Piese remanufacturate
de origine Mercedes-Benz

 

piese auto remanufacturate Mercedes-Benz

Piesele auto remanufacturate de origine Mercedes-Benz indeplinesc aceleasi standarde in materie de calitate cu cele folosite in productia de serie a pieselor noi. De aceea, piesele auto second hand din stocul Auto Schunn beneficiaza de aceeasi garantie.

Aceeasi calitate. Economii de pana la 50%


Piesele auto remanufacturate de origine Mercedes-Benz sunt o alternativa atractiva la piesele noi. Prin inlocuirea piesei defecte cu o piesa remanufacturata de origine Mercedes-Benz, poti economisi pana la 50%, in comparatie cu pretul unei piese noi, fara sa faci vreun compromis in materie de calitate.

Toate piesele uzate parcurg in mod obligatoriu mai multe etape ale unui proces strict de remanufacturare, inainte de a putea fi aprobate ca piese remanufacturate de origine Mercedes-Benz.

Procesul de remanufacturare


Toate piesele uzate parcurg in mod obligatoriu mai multe etape ale unui proces strict de remanufacturare, inainte de a putea fi aprobate ca piese remanufacturate de origine Mercedes-Benz.

1. Demontare

In prima etapa din cadrul procesului de remanufacturare, motorul uzat este demontat in componente sale individuale.

2. Curatare

Piesele sunt curatate de impuritati. Componentele corodate trec printr-o curatare ulterioara, prin folosirea proceselor de sablare.

3. Inspectie si inlocuire

Chiar si cea mai mica piesa este inspectata vizual sau testata din punct de vedere functional, iar fiecare defectiune este rapid identificata.

4. Remanufacturare

Toate componentele reutilizabile sunt remanufacturate in mod profesionist, de aceea sunt conforme in intregime cu specificatiile producatorului.

5. Asamblare

Componentele sunt asamblate conform cerintelor productiei in serie intr-un motor remanufacturat Mercedes-Benz, complet functional.

6. Controlul calitatii

Pe bancurile de proba din cadrul productiei in serie motoarele remanufacturate sunt testate dupa aceleasi criterii la care sunt supuse motoarele noi.

Ramai in legatura cu noi.

[stm_magazine_mailchimp_form mc_shortcode=”`{`mc4wp_form id=“3504“`}`”]

Auto Schunn pe retelele sociale