Leasing operational.
Don’t worry, lease happy

Leasing operational pentru autoutilitare si autoturisme Mercedes-Benz, cu 0% avans si un pachet complet de beneficii.
mercedes-benz-financial-services-servicii-leasing-operational-auto-schunn-scaled

Leasing operational Mercedes-Benz. 0% avans si un pachet complet de beneficii

Alegeti serviciile noastre de leasing operational pentru persoane fizice sau leasing operational pentru persoane juridice si aveti acces rapid la o gama variata de modele Mercedes-Benz. In plus, primiti tot sprijinul de care aveti nevoie pentru service si mentenanta, pe toata durata contractului.

Leasingul operational va va oferi oportunitatea de a utiliza un autoturism sau o flota de vehicule Mercedes-Benz fara transmiterea drepturilor de proprietate asupra activelor contractate, asadar fara presiunea costurilor lunare pentru impozite, asigurari, roviniete sau taxe de management.

Leasingul operational Mercedes-Benz va ofera posibilitatea de a va bucura de performanta unui model de ultima generatie, fara sa puneti presiune pe costurile dumneavoastra lunare. Dumneavoastra alegeti durata contractului si numarul de kilometri. Asta inseamna zero risc de revanzare.

Cu ofertele noastre de leasing operational Mercedes-Benz beneficiati de o serie de servicii importante incluse in contract: cheltuieli de inmatriculare, polita CASCO, impozitul anual, rovigneta. Iar optional, puteti alege si alte servicii precum: mentenanta, RCA, anvelope sau taxa de management finantata.

Aplicati la Auto Schunn Romania pentru un contract de leasing operational pentru autoutilitare sau autoturisme Mercedes-Benz. Pentru o calculatie precisa a costurilor solicitate de un contractul de leasing operational dorit, adaptata necesitatilor dumneavoastra, va rugam sa contactati un specialist Auto Schunn Romania.

Solicitati o calculatie

leasing operational auto rulate mercedes-benz

Bucurati-va de un intreg pachet de beneficii adaptat nevoilor dumneavoastra.

Serviciul de leasing auto operational pentru autovehicule Mercedes-Benz va ofera sustinere imediata si transparenta, intr-un mediu total predictibil, chiar si daca va doriti sa optati pentru achizitia de autoturisme rulate Mercedes-Benz.

Stoc auto rulate Mercedes-Benz

Beneficiile leasing-ului operational Mercedes-Benz

Cu Mercedes-Benz Financial Services va bucurati de toate avantajele leasing-ului, prin oferte adaptate nevoilor dumneavoastra.

EASY ACCESS

Chirie lunara mica, 0% avans, durata si rulaj flexibile.

ZERO RISC DE REVANZARE

Mercedes-Benz Romania preia acest risc.

CONTABILITATE SIMPLIFICATA

Amortizarea intra in responsabilitatea companiei de leasing.

GRAD DE INDATORARE CLIENT OPTIMIZAT

Autoturismul neinregistrat in bilantul contabil al companiei

CHELTUIELI DEDUCTIBILE CU PANA LA 100%

In functie de tipul utilizarii (conform Codului Fiscal)

PLANIFICARE

Predictibilitate si planificare facila a costurilor

REINNOIRE RAPIDA

Reinnoire mai rapida a parcului auto

SERVICII EXTINSE INCLUSE IN CHIRIE

Obligatorii:

 • Cheltuieli inmatriculare
 • CASCO
 • Impozit
 • Rovigneta

Optionale:

 • Mententanta
 • RCA
 • Anvelope
 • Taxa management finantara, etc.

Cereti mai multe detalii despre serviciul de Leasing Operational Mercedes-Benz

Completati formularul de mai jos si solicitati mai multe informatii sau documentatia necesara pentru a aplica in Programul de Leasing Operational Mercedes-Benz oferit de Auto Schunn Romania. Un consultant specializat va va raspunde in cel mai scurt timp.

  Am citit Termenii si conditiile, Regulamentul de Politica si confidentialitate si Politica de cookies si

  in mod expres si neechivoc ca datele personale obtinute in urma inregistrarii sa fie procesate si folosite de catre societatea Auto Schunn SRL exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv pentru a-mi oferta produse si/sau servicii. Comunicarea se va face prin posta/curier si/sau telefon si/sau e-mail.

  Vezi modelele alese