Mercedes-Maybach S-Class

The wealth of independence.

Contactati-ne pentru detalii

Mercedes-Maybach Clasa S sedan - auto schunn romania

Mercedes-Maybach Clasa S.

Descoperiti mai mult decat o masina – Un univers de lux, confort si inovatie. Va asteptam la showroomul nostru Auto Schunn si alege cel mai bun model Mercedes-Maybach S-Class care va ofera o experienta unica de condus. O alegere inteleapta pentru cei care cauta excelenta in fiecare Mercedes-Benz Clasa S.

 

pana la 503 CP

putere nominala

de la 4.5 s

acceleratie de la 0 la 100 km/h

pana la 250 km/h

viteza maxima

Mercedes-Maybach Clasa S la auto schunn

Descopera Mercedes-Maybach S-Class la Auto Schunn

Noul model Mercedes-Maybach Clasa S intruchipeaza luxul inegalabil mai mult ca niciodata. Materiale de inalta calitate, rafinament de exceptie, confort extraordinar. Va invitam sa ne contactati pentru mai multe detalii.

Contactati-ne pentru detalii

Mercedes-Maybach S-Class. Elemente esentiale

Faceti cunostiinta cu luxul suprem al exclusivului Mercedes-Maybach S-Class – o creatie distinsa, realizata manual din cele mai rafinate materiale. Exteriorul impresioneaza prin suprafete cu personalitate, clar proiectate, si elemente cromate dominante care definesc designul suveran si unic al acestui model extraordinar.
Mai mult decat o zona de lux si confort. Un spatiu sublim de refugiu, unde materialele exclusiviste, atmosfera luxoasa si tehnologiile inovatoare indeplinesc cele mai inalte exigente.

Designul exterior al Mercedes-Maybach S-Class este o expresie a suveranitatii si unicitatii. Grila masiva, cromata, a radiatorului cu inscriptia „Maybach” si bara ornamentala a capotei motorului in partea frontala puternica subliniaza caracterul distinctiv. Detaliile cromate stralucitoare, precum cele de pe intregul contur al vehiculului, completeaza perfect imaginea, accentuate in mod sublim de vopsirea in doua culori disponibila la cerere.

In interior, Mercedes-Maybach S-Class imbina designul inovator cu perfectiunea artizanala, oferind o experienta luxoasa, reprezentativa si extrem de emotionanta. Scaunul Executive reglabil electric, consola centrala avansata si asistentul pentru interior MBUX aduc o nota de confort si tehnologie de ultima generatie.

In varianta Plug-in Hybrid, modelul Mercedes-Maybach S 580 e aduce o experienta deosebita, oferind un habitat aproape fara zgomot si fara emisii locale in regimul pur electric. Cu caracteristicile electrice specifice si finisaje discrete, acest model redefineste luxul intr-un mod sustenabil.

Mercedes-Maybach Clasa S - elemente de confort

Elemente esentiale de confort:

  • Cockpit digital
  • Dispozitiv de aducere a centurii in partea din spate
  • Usi spate tip confort
  • Compensare activa a zgomotelor de rulare
  • Program de rulare Maybach
Mercedes-Maybach Clasa S - elemente de siguranta

Elemente esentiale de siguranta:

  • Pachet de asistenta la rulare
  • DIGITAL LIGHT
  • Airbag spate

Finantare.

Aplicati acum pentru achizitia unui Mercedes-Maybach S-Class prin programul Mercedes-Benz Financial Services oferit de Auto Schunn Romania si bucurati-va de un control deplin asupra contractului de finantare.

Mercedes-Maybach S-Class - servicii financiare auto schunn

Bucurati-va de un sistem personalizat si flexibil pentru achizitia unui Mercedes-Maybach Clasa S, prin programul Mercedes-Benz Financial Services disponibil la Auto Schunn Romania.

Solutii de finantare

Vezi modelele alese