Don’t worry, lease happy

Ramai flexibil atunci cand iti finantezi modelul Mercedes-Benz la care ai visat. Descopera noul program de leasing operational, acum cu 0% avans si un pachet complet de beneficii.

Cu Mercedes-Benz Financial Services te bucuri de toate avantajele leasing-ului, prin oferte adaptate nevoilor tale.

Alege serviciile noastre de leasing si ai acces rapid la o gama variata de modele Mercedes-Benz. In plus, primesti tot sprijinul de care ai nevoie pentru service si mentenanta, pe toata durata contractului.

Ai 0% avans si un pachet complet de beneficii


Alege serviciile noastre de leasing operational si ai acces rapid la o gama variata de modele Mercedes-Benz. In plus, primesti tot sprijinul de care ai nevoie pentru service si mentenanta, pe toata durata contractului.

Flexibilitate, asa cum alegi tu


Leasingul operational iti ofera posibilitatea de a te bucura de performanta unui model de ultima generatie, fara sa pui presiune pe costurile tale lunare. Tu alegi durata contractului si numarul de kilometri. Asta inseamna zero risc de revanzare.

Servicii extinse


Cu ofertele noastre de leasing operational, beneficiezi de o serie de servicii importante incluse in contract: cheltuieli de inmatriculare, polita CASCO, impozitul anual, rovigneta. Iar optional, poti alege si alte servicii precum: mentenanta, RCA, anvelope sau taxa de management finantata.

Bucură-te de un intreg pachet de beneficii adaptat nevoilor tale.


Serviciul de leasing auto operational pentru autovehicule Mercedes-Benz iti ofera sustinere imediata si transparenta, intr-un mediu total predictibil.

Beneficiile leasing-ului operational


 • EASY ACCESS – chirie lunara mica, 0% avans, durata si rulaj flexibile
 • 0 risc de revanzare – Mercedes-Benz Romania preia acest risc
 • Contabilitate simplificata – amortizarea intra in responsabilitatea companiei de leasing
 • Grad de indatorare client imbunatatit – autoturismul neinregistrat in bilantul contabil al companiei
 • Cheltuieli deductibile pana la 100% – in functie de tipul utilizarii (conform Codului Fiscal)
 • Planificare – predictibilitate si planificare facila a costurilor
 • Reinnoire mai rapida a parcului auto
 • Servicii extinse incluse in chirie – obligatorii: cheltuieli inmatriculare, CASCO, impozit, rovigneta; optionale: mententanta, RCA, anvelope, taxa management finantara, etc.

Cere mai multe detalii despre serviciul de Leasing Operational


Completeaza formularul de mai jos si solicita mai multe informatii sau documentatia necesara pentru a aplica in Programul de Leasing Operational Mercedes-Benz oferit de Auto Schunn Romania. Un consultant specializat iti va raspunde in cel mai scurt timp.

  Nume si Prenume*

  Varsta*

  Adresa de email*

  Numar de telefon*

  Orasul de resedinta*

  Judetul*

  Forma Juridica*

  Domeniu de activitate*

  Ce tip de vehicul vrei sa achizitionezi?*

  Cum ne-ai gasit?*

  Doresti sa primesti documentatia necesara pentru a aplica in Programul de Leasing Operational Mercedes-Benz, oferit de Auto Schunn Romania?

  Am citit Termenii si conditiile, Regulamentul de Politica si confidentialitate si Politica de cookies si

  Sunt de acord

  Nu sunt de acord

  in mod expres si neechivoc ca datele personale obtinute in urma inregistrarii sa fie procesate si folosite de catre societatea Auto Schunn SRL exclusiv pentru actiuni de marketing, evidenta clientilor, studii de cercetare de piata, respectiv pentru a-mi oferta produse si/sau servicii. Comunicarea se va face prin posta/curier si/sau telefon si/sau e-mail.


  Ramai in legatura cu noi.

  Auto Schunn pe retelele sociale