Leasing operational pentru
autovehicule Mercedes-Benz

Leasing auto operational Mercedes-Benz - Auto Schunn Romania

Platesti doar cat stabilesti ca rulaj si durata. Iti previzionezi si eficientizezi costurile daca aplici pentru achizitia unui autovehicul sau a unei flote de autovehicule in leasing operational.

Cu serviciul financiar de leasing operational Mercedes-Benz oferit de Auto Schunn te bucuri de independenta financiara dorita.

Leasing operational


E timpul sa obtii independenta financiara dorita. Cu serviciul de leasing auto operational oferit de Auto Schunn Romania prin programul Mercedes-Benz Financial Services, primesti garantia unui cost unic si fix, in acord cu nevoile tale de predictibilitate financiara.

Flexibilitate financiara


Achizitia prin leasing operational iti ofera oportunitatea de a atinge nivelul de libertate financiara dorit, conferit de ratele avantajoase destinate utilizarii vehiculului sau a flotei de autovehicule si nu pentru detinerea efectiva a acestora.

Oportunitatea unei noi experiente


La finalul perioadei contractuale de leasing operational, ai oportunitatea de a opta pentru achizitia unui alt automobil Mercedes-Benz, sau pentru upgradarea flotei de autovehicule, beneficiind din plin de inovatiile brandul german.

Facturare corecta a rulajului


Numarul de kilometrii rulati peste limita convenita in momentul semnarii contractului vor fi facturati in mod corect si transparent, la o valoare stabilita contractual de comun acord, in Euro/km, calculata la cursul zilei.

Returnare in regim de leasing auto


Returnarea vehiculului sau a flotei de autovehicule se va aface la locatia Auto Schunn de la care s-a realizat preluarea autovehiculului sau a flotei. In momentul predarii, va fi intocmita o inspectie auto si o verificare a rulajului.

Leasing operational auto rulate Mercedes-Benz - Auto Schunn Romania

Leasing auto operational pentru autoturisme rulate Mercedes-Benz


Serviciul de leasing auto operational pentru autovehicule Mercedes-Benz Certified iti ofera sustinere imediata si transparenta, intr-un mediu total predictibil.

Alte avantaje oferite de serviciul de leasing operational de la Auto Schunn


 • Stabilirea perioadei de derulare a contractului de leasing, a numarului estimativ de kilometri parcursi, dar si a valorii ratei de leasing
 • Proces simplificat de returnare a vehiculului, la momentul expirarii contractului
 • Deducerea ratelor de leasing de la impozit, in cazul utilizarii in regim de busines
 • Ratele de leasing auto operational se deduc automat drept cheltuieli ale firmei
 • Asigurare gratuita de despagubire insuficienta RTI
 • Alegerea libera a componentelor de service
 • Vehicul intretinut de o companie premiata de Daimler pentru calitatea serviciilor
 • Costuri lunare fixe
 • Mobilitate deplina, chiar si in cazul daunelor

Cere mai multe detalii despre serviciul de Leasing Operational


Completeaza formularul de mai jos si solicita mai multe informatii sau documentatia necesara pentru a aplica in Programul de Leasing Operational Mercedes-Benz oferit de Auto Schunn Romania. Un consultant specializat iti va raspunde in cel mai scurt timp.

  Nume si Prenume*

  Varsta*

  Adresa de email*

  Numar de telefon*

  Orasul de resedinta*

  Judetul*

  Forma Juridica*

  Domeniu de activitate*

  Ce tip de vehicul vrei sa achizitionezi?*

  Cum ne-ai gasit?*

  Doresti sa primesti documentatia necesara pentru a aplica in Programul de Leasing Operational Mercedes-Benz, oferit de Auto Schunn Romania?

  Am citit Termenii si conditiile, Regulamentul de Politica si confidentialitate si Politica de cookies si

  Sunt de acord

  Nu sunt de acord

  in mod expres si neechivoc ca datele personale obtinute in urma inregistrarii sa fie procesate si folosite de catre societatea Auto Schunn SRL exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv pentru a-mi oferta produse si/sau servicii. Comunicarea se va face prin posta/curier si/sau telefon si/sau e-mail.


  Ramai in legatura cu noi.

  [stm_magazine_mailchimp_form mc_shortcode=”`{`mc4wp_form id=“3504“`}`”]

  Auto Schunn pe retelele sociale