Autoturisme rulate

autoturisme rulate second hand mercedes-benz Certified - dealer autorizat auto schunn romania

Am creat conceptul Auto Schunn Rulate pentru a-ti oferi autoturismul second hand perfect la un pret accesibil, direct din reprezentanta. Iti propunem peste 300 de oferte auto rulate din care sa alegi cea mai potrivita optiune.

La Auto Schunn Romania, dealer de auto rulate Mercedes-Benz Certified, toate autoturismele second hand sunt disponibile cu livrare imediata, in toate cele 5 reprezentante din Arad, Timisoara, Deva, Sibiu si Suceava.

Toate autoturismele rulate din portofoliul Auto Schunn dispun de garantie si sunt supuse unei verificari tehnice in peste 200 de puncte de catre experti certificati Mercedes-Benz.

Cauta autoturisme

Dealer Mercedes-Benz Rulate


Iti prezentam in continuare gama de autoturisme Mercedes-Benz rulate disponibile cu livrare imediata in toate reprezentantele Auto Schunn Romania, dealer auto rulate autorizat Mercedes-Benz. Te invitam sa compari mai multe modele de auto rulate, sa iti alegi autoturismul second hand preferat si sa te bucuri de pretul special si de garantia calitatii Mercedes-Benz.

Auto rulate Mercedes-Benz de calitate


Toate masinile rulate oferite cu livrare imediata de dealerul Auto Schunn vin cu un pachet integral de servicii de cea mai inalta calitate, aliniate la cele mai inalte standarde nationale si internationale.

Incredere


Verificarea rulajului exclusiv de catre personal specializat.

Intretinere


Revizii gratuite in urmatoarele 6 luni sau la 10.000 km.

Suport


Asistenta si ajutor in cazul incidentelor neprevazute.

Trade-in


Evaluare profesionista si achizitionare rapida.

Calitate


Riguros inspectate de tehnicieni autorizati Mercedes-Benz.

Certificare


Autoturismele rulate sunt verificate in +200 de puncte

Certitudine


Modelele Mercedes-Benz rulate vin cu istoric de service cunoscut si certificat.

Siguranta


Beneficiezi de 12 luni garantie europeana Mercedes-Benz.

Leasing Mercedes-Benz Rulate


Profita acum de oportunitatea de a achizitiona un autoturism sau a flota de vehicule second hand Mercedes-Benz, prin programul financiar Mercedes-Benz Financial Services, oferit de dealerul Auto Schunn Romania. Afla mai multe detalii despre oportunitatile financiare oferite si calculeaza-ti rata lunara de leasing.

Leasing auto rulate

Servicii financiare Mercedes-Benz rulate


Alege un partener flexibil si transparent care te va sustine pas cu pas pe intreg parcursul procesului de achizitie prin serviciul de finantare Mercedes-Benz Financial Services.

Calculator financiar

Calculeaza rata de leasing


Acceseaza acum butonul de mai jos si calculeaza-ti rata lunara in functie de serviciul financiar pe care ti l-ai ales. Completeaza apoi formularul din pagina si solicita documentatia necesara pentru achizitie.

Service autorizat Mercedes-Benz


Te asteptam in centrele de service autorizate Mercedes-Benz din Arad, Timisoara, Deva, Sibiu si Suceava, unde vei fi intampinat de o echipa de specialisti certificati Mercedes-Benz si de cele mai performante instrumente de service si intretinere. 

Service auto

Service autorizat Mercedes-Benz


Auto Schunn Romania este premiat de Daimler AG pentru calitatea exceptionala a serviciilor. Programeaza-te pentru o vizita intr-unul dintre centrele de service Auto Schunn si bucura-te de servicii de top.

Piese de schimb

Piese auto de origine Mercedes-Benz


Te asteptam la Auto Schunn cu un stoc complet de piese auto de schimb noi si remanufacturate de origine, de o calitate exceptionala, garantata de brandul german. Contacteaza-ne acum si consulta stocul de piese.

Te invitam sa te convingi singur de calitate.

Lasa calitatea Mercedes-Benz sa vorbeasca de la sine. Programeaza-te acum pentru o sesiune de test drive si te vei convinge singur de calitatea autoturismelor rulate Mercedes-Benz oferite, in maxim 24 de ore* de la solicitare!

*Posibilitatea de testare in 24 de ore de la solicitare este valabila pentru autoturismele Mercedes-Benz Certified disponibile in stocul Auto Schunn in momentul in care se finalizeaza porcesul de programare a sesiunii de Test Drive.

Ramai in legatura cu noi.

[stm_magazine_mailchimp_form mc_shortcode=”`{`mc4wp_form id=“3504“`}`”]

Auto Schunn pe retelele sociale