Untitled design (14)

Mercedes-Benz GLB

Chibzuit la maxim. Noul model GLB a sosit. Cel mai versatil model compact de SUV construit vreodata de Mercedes-Benz.

Untitled design (14)

Mercedes-Benz GLB

Chibzuit la maxim. Noul model GLB a sosit. Cel mai versatil model compact de SUV construit vreodata de Mercedes-Benz.

previous arrow
next arrow
Cauta autoturisme

Descopera Mercedes-Benz GLB


Noul model GLB – confort rar intalnit. Este usor sa va faceti confortabil in noul model GLB. Disponibil in showroom-urile Auto Schunn din: Arad, Deva, Sibiu, Suceava, Timisoara.

Mercedes-Benz GLB 200


Mercedes-Benz GLB 220


Mercedes-Benz GLB 250


Mercedes-Benz Financial Services


Aplica acum pentru achizitia unui autoturism sau a unei flote de autoturisme Mercedes-Benz prin programul Mercedes-Benz Financial Services oferit de Auto Schunn Romania si bucura-te de un control deplin asupra contractului de finantare. Afla mai multe despre serviciile noastre financiare sau calculeaza-ti acum rata de leasing aferenta serviciului financiar ales.

Servicii Financiare

Finantare autoturisme Mercedes-Benz


Prin Mercedes-Benz Financial Services beneficiezi de un sistem personalizat si flexibil pentru achizitia unui autoturism Mercedes-Benz, in acord cu nevoile tale specifice, indiferent de serviciul financiar pentru care optezi.

Calculator financiar

Calculator Financiar Mercedes-Benz


Mergi acum la calculatorul financiar pentru autoturisme Mercedes-Benz si calculeaza-ti rata lunara, in functie de serviciul financiar ales: leasing financiar, leasing operational sau credit auto.

Testeaza Mercedes-Benz GLB


Programeaza-te acum pentru o sesiune de Test Drive cu modelul favorit de Mercedes-Benz GLB. In cel mai scurt timp, un consultant Auto Schunn te va contacta pentru a stabili toate detaliile solicitarii tale pentru test drive.

Ramai in legatura cu noi.

[stm_magazine_mailchimp_form mc_shortcode=”`{`mc4wp_form id=“3504“`}`”]

Auto Schunn pe retelele sociale