Service EvoBus si OMNIplus

Servicii complete de service si intretinere pentru orice model din gama omnibuzelor Mercedes-Benz si Setra.

Programati-va in service

Service EvoBus si OMNIplus - auto schunn

Reparatii si intretinere EvoBus si OMNIplus

Auto Schunn Romania: Servicii de top pentru omnibuzele dumneavoastra Mercedes-Benz si Setra

Sunteti in cautarea de solutii complete de reparatii si intretinere pentru omnibuzele dumneavoastra Mercedes-Benz si Setra? Auto Schunn, dealer autorizat Merceds-Benz, va pune la dispozitie o gama larga de servicii premium, oferindu-va garantia calitatii exceptionale Daimler AG.

Reparatii mecanice: Asiguram reparatii complete la motoare, transmisii, sisteme de franare, suspensii si alte componente mecanice ale omnibuzului dumneavoastra.

Reparatii electrice: Tehnicienii nostri certificati diagnosticheaza si remediaza cu precizie defectiunile electrice si electronice, asigurand functionarea optima a sistemelor electrice ale vehiculului.

Reparatii interioare: Oferim solutii complete de reconditionare a interiorului omnibuzului dumneavoastra, de la tapiterie si scaune la panouri si sisteme de climatizare.

Servicii de tinichigerie de inalta calitate: Reparatii impecabile ale caroseriei omnibuzului dumneavoastra, de la lovituri si zgarieturi minore la deformatii majore.

Indreptari sasiu: Utilizam tehnici moderne si echipamente de ultima generatie pentru a repara si indrepta sasiul omnibuzului dumneavoastra, asigurand stabilitatea si siguranta vehiculului.

Centre de vopsitorie de ultima generatie: Vopsim omnibuzele dumneavoastra Mercedes-Benz si Setra utilizand cele mai noi tehnologii de vopsire si lacuri de cea mai buna calitate, redand aspectul impecabil al vehiculului.

Intretineri periodice: Efectuam revizii tehnice complete la intervalele recomandate de producator, asigurand buna functionare a omnibuzului dumneavoastra si prevenind eventualele probleme.

Contracte de service: Va oferim solutii personalizate de service prin contracte flexibile, adaptate nevoilor specifice ale companiei dumneavoastra.

Accesorii si piese de schimb originale: Asiguram livrarea prompta a pieselor de schimb originale Mercedes-Benz si Setra, necesare pentru reparatii si intretinere.

Arad:

Centrul nostru EvoBus din Arad ofera o gama completa de servicii de reparatii, tinichigerie, vopsitorie si intretinere pentru omnibuzele dumneavoastra Mercedes-Benz si Setra.

Deva:

Centrul EvoBus din Deva va pune la dispozitie aceleasi servicii de inalta calitate, adaptate nevoilor specifice din zona.

Alegeti Auto Schunn pentru o experienta de service impecabila si o functionare optima a omnibuzului dumneavoastra Mercedes-Benz sau Setra!

card service omniplus - auto schunn

Cardul de service OMNIplus. Mobilitate fara frontiere

Cardul de service OMNIplus Basic si cardul de service OMNIplus Premium sunt disponibile exclusiv pentru clientii care detin autocare Mercedes-Benz si Setra. Aceste carduri reprezinta biletele de intrare fara numerar in reteaua de peste 600 de centre din toata Europa, un garant pentru siguranta si mobilitate fara frontiere. Indiferent de cardul de service OMNIplus pentru care optati, va garantam consiliere la cel mai inalt nivel si servicii de inalta clasa. Solicitati acum un card de service OMNIplus Basic sau OMNIplus Premium si pasiti intr-o noua dimensiune a mobilitatii.

Solicita card de service

Centre de service EvoBus si OMNIplus

Dispunem de centre de service autorizate EvoBus si OMNIplus cu dotari actualizate permanent si tehnologii de ultima generatie. Calitatea OMNIplus se regaseste in fiecare operatie efectuata, insotita de garantie si piese de shimb originale, conform recomandarilor producatorilor germani.

Adresa: Calea Radnei, nr.247; Arad, jud. Arad

Program de functionare:

  • Luni – vineri: 8:00-20:30
  • Sambata: 9:00-14:00
  • Duminica: Inchis

Contact

Adresa: Str. Santuhalm DN7, nr.43; Deva, jud. Hunedoara

Program de functionare:

  • Luni – vineri: 8:00-20:30
  • Sambata: 9:00-14:00
  • Duminica: Inchis

Contact

Vezi modelele alese