.000 RON si statie de incarcare cadou.

429 km
parcursi cu autonomie pur electrica

0g
emisii co2

32 min

timp de incarcare la statiile de incarcare rapida

Incepand de la

50.530 €

mercedes eqb full electric

Mercedes-EQB


Mobilitate 100% electrica, intr-o noua dimensiune.

Cu un spatiu de incarcare extrem de generos si un habitaclu amplu cu pana la sapte locuri, Mercedes electric EQB imbina remarcabil expresivitatea inconfundabila Mercedes cu o perspectiva complet noua de condus. Descopera modelul Mercedes-EQB.

Pana la

423 km
parcursi cu autonomie pur electrica

0g
emisii co2

32 min

timp de incarcare la statiile de incarcare rapida

Incepand de la

57.100 €

mercedes eqc full electric

Mercedes-EQC


Electric now has a Mercedes.

Modelul EQC emana liniste si modernitate, dar nu dezamageste niciodata cand trebuie sa iti ofere putere si sportivitate, o metamorfoza unica a SUV-ului Mercedes electric, o veritabila intruchipare a luxului progresist. Descopera modelul Mercedes-EQC.

361 – 420 km
parcursi cu autonomie pur electrica

0g
emisii co2

40 min

timp de incarcare la statiile de incarcare rapida

Incepand de la

69.660 €

mercedes eqe full electric

Mercedes-EQE


This is for all senses.

Arta inovatoare a ingineriei Mercedes-Benz si designul progresist care avoca un viitor tehnologic exceptional se contopesc pentru a crea o veritabila opera de arta menita sa-ti taie respiratia. Descopera o noua era a mobilitatii electrice, alaturi de modelul electric Mercedes-EQE.

Pana la

660 km
parcursi cu autonomie pur electrica

Pana la

215 kW
putere

30 min

timp de incarcare la 80%

In curand

mercedes eqs full electric

Mercedes-EQS


This is for you, world.

Exploreaza definitia ultima a luxului automobilistic, la volanul celui mai ravnit model electric construit vreodata de Mercedes-Benz. Accede intr-o noua era senzoriala uimitoare, definita de lux suprem si performante la un cu totul alt nivel, alaturi de noul model electric Mercedes-EQS.

Pana la

785 km
parcursi cu autonomie pur electrica

Pana la

385 kW (523 cp)
putere

31 min

timp de incarcare la statiile de incarcare rapida.*

Incepand de la

102.480 €

mercedes eqv full electric

Mercedes-EQV


Make your move. For the next generation.

Descopera caracterul progresiv si incitant al modelului EQV. Bucura-te pe deplin de un nivel exceptional de confort, intr-un cadru definit de siguranta deplina testata deja cu brio prin verificari ample si sesiuni complexe de testare. Descopera acum modelul electric Mercedes-EQV.

355 – 357 km
Autonomie electrica in regim mixt

90 kWh
 Capacitatea utila a bateriei

cca 45 min

de la 10% la 80%, la o statie de incarcare rapida cu pana la 110 kW

Incepand de la

73.030 €

Mercedes-EQ. Propulsie complet electrica

Dinamic, aproape silentios si fara emisii locale. Bucura-te de o experienta de condus la un nivel exceptional, asigurata de un sistem de propulsie electrica unic, ultra-performant, pe masura calitatii si fiabilitatii recunoscute Mercedes-Benz.

Descopera tehnologia de propulsie Mercedes full electric.

Sistem de încărcare

Sistem inteligent de incarcare

Sistemul de incarcare inteligent, cu incarcator on-board integrat fix in autovehicul cu rol de reglare e fluxului de incarcare, ofera oportunitatea de a incarca bateria prin toate modurile uzuale de incarcare: prize casnice, Wallbox-uri, statii publice de incarcare cu curent alternativ sau statii cu incarcare rapida.

Baterie litiu-ion de înaltă tensiune

Baterie litiu-ion de inalta tensiune

Pentru un centru de greutate perfect echilibrat, bateria litiu-ion de inalta tensiune, acumulatorul central de energie pentru propulsia electrica, este inclusa in podeaua autovehiculului. Suplimentar, datorita sistemelor inteligente de recuperare a energiei, bateria recastiga energie prin procesele de franare si decelerare.

Sistem de frânare recuperativ

Sistem de franare recuperativ

Procesul de recuperare a energiei are loc prin sistemul inteligent de distributie, cu eficienta optimizata a momentelor de decelerare. La actionarea pedalei de frana, motorul electric preia decelerarea si actioneaza ca un generator, recuperand, de asemenea, energie, si prin actionarea padelelor de cuplare in mai multe trepte amplasate pe volan.

motor electric

Motor electric

Doua motoare electrice ultra-performante, amplasate pe puntile fata – spate, transforma eficient energia electrica in energie mecanica, oferind o forta de propulsie impresionanta, de la prima turatie. Distributia fortelor de propulsie este reglata in mod continuu intre puntea fata si spate, reducand consumul si conferind permanent o dinamica ideala. 

Incarcare electrica Mercedes. Acasa, mai simplu

Alege incarcarea acasa. Este mai simplu, mai rapid si mai comod. In garaj, pe locul de parcare sau in fata casei tale, statia Mercedes-Benz Wallbox Home sau statia Elvi by ENGIE conectata inteligent reprezinta optiunile perfecte pentru oricare dintre modelele Mercedes electrice.

incarcare electrica 2

Rapid


Statia Mercedes-Benz Wallbox Home ofera o eficienta in incarcare net superioara fata de priza obisnuita de uz casnic, fiind echipata cu un cablu special conectat fix, care ofera o putere de incarcare de pana la 22 kW. 

incarcare electrica

Sigur


Odata conectat, cablul de incarcare ramane blocat pentru a preintampina o eventuala intrerupere prematura a procesului de incarcare. In acest interval, un bec LED multicolor indica stadiul procedurii de incarcare. In plus, statia este echipata cu un sistem de autorizare de acces cu cheie, impotriva accesarii neautorizate.

incarcare electrica 3

Practic


Incarcarea la statia Wallbox Home este simpla si rapida. Tot ce trebuie sa faci este sa conectezi cablul special de incarcare la autoturismul tau Mercedes electric, iar procesul de incarcare poate incepe. In acest timp, poti seta preclimatizarea pentru a-ti asigura temperatura ideala in habitaclu si sa te ocupi de ultimele pregatiri de calatorie.

Comanda WallBox Home de la Autoschunn.

Oferim servicii specializate de consiliere pentru solutiile de incarcare achizitionate de la noi, precum si servicii de instalare a statiei Mercedes-Benz Wallbox Home, la tine acasa. 

Servicii digitale. Totul sub control

Alege sa fii informat in permanenta de starea bateriei, autonomia ramasa, dar si de alti factori determinanti pentru confortul si siguranta calatoriei tale la volanul unui Mercedes-EQ electric, totul prin aplicatia Mercedes me.

sistem de incarcare electrica

Localizare statii de incarcare

Localizeaza rapid statiile de incarcare electrica aflate cel mai aproape de locatia ta sau la destinatia catre care te indrepti, cu ajutorul aplicatiei Mercedes me sau a display-ului media din autovehicul. 

Pe langa locatia exacta, vei primi informatii detaliate legate de puterea de incarcare a statiei de incarcare vizate, dar si despre tipul de priza instalat pe statia respectiva.

preclimatizare mercedes

Incarcare si preclimatizare

Porneste functia de preclimatizare din aplicatia Mercedes me inca din etapa in care vehiculul se afla la incarcat, astfel incat vei scadea semnificativ necesarul de energie in timpul calatoriei.

In plus, Mercedes me iti va afisa informatii legate de momentul finalizarii procesului de incarcare, eventuale limitari ale capacitatii de incarcare dar si multe alte date despre starea actuala a autovehiculului.

Descarca aplicatia Mercedes me.

Pentru utilizarea serviciilor este necesara inregistrarea in Portalul Mercedes me si asocierea autovehiculului cu contul de utilizator, precum si acordul cu privire la conditiile de utilizare a Serviciilor Mercedes me connect.